Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Merhaba
Ben geçen sene firdevs uğuz da sperm donasyonu oldum. Kısaca özetlemek isterim başımdan geçenleri. İrem hanımın tatlı dili sayesinde mucize ekipte transferimi yaptırmaya karar verdim. Transfer gününe kadar ilgiliydiler. Ama sonrası için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Önce sizin seçeceğiniz donör olacak dediler. Son güne kadar o olmaz bu olmaz diye diye kendilerinin gösterdikler donörü kabul etmek zorunda kaldım. Transferden sonra 200 euro eksta aerum için para istediler ki bundan hiç bahsetmemişlerdi. Ve firdevs hanım yanıma bir dakika gelip bir geçmiş olsun bile demedi. Sonuçta gebe kaldım ama 6 haftada gebe kesesi gelişmediği için düşük yaptım. Transfer sonrası ilgilenmediler arayıp sormadılar aramalarıma çok ısrarlı aradığım içim cevap verdiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütün merkezler aynı bence hasta psikolojisnden çok anladıklarını sanmıyorum o paraları kolay kazanmıyoruz.. tabikide nasıl olucak neden böyle oldu diye sormak ve karşılığında tatmin edici cevap almak bizim hakkımz

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba
Eşime kanser teshisi koyuldugundan kemoterapi alacaz. Tabi kemoterapiden önce sperm dondurma işlemi. Aranızda Ankara da sperm dondurma yaptıran varmı süreç nasıl işliyor ve ücreti ne kadar.
Hiç aklımda tüp bebek yokken şimdi tek çare tüp bebek ve daha 1 yıllık evliyiz

SEvgicim hit yeni embriyolog almış merkeze baya gebelik oranı artmış
yakın tanıdığım arkadaşım ikizlere gebe darısı başına

Ama benim donmuşlarim var farkerdermi yine aynimi olur acaba aralik gibi tekrar gitmeyi düşünuyorum sigara kullaniyorum stresten cok fazla iciyorum 1.bucuk paket birakmam lazim tabi biraz kiloda vermem lazim ama en onemlisi sigara sanirimbu arada gece yaziyorum hep misafirim var anca giris yapabiliyorum

aynen canim ben herkesten ozur dilerim ucak bileti dahil degilmis ama kullanacagimiz ilaclar dahilmis.

Meyra hangi merkez[/QUOTE]
Azerbancandaki merkez mi diyorsun canim. Baku medikal Plaza canim kordinator Hasan bey cok ilgileniyorlar saolsunlar. Dr. M.Celalettin Örnek .
baya bi ayrintili konustuk. ilaclar otel havaalanindan karsilama onlara ait.
sadece ucak bileti bize aitmis.

Reactions: cal
Bu fiyat nerede acaba
Ben kaçırdım galiba
canim Bakude Medikal Park hastanesi.
toplam 3500 euro aliyorlarmis. sadece ucak biletini biz alacak misiz. onun disinda ilaclarda dahil toplam fiyat bu. karar verdigimiz takdirde dr. muayenesinden sonra kullanacagimiz ilaclari bize kargo ile gonderiyorlarmis. tabi bunun icinde onden bir miktar para aliyorlarmis. cok kararsizim. Baku ile Batum arasinda Baku o kadar olanakki ki. birde embriyologlari da iyiymis diploma vs. herseyi tammis yyani

Reactions: cal
ya arkadaslarim kusura bakmayin da bizim tek secenegimiz neden kibris. Kibris artik ticarete odonustu. baska ulkelerde de var Gurcistan,Azerbaycan Yunanistan. neden buralari arastirmiyoruz. Kibrista basta bizim bi onceligimiz olmali. yurt disindan gelen insanlarla bizim kazancimiz ayni mi? Ayni ucretlere tabi tutuluyoruz. diger ulkelerin cazip avantajlari var. konaklama karsilama ilaclari karsilama dondurma ucreti yok mesela e zaten sirf bunlara +10 bin tl gitmiyor mu? kibristan en asagi 15 bin dusuk e birde diger masraflar var. cogumuz kredi cekip araba satip gidiyoruz. bence artik baska yerleri arastirmanin zamani geldi

