Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Üzüldüm arkadaşım. Hakkında hayirlisi olsun insallah. Sakinlesin sonra karar verin. Ne olursa olsun Rabbim yüzünüzü hep guldursun insallah

İnşallah durumunuzu düzelttikten sonra bu sefer embriyo donasyonuyla başarıya ulaşırsınız. Allah yardımcınız olsun. Çok üzüldüm

Canımmm maşallahh çok sevindim gerçekten, Allah ım kalp atışlarını da duymayı nasip etsin

Canım ne diyeceğimi bilemedim sakın ümitsiz olma, çok içten diliyorum ki Allah im seni en kısa sürede mucizesiyle karşılaştırsın

[/QUOTE]
3' ü de sperm donasyonu yani Kendiliğinden zaten olmaz.

CAnım kardeşim önce geçmiş olsun
ama kesin konuşma rabbimin ne mucizeleri var bir bilsen
rabbim mucizeleriyle seni sevindirsin inşallah

Kızlar bn emrioların hücrelerini uyku sersemi yanlış anlamışım 4 tanesi 8 hüçreliymiş bitanesi 7,bitanesi 10 hüçreliymiş sizce nasıl tutunma şansı olabilirmi

Maaşallah canım inşallah kalp atışınıda duyarsın

Maaşallah gerçekten birmucuze Rabbim ol deyince oluyor demekki kaç yaşındasınız

Kızlar bugün Bakü de bir merkezle daha görüştüm Bakü Medical Plaza ismi
Konuştuğum kişi 7 yıl Kıbrısta yaşamış yeni Bakü ye geçmiş kendilerine ve teknolojilerine çok güvenliklerini söylediler fiyat olarakta yumurta donasyonu için indirim yaparmısınz dedim 4.000€ olur dediler bilginiz olsun

Reactions: cal
Arkadaslar murat bey bana turkiyede doktor olarak ankaradan tolga ecemisi onerdi adet olmayi bekliyordum bugun oldum nasip olursa pazartesi gidicem nasil bi doktor acaba bilgisi olan varmi

Arkadaslar murat bey bana turkiyede doktor olarak ankaradan tolga ecemisi onerdi adet olmayi bekliyordum bugun oldum nasip olursa pazartesi gidicem nasil bi doktor acaba bilgisi olan varmi
Hayırlı olsun canm Ankara Hrs hastanesinde doktor sanırm doktoru bilmiyorum ama çalıştığı merkez iyi bir merkez çok duydum ismini o yüzden doktoruda başarılıdr bence

Zazacim ne güzel haber...minik güçlü mercimek aferim ona..saglikla büyüyecek inşallah annes..kalp için ne zaman gideceksiniz, 1 hafta sonra oda duyulur artık. ..Tüm dualarım seninle arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…