- 6 Ocak 2018
- 38
- 16
- 46
Bütün merkezler aynı bence hasta psikolojisnden çok anladıklarını sanmıyorum o paraları kolay kazanmıyoruz.. tabikide nasıl olucak neden böyle oldu diye sormak ve karşılığında tatmin edici cevap almak bizim hakkımz
Maalesef ki üzücü bi durum bu şekilde davranmaları. İnşallah yeni tedavinde işlemden sonra mutlu sona ulaşıp bebeğini kucagına alırsnEvet ama işlem bitene kadar melek olanlar işlemden sonra şeytana dönüyor. Çok acı tecrübeyle öğrendim.
Teşekkür ederim. İnşallah tüm isteyenler bebeklerini kucağına alırMaalesef ki üzücü bi durum bu şekilde davranmaları. İnşallah yeni tedavinde işlemden sonra mutlu sona ulaşıp bebeğini kucagına alırsn
SEvgicim hit yeni embriyolog almış merkeze baya gebelik oranı artmış
yakın tanıdığım arkadaşım ikizlere gebe darısı başına
aynen canim ben herkesten ozur dilerim ucak bileti dahil degilmis ama kullanacagimiz ilaclar dahilmis.ben bugun Hasan bey diye birisi ile konustum o merkezin genel kordinatoruymus ucak bileti dahil degil dedi hakli olarak aciklama yapti tedavi baslandiginda endometrium ne zaman hazrilanacak veya yumurtalar ne kadar zamanda olgunlasacak bilinmedigi icin ucak bileti ayarlayamayacaklarini fakat ankara antalya izmir ve istanbuldan direk ucuslarin oldugunu ogrendim. butun tedavi icin ilaclari 1000 euro on odeme ile adresime gondereceklerini ve hazir oldugumda da havalimanindan karsilayip otele yerlestireceklerini bildirdiler paranin geri kalan 2500 eurosunuda islem gunu odeyebilecegimizi bildirdiler. yani kisacasi ilaclar otel havalimani transferi ve donasyon islemi toplam 3500 euro. fiyat cok uygun ama biz bi yerden para bekliyoruz o gelince gidecegiz.
Aksine batumda Karadenizin en unlu doktorlari var. Karadenizin doktorlari acti merkezi. Ucaga binmeye gerek yok arabayla giris yapip cikabilirsin. Hem batumla hem azerbaycanla konustum kibristakiler gibi degiller. Cabuk cevap veriyorlar mesela bir merkez beni hem kordinator hem de embriyologla gorusturduler.
canim Bakude Medikal Park hastanesi.Bu fiyat nerede acaba
Ben kaçırdım galiba
SEvgicim hit yeni embriyolog almış merkeze baya gebelik oranı artmış
Hit ve önal arasında kaldım.. bana yol gösterin lütfen. Sperm donasyonu yaptırıcam bir de yumurta kalitesini arttırma konusunda bilginiz var mı?SEvgicim hit yeni embriyolog almış merkeze baya gebelik oranı artmış
Hit ve önal arasında kaldım.. bana yol gösterin lütfen. Sperm donasyonu yaptırıcam bir de yumurta kalitesini arttırma konusunda bilginiz var mı?
Çok geçmiş olsun canım arkadaşımMerhaba
Ben geçen sene firdevs uğuz da sperm donasyonu oldum. Kısaca özetlemek isterim başımdan geçenleri. İrem hanımın tatlı dili sayesinde mucize ekipte transferimi yaptırmaya karar verdim. Transfer gününe kadar ilgiliydiler. Ama sonrası için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Önce sizin seçeceğiniz donör olacak dediler. Son güne kadar o olmaz bu olmaz diye diye kendilerinin gösterdikler donörü kabul etmek zorunda kaldım. Transferden sonra 200 euro eksta aerum için para istediler ki bundan hiç bahsetmemişlerdi. Ve firdevs hanım yanıma bir dakika gelip bir geçmiş olsun bile demedi. Sonuçta gebe kaldım ama 6 haftada gebe kesesi gelişmediği için düşük yaptım. Transfer sonrası ilgilenmediler arayıp sormadılar aramalarıma çok ısrarlı aradığım içim cevap verdiler. Ben onlara hakkımı helal etmiyorum. Şimdi tekrar denemek istiyorum. Ama kime güveneceğimi bilmiyorum. Bana önerileriniz varsa dinlemek isterim. Teşekkür ederim
bende senin gibi düşünüyordum halil beyde 4 defa denedim kendimi kullanmış olarak hiss ediyordumBütün merkezler aynı bence hasta psikolojisnden çok anladıklarını sanmıyorum o paraları kolay kazanmıyoruz.. tabikide nasıl olucak neden böyle oldu diye sormak ve karşılığında tatmin edici cevap almak bizim hakkımz
Yas41 hamilemi ...hemde ikiz...ayyy nasıl sevindim..Sağlıklı bir hamileliğin sağlıklı yavrularını olsun Yas41 çim tebrikleeerrr:) Y Yas41 ...Çok geçmiş olsun canım arkadaşım
malesef son zamanlar firdevs hanımın ekibinden çok arkadaşımız sıkıntı yaşadı
yas41 arkadaşımız iki negativ aldı firdevste şimdi bahçeciden ikizlerine hamile
morkanatlarım geçen sene firdevste negativ aldı şimdi gynolife de ikizlerine gebe darısı sana kuzum