Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Zaza'cım yazdıklarını okurken ağladım. hem öfkeden, hem sonunda sevinçten. Allah'tan umut kesilmez. Sakin olmaya gayret et. şuanda bebek için çok önemli. sıkı sıkı tutunsun annesine, sağlıklı ilerlesin. tüm kalbimle size dua ediyoruz:dua::dua::dua:.
çok teşekkür ederim canım
inşallah rabbim bu gebeliyi kucağıma almayı nasip eder
inan artık gücüm yok

Kızlar bugün hastaneden aradılar 6 tane emrio oluşmuş 3 güne kaliteleri 7,6,diğerleri 3 dediler

Ayyy zaza inanmıyorum çok sevindim canım yaa Rabbim devamına nasip etsin süper yaa inşallah kalp atışınıda duyarsın
tuannacım rabbim senin tedavinide güzel sonuçlandırsın

tuannacım rabbim senin tedavinide güzel sonuçlandırsın
Canım Zaza'm
Kelime kurmakda zorlanıyorum sana yaşatılan bu acılarının affedilir bi yanı yok önce Allah versin bu sorumsuzluğun cevabını onlara ve daha sonra eşine katılıyorum eğer yumurta donasyon olduğunu saklayabilirsen mahkemede hakkını aramalısın.
6 gün kanaman oldu o rahimde neler oldu kim bilit.
O bebek için o kadar çok dua ettik ki negatif dediğinde şok olmuştum biliyosun.
O bebeğe inandım ve Allahın izni ile hayata sıkıca sağlıklı bi şekilde tutunması için dua ediyoruz.Rabbim bu mucizeyide yaşatsın bize aynı anası gibi güçlü olsun ve sıkıca sağlıklı bi şekilde tutunmaya devam etsin sana.
Kalp sesini duyduğunda bi oh çekicem şuan ne yerdeyim ne gökte.
Canım arkadaşım Rabbim bizi duyuyo ve bizde kalp sesini duyucaz o kuzunun.
Unutma "O" ol dedikten sonra ne ışın ne antibiyotik hiç bi şey zarar veremez .

Benim kader arkadaşlarım her halde zaza kayb oldu düşünüyorsunuz ama şimdi size neler anlatıcam başıma neler geldi inşallah bu tür şeyler siz yaşamassınız
Bahçecide tedavim devam ediyor biliyorsunuz
2 austos transferim oldu 13 austos yani transferin 11 günü kan verdim düzen labaratuvarında sonuç 0,1 negativ yıkıldım 18 tüp bebek denemesi yine hüsran
İlaçları buraktım 2 gün sonra mamografi çektirdim sağ memede bir kist gördüler iki kez mamografiye girdim ve ultrason çok şükür sıkıntı yok
İlaçları burakınca 6 gün kanamam oldu ve antibiyotiye başladım 10 gün
27 austos ultrasona girdim rahim içine baktırmaya veeee neeee şooookkk
Gebelik kesesi ve içindede ceni
Direk kan aldılar betaya bakmaya inanın kese olduğuna bile inanmıyordum
Her galde bir polip falan dedim çünkü iki hafta önce negativ aldım
Beta değerim 1000 üstü çıktı
Düzen labaratuvarına gitim kendilerini savunarak hayır bu tüp bebekten olan değer deyil bu her halde sizin kendiliyinizden olan gebelik
Çok yazıb sizi yormak istemiyorum 13 austos verdiyim kanımı düzen labaratuvarında barkotları yalnış yapıştırıp aysun isimli kızla yalnış vermişler
Benim değerim 23
O aysununda 0.1
Tabiiki kızın kanı bana verilmiş yalnışlıkla
Düzen yalnışlığımızı kapatmak için gelin bu gebeliyinizin sonuna kadar size ücretsiz beta bakalım benimle alay edercesine
İki hafta neler çektim inanamassınız
İçimin yanması
Günlerce döktüyüm göz yaşları
İçimin yanmasını size anlatamam
İki hafta buraktığım ilaçlar
Aldığım mamografideki ışınlar
Yutuğum 10 gün antibiyotikler
Bebeyimi mahf ettiler
Bugün yine kan verdim 2000 çıktı
Eşim düzeni mahkemeye vericem diyor
Kızlar vallahi bu gebeliyim sağlıklı devam etsin vallah aff ederim her kesi
Lütven bana dua edin
Sakın kan verseniz negativ alsanız tekrar başka yerdede verin
Bakın benim başıma neler geldi
Sizinde başınıza bu tür şeyler gelmesin