bizde toplu bir anlasma yaparak bir mezle gorusebiliriz aslinda indirim olursa isteriz. tipki bahceci gibi suan 5000 euro 37 bin tl buna ek yol konaklama ilac ve dondurma ucreti var ama mesela 3500euro Azerbaycan 26 bin tl yapiyor. ve dondurma ucreti dahil. hadi gitsin ucak biletini de 4 bin tlye alalim yine 30 bin tl yapar. e kibris dondurma ucreti 500 euro ile 1000 euro aliyor. yola verecegiz otele verecgiz. ilavclara verecegiz. 40 bin tlyi gececek.

SEvgicim hit yeni embriyolog almış merkeze baya gebelik oranı artmış
yakın tanıdığım arkadaşım ikizlere gebe darısı başına
Hit ve önal arasında kaldım.. bana yol gösterin lütfen. Sperm donasyonu yaptırıcam bir de yumurta kalitesini arttırma konusunda bilginiz var mı?

Hit ve önal arasında kaldım.. bana yol gösterin lütfen. Sperm donasyonu yaptırıcam bir de yumurta kalitesini arttırma konusunda bilginiz var mı?

Canim ben hite gittim acayip ilgilsizler sadece parayi veriyosun ve emriyoyu koyuyorlar sonra ne halin varsa gör kendin arayip bilgi almaya calisyorsun sonradan biz 2 kisi ayni anda gitmistik cakrac diye bir akadaş ikimizinde kimyasal oldu ve nedeniyle ilgili hicbir aciklama yapilmadi parayi aldi emeiyoyu koydu ve gerisi kimsenin umrunda bile degil

Merhaba arkadaşlarım. Uzun zamandır sizleri sessiz takip ediyorum sebebi ise yüksek düzeyde düşük tehdidi ve kese etrafındaki kanama alanimdan kaynaklı olarak moral bozukluğu yasamamdi. Aynı zamanda yeni transfer olan ve olmayı düşünen arkadaşlarımız bu aralar çok fazla onlara acaba bizde mi böyle oluruz paniği yaşatmak isyemememden kaynaklı aktif olamadim forumda. Bugün doktor kontrolum vardı bal küpüm benimle kalacak mı diye deli sorularla. Doktor bir de ne görsün, bal küpümün yanında bir de şeker küpü :))) fakat sonradan görünen kese diğerinden iki hafta geri de doktor 3 hafta sonrasına randevu verdi. Hayır dualarinizi lutfen benden de esirgemeyin. Rabbim isteyen özlemini duyan herkese nasip etsin. Hepinize bol şans diliyorum. Sevgiler.

Çok geçmiş olsun canım arkadaşım
malesef son zamanlar firdevs hanımın ekibinden çok arkadaşımız sıkıntı yaşadı
yas41 arkadaşımız iki negativ aldı firdevste şimdi bahçeciden ikizlerine hamile
morkanatlarım geçen sene firdevste negativ aldı şimdi gynolife de ikizlerine gebe darısı sana kuzum

bende senin gibi düşünüyordum halil beyde 4 defa denedim kendimi kullanmış olarak hiss ediyordum
problem olunca ne arayan ne soran nede aradığında dönen vardı
ama şimdi bahçecideyim ve çok farklı davranış görüyorum
bilmiyorum kime nasıl davranıyorlar ama her mesaj çektiyimde mutlaka dönüş yapıyorlar doktor dahil

Yas41 hamilemi ...hemde ikiz...ayyy nasıl sevindim..Sağlıklı bir hamileliğin sağlıklı yavrularını olsun Yas41 çim tebrikleeerrr:) Y Yas41 ...
M mentha ne yaptı acaba inşallah ondanda iyi haberler vardır. ..
Darısı başına zazacim hadi bu sefer tamam olsun canım. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…