kuzum crınone jel transfere 5 gün kala -))Yumurta kalitesini arttirmak konusunda morkanatlarim in gecmis yazilarini okuyabilirsiniz.
Bu forumu okumasaydim ben de firdevs e gidecektim. Iyi dusunmek lazim. Nasip isi elbette ama musteri olarak degil de hasta olarak gorulmek lazim.
Ben tedaviye baslarken estrofem crinone jel, cleksan igne , progesteron igne baslamistik.
amin şnsA ama berk bey degıl sevket bey dr oradahiç kafanı karıştırma burda her kes yaşadığını duyduğunu yazar
eğer berk bey içine sindiyse kalbinin sesini dinle ve allah de başla
inşallah evladına kavuşursun
her hangi doktor olursa olsun şans senden yana olsunamin şnsA ama berk bey degıl sevket bey dr orada
Ayyy ayyy nasıl sevindim. ..harika haberler..Sağlıkla miniklerimizi kucagimiza alalım insallah...gerçekten Bahçeci nerdeyse hiç boş geçmedi uzun zamandır. ..Üstelik Çifter Çifter bebekler geliyor. ...darısı herkezin başına ...senin başına zazacim...evet kuzum yas41 ikizlere gebe
menta dondurulmuşlarını kullandı ikiz gebe oda maşallah
hata bir embriyo ikiye bölünmüş 3 kese oluşmuş ikisi,nin kalbi duyuldu
darısı başımıza
bahçeci son zaman hakını veriyor -))
CAnım kardeşim seninde gözün aydın olsunBende duymadım bu ara bahçeciden negatif alan. Ayrıca işlem sonrasıda iletişim hiç kopmuyor hemen geri dönüş sağlıyorlar. Murat beyde Hemşire Eylem hanımda ne zaman bi sorun olsa ilgileniyorlar. Ayrıca Murat beyi sadece işlem sırasında görmedim işlemden önce işlem sırasında işlemden sonra gelip devamlı ilgilendi. Hemşireler 10 dakikada bir odaya geldiler nasılsınız ihtiyacınız varmı nasılsınız diye sordular. Çok ilgililerdi bence.
amiiin mavicim amiiiinAyyy ayyy nasıl sevindim. ..harika haberler..Sağlıkla miniklerimizi kucagimiza alalım insallah...gerçekten Bahçeci nerdeyse hiç boş geçmedi uzun zamandır. ..Üstelik Çifter Çifter bebekler geliyor. ...darısı herkezin başına ...senin başına zazacim...
Duyduk çok şükür ama düşük tehlikesi var yatıyorumCAnım kardeşim seninde gözün aydın olsun
kalp atışını duydunmu
Bende de vardı canım kanama alanıyla beraber hemde. Geçti çok şükür senin de geçer Allahın izniyle inşallah. Kalkmamaya çalış ve mümkün olduğunca çok çok su tuketDuyduk çok şükür ama düşük tehlikesi var yatıyorum
Dolar yukselisinden dolayı yüzde 20 indirim yapmışlar 1600 dolar tüp bebek ben aşılama yaptırıyorum oda 650 dolar filan pazartesi oradaydım memleketime geldim artıkEvet yumurtam kalitesiz olduğu için böle olmuş. Genetik bozukluğu varmış o yüZden düşmüş. Kimden ne koparırlarsa işte 200 euro vermek zorunda kaldım. Orada fiyatlar nasıl? Kaç gün kalacaksın.
Ben sperm donasyon yaptırıyorum canımarkadaşlar herkese günaydın batumi de yaptıracak olan var mı yumurta donasyonu
Aminin inşallah canım dualarınızı bekliyoruminşallah güzel sonuçla topiğimize umut ol
Gözün aydın canım süreklimi yatıcaksın Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah allah yardımcın olsun canımDuyduk çok şükür ama düşük tehlikesi var yatıyorum
Sen nerde yaptırdın canımBide kacar kacar dondurduklarini falan soylemediler size sormuslarmiydi yada soylemislermiydi
Doktor 1 ay rapor verdi haftaya kontrolüm var bakalım inşallah kanama kaybolur içerdeki.Gözün aydın canım süreklimi yatıcaksın Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah allah yardımcın olsun canım
yat bol bol dinlen kuzumuzda annesine sım sıkı tutunsunDuyduk çok şükür ama düşük tehlikesi var yatıyorum