İnanılmaz bir dikkatsizlik ve terbiyesizlik ben düzen labın sahibini tanıyorum kendilerne danışmanlık verdim eminin hberi olsa telafi etmek için elinden geleni yapcaktır. Etik kurallara önem veren biri lütfen benimle iletişime geçin sizi görüştüreyim. İnşallah gebelik sorunsuz geçer çoook sevindimmm

Kızlar bugün hastaneden aradılar 6 tane emrio oluşmuş 3 güne kaliteleri 7,6,diğerleri 3 dediler

Ayyy zaza inanmıyorum çok sevindim canım yaa Rabbim devamına nasip etsin süper yaa inşallah kalp atışınıda duyarsın

Yumurta donasyonu muydu sizin?

• Beğen
Reactions: cal
Kızlar yemin ederim aff ederim düzeni keşke gebeliğim sağlıklı ilerlesin
Dua edin
Cumartesi yine ultrasona girecem
Ayy çok sevindimm Kalbini temiz tut Veren yüce rabbim istedikten sonra her zorluklar atlatılır. Bebişine eminim hiç bişey olmamıştır sıkı sıkı tutunmuş onca şeye rağmen. Allah tamamına erdirsin inşallah ...
Ancak o labaratuar hakkında savcılık ve mahkeme boyutunda ayrı ayrı hakkını ara ihmal etme.. Sağlık sektöründe ihmal affetmeye gelmez cünki , hatayı yapan hemşire bile olsa labaratuar yönetiminin %100 kusuru var kabul edilir. Mutlu haberlerini bekliyoruzz Dualarım seninle ...

Arkadaşlar Kıbrıs'taki bu fiyatlarla nasıl tedavi göreceğiz. Yazılanları olabildiğince okumaya çalıştım. Anladığım kadarıyla indirim de yapmıyorlar. Tedavi bedeli oldu 2 kat.

• Beğen
Reactions: cal
Benim kader arkadaşlarım her halde zaza kayb oldu düşünüyorsunuz ama şimdi size neler anlatıcam başıma neler geldi inşallah bu tür şeyler siz yaşamassınız
Bahçecide tedavim devam ediyor biliyorsunuz
2 austos transferim oldu 13 austos yani transferin 11 günü kan verdim düzen labaratuvarında sonuç 0,1 negativ yıkıldım 18 tüp bebek denemesi yine hüsran
İlaçları buraktım 2 gün sonra mamografi çektirdim sağ memede bir kist gördüler iki kez mamografiye girdim ve ultrason çok şükür sıkıntı yok
İlaçları burakınca 6 gün kanamam oldu ve antibiyotiye başladım 10 gün
27 austos ultrasona girdim rahim içine baktırmaya veeee neeee şooookkk
Gebelik kesesi ve içindede ceni
Direk kan aldılar betaya bakmaya inanın kese olduğuna bile inanmıyordum
Her galde bir polip falan dedim çünkü iki hafta önce negativ aldım
Beta değerim 1000 üstü çıktı
Düzen labaratuvarına gitim kendilerini savunarak hayır bu tüp bebekten olan değer deyil bu her halde sizin kendiliyinizden olan gebelik
Çok yazıb sizi yormak istemiyorum 13 austos verdiyim kanımı düzen labaratuvarında barkotları yalnış yapıştırıp aysun isimli kızla yalnış vermişler
Benim değerim 23
O aysununda 0.1
Tabiiki kızın kanı bana verilmiş yalnışlıkla
Düzen yalnışlığımızı kapatmak için gelin bu gebeliyinizin sonuna kadar size ücretsiz beta bakalım benimle alay edercesine
İki hafta neler çektim inanamassınız
İçimin yanması
Günlerce döktüyüm göz yaşları
İçimin yanmasını size anlatamam
İki hafta buraktığım ilaçlar
Aldığım mamografideki ışınlar
Yutuğum 10 gün antibiyotikler
Bebeyimi mahf ettiler
Bugün yine kan verdim 2000 çıktı
Eşim düzeni mahkemeye vericem diyor
Kızlar vallahi bu gebeliyim sağlıklı devam etsin vallah aff ederim her kesi
Lütven bana dua edin
Sakın kan verseniz negativ alsanız tekrar başka yerdede verin
Bakın benim başıma neler geldi
Sizinde başınıza bu tür şeyler gelmesin
allahım bebeğin saglıkla ilerlesin şimdi diğer herseyi unut sonra sorarsın hesabını dr dan kaç günlük hamile olduguna dair bir belge al ama

X