Benim melek yürekli arkadaşım ağlatın beniCanım Zaza'm
Kelime kurmakda zorlanıyorum sana yaşatılan bu acılarının affedilir bi yanı yok önce Allah versin bu sorumsuzluğun cevabını onlara ve daha sonra eşine katılıyorum eğer yumurta donasyon olduğunu saklayabilirsen mahkemede hakkını aramalısın.
6 gün kanaman oldu o rahimde neler oldu kim bilit.
O bebek için o kadar çok dua ettik ki negatif dediğinde şok olmuştum biliyosun.
O bebeğe inandım ve Allahın izni ile hayata sıkıca sağlıklı bi şekilde tutunması için dua ediyoruz.Rabbim bu mucizeyide yaşatsın bize aynı anası gibi güçlü olsun ve sıkıca sağlıklı bi şekilde tutunmaya devam etsin sana.
Kalp sesini duyduğunda bi oh çekicem şuan ne yerdeyim ne gökte.
Canım arkadaşım Rabbim bizi duyuyo ve bizde kalp sesini duyucaz o kuzunun.
Unutma "O" ol dedikten sonra ne ışın ne antibiyotik hiç bi şey zarar veremez .
Çok uzun ve maddi manevi çok zor bir süreç gecirmissinn. Allah yüzünü güldürsün.bu son inşallah.Aynen
11 kendi yumurtamla
7 donasyon
Toplam 18 denemem var
İnşallah bunu kucağıma almak nasip olsun
Amiinn canım inşallah seninde bebeğin sağlıcakla büyürtuannacım rabbim senin tedavinide güzel sonuçlandırsın
[/QUOTE]Merhaba. Listeyi kim oluşturuyor? Ben de Bahçeci'yi düşünüyorum. Fiyatla ilgili olumlu gelişme oldu mu?
QUOTE="papatyag, post: 56967479, member: 447222"]Saol zaza Allah razı olsun inşallah bizde olumlu bi cevap alırız burda bir arkadaş vardı bahçeci için listeyi ben oluştururm diye o arkadaşta damla hanımla bi konuşsa sayıyı verse
[/QUOTE]Merhaba. Listeyi kim oluşturuyor? Ben de Bahçeci'yi düşünüyorum. Fiyatla ilgili olumlu gelişme oldu mu?
QUOTE="papatyag, post: 56967479, member: 447222"]Saol zaza Allah razı olsun inşallah bizde olumlu bi cevap alırız burda bir arkadaş vardı bahçeci için listeyi ben oluştururm diye o arkadaşta damla hanımla bi konuşsa sayıyı verse
MAŞALLAHkızlar doktordan geldim benim mercimek pazartesinden bu yana büyümüş
pazartesi embriyosu yoktu ama bugün şükürler olsun 3,5 mm içinde embriyosuda var
dr 6 haftalık gebelik dedi bir hafta geride kalıyor
bir hafta sonra kalp atışları
inşallah rabbim kalbinide duymaya nasip eder
kızlar doktordan geldim benim mercimek pazartesinden bu yana büyümüş
pazartesi embriyosu yoktu ama bugün şükürler olsun 3,5 mm içinde embriyosuda var
Zazacığım yaşadıklarına şok oldum Rabbim ol diyince önüne hiç bir şey geçemiyor. Bundan sonra sen de bebekleri de sağlıklı mutlu uzun ömürler yaşayın inşallah. Ben de az önce 3.ve son tedavinin negatif olduğunu öğrendim. Çok umutluydum çünkü 6.ve 7.günlerde idrar testi yaptım ve silik de olsa 2.çizgiyi gördüm oldu sanmıştım ama olmadı. Ve benim maceram burda bitti artık çünkü sıfırı tükettik borç içindeyiz. Rabbim bu yola baş koymuş bütün herkesi mutlu eder inşallah. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun ama artık biz eşimle vazgeçtik demekki bizim kısmetimizde yokmuş. Herkesin yolu açık olsun... Bu da sizlere vedam olsun arkadaşlar...kızlar doktordan geldim benim mercimek pazartesinden bu yana büyümüş
Canım gözün aydın inşallah kalp atışlarını da görürsün kucağına aldigin günleride rabbim yüzünü güldürsün kardeşimkızlar doktordan geldim benim mercimek pazartesinden bu yana büyümüş
Şükürler olsun canım çok çok çok sevindim.Savaşçı annenin çocuğu da savaşçı olacak tabiki:)kızlar doktordan geldim benim mercimek pazartesinden bu yana büyümüş
Hakkında hayırlısı olsun canim. Biz de borç harç ilk ve son defa denedik. Olumsuzu kaldırmak çok zor olucak. Allah sana güç kuvvet versin. Belki kendiliğinden hamile kalır cektigin sıkıntıları unutursun. Ya da allah maddi gücünü verir tekrar denersiniz. Üzülme demek boş biliyorum. Ama allah gönlüne göre versin ve allah yardımcın olsun canimZazacığım yaşadıklarına şok oldum Rabbim ol diyince önüne hiç bir şey geçemiyor. Bundan sonra sen de bebekleri de sağlıklı mutlu uzun ömürler yaşayın inşallah. Ben de az önce 3.ve son tedavinin negatif olduğunu öğrendim. Çok umutluydum çünkü 6.ve 7.günlerde idrar testi yaptım ve silik de olsa 2.çizgiyi gördüm oldu sanmıştım ama olmadı. Ve benim maceram burda bitti artık çünkü sıfırı tükettik borç içindeyiz. Rabbim bu yola baş koymuş bütün herkesi mutlu eder inşallah. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun ama artık biz eşimle vazgeçtik demekki bizim kısmetimizde yokmuş. Herkesin yolu açık olsun... Bu da sizlere vedam olsun arkadaşlar...
Çok çok üzüldüm arkadaşım.Rabbimin mucileri bitmez insallah bir mucize olur canım.Zazacığım yaşadıklarına şok oldum Rabbim ol diyince önüne hiç bir şey geçemiyor. Bundan sonra sen de bebekleri de sağlıklı mutlu uzun ömürler yaşayın inşallah. Ben de az önce 3.ve son tedavinin negatif olduğunu öğrendim. Çok umutluydum çünkü 6.ve 7.günlerde idrar testi yaptım ve silik de olsa 2.çizgiyi gördüm oldu sanmıştım ama olmadı. Ve benim maceram burda bitti artık çünkü sıfırı tükettik borç içindeyiz. Rabbim bu yola baş koymuş bütün herkesi mutlu eder inşallah. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun ama artık biz eşimle vazgeçtik demekki bizim kısmetimizde yokmuş. Herkesin yolu açık olsun... Bu da sizlere vedam olsun arkadaşlar...
Canım gözün aydin. Allah sıkıntılarının mükafatını veriyor tek tek... sağlıkla kucağına alirsin inş herşey gönlünce olsunkızlar doktordan geldim benim mercimek pazartesinden bu yana büyümüş