ben 3 yıl önceydi sanırım 250 liraya yaptırdım rahimden sıvı alınarak dr umun özel muayenesinde
Canım doktorun kimdi?ben 3 yıl önceydi sanırım 250 liraya yaptırdım rahimden sıvı alınarak dr umun özel muayenesinde
Üzüldüm arkadaşım. Hakkında hayirlisi olsun insallah. Sakinlesin sonra karar verin. Ne olursa olsun Rabbim yüzünüzü hep guldursun insallahZazacığım yaşadıklarına şok oldum Rabbim ol diyince önüne hiç bir şey geçemiyor. Bundan sonra sen de bebekleri de sağlıklı mutlu uzun ömürler yaşayın inşallah. Ben de az önce 3.ve son tedavinin negatif olduğunu öğrendim. Çok umutluydum çünkü 6.ve 7.günlerde idrar testi yaptım ve silik de olsa 2.çizgiyi gördüm oldu sanmıştım ama olmadı. Ve benim maceram burda bitti artık çünkü sıfırı tükettik borç içindeyiz. Rabbim bu yola baş koymuş bütün herkesi mutlu eder inşallah. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun ama artık biz eşimle vazgeçtik demekki bizim kısmetimizde yokmuş. Herkesin yolu açık olsun... Bu da sizlere vedam olsun arkadaşlar...
Zazacığım yaşadıklarına şok oldum Rabbim ol diyince önüne hiç bir şey geçemiyor. Bundan sonra sen de bebekleri de sağlıklı mutlu uzun ömürler yaşayın inşallah. Ben de az önce 3.ve son tedavinin negatif olduğunu öğrendim. Çok umutluydum çünkü 6.ve 7.günlerde idrar testi yaptım ve silik de olsa 2.çizgiyi gördüm oldu sanmıştım ama olmadı. Ve benim maceram burda bitti artık çünkü sıfırı tükettik borç içindeyiz. Rabbim bu yola baş koymuş bütün herkesi mutlu eder inşallah. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun ama artık biz eşimle vazgeçtik demekki bizim kısmetimizde yokmuş. Herkesin yolu açık olsun... Bu da sizlere vedam olsun arkadaşlar...
Canımmm maşallahh çok sevindim gerçekten, Allah ım kalp atışlarını da duymayı nasip etsinkızlar doktordan geldim benim mercimek pazartesinden bu yana büyümüş
pazartesi embriyosu yoktu ama bugün şükürler olsun 3,5 mm içinde embriyosuda var
dr 6 haftalık gebelik dedi bir hafta geride kalıyor
bir hafta sonra kalp atışları
inşallah rabbim kalbinide duymaya nasip eder
Canım ne diyeceğimi bilemedim sakın ümitsiz olma, çok içten diliyorum ki Allah im seni en kısa sürede mucizesiyle karşılaştırsınZazacığım yaşadıklarına şok oldum Rabbim ol diyince önüne hiç bir şey geçemiyor. Bundan sonra sen de bebekleri de sağlıklı mutlu uzun ömürler yaşayın inşallah. Ben de az önce 3.ve son tedavinin negatif olduğunu öğrendim. Çok umutluydum çünkü 6.ve 7.günlerde idrar testi yaptım ve silik de olsa 2.çizgiyi gördüm oldu sanmıştım ama olmadı. Ve benim maceram burda bitti artık çünkü sıfırı tükettik borç içindeyiz. Rabbim bu yola baş koymuş bütün herkesi mutlu eder inşallah. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun ama artık biz eşimle vazgeçtik demekki bizim kısmetimizde yokmuş. Herkesin yolu açık olsun... Bu da sizlere vedam olsun arkadaşlar...
[/QUOTE]Çok üzüldüm . 3'ü de donasyon muydu? Umarım mucizen bulur seni ve tedavisiz kavuşursun bebeğine.
UOTE="Hopeless35, post: 57138034, member: 777495"]Zazacığım yaşadıklarına şok oldum Rabbim ol diyince önüne hiç bir şey geçemiyor. Bundan sonra sen de bebekleri de sağlıklı mutlu uzun ömürler yaşayın inşallah. Ben de az önce 3.ve son tedavinin negatif olduğunu öğrendim. Çok umutluydum çünkü 6.ve 7.günlerde idrar testi yaptım ve silik de olsa 2.çizgiyi gördüm oldu sanmıştım ama olmadı. Ve benim maceram burda bitti artık çünkü sıfırı tükettik borç içindeyiz. Rabbim bu yola baş koymuş bütün herkesi mutlu eder inşallah. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun ama artık biz eşimle vazgeçtik demekki bizim kısmetimizde yokmuş. Herkesin yolu açık olsun... Bu da sizlere vedam olsun arkadaşlar...
Zazacığım yaşadıklarına şok oldum Rabbim ol diyince önüne hiç bir şey geçemiyor. Bundan sonra sen de bebekleri de sağlıklı mutlu uzun ömürler yaşayın inşallah. Ben de az önce 3.ve son tedavinin negatif olduğunu öğrendim. Çok umutluydum çünkü 6.ve 7.günlerde idrar testi yaptım ve silik de olsa 2.çizgiyi gördüm oldu sanmıştım ama olmadı. Ve benim maceram burda bitti artık çünkü sıfırı tükettik borç içindeyiz. Rabbim bu yola baş koymuş bütün herkesi mutlu eder inşallah. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun ama artık biz eşimle vazgeçtik demekki bizim kısmetimizde yokmuş. Herkesin yolu açık olsun... Bu da sizlere vedam olsun arkadaşlar...
CAnım kardeşim önce geçmiş olsunZazacığım yaşadıklarına şok oldum Rabbim ol diyince önüne hiç bir şey geçemiyor. Bundan sonra sen de bebekleri de sağlıklı mutlu uzun ömürler yaşayın inşallah. Ben de az önce 3.ve son tedavinin negatif olduğunu öğrendim. Çok umutluydum çünkü 6.ve 7.günlerde idrar testi yaptım ve silik de olsa 2.çizgiyi gördüm oldu sanmıştım ama olmadı. Ve benim maceram burda bitti artık çünkü sıfırı tükettik borç içindeyiz. Rabbim bu yola baş koymuş bütün herkesi mutlu eder inşallah. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun ama artık biz eşimle vazgeçtik demekki bizim kısmetimizde yokmuş. Herkesin yolu açık olsun... Bu da sizlere vedam olsun arkadaşlar...
Maaşallah canım inşallah kalp atışınıda duyarsınkızlar doktordan geldim benim mercimek pazartesinden bu yana büyümüş
pazartesi embriyosu yoktu ama bugün şükürler olsun 3,5 mm içinde embriyosuda var
Maaşallah gerçekten birmucuze Rabbim ol deyince oluyor demekki kaç yaşındasınızArkadaşlar merhaba ,
Haziran ayı başında donasyon hakkında bilgi almak için kulübe üye oldum.Mayısın ortalarında tüp bebek tedavisi gördüm cünkü fsh değerim çok yüksekti ve amh 0,1 çıkmıştı. İlk denemede de sadece 1 yumurta toplandı ve embriyo oluşmadı. Ve ben olmayacağını düşünerek direk donasyonu düşünmeye başladım.Onunla ilgili tüm araştırmalarımı yaptım merkezlerle konuştum ama eşim bir kere daha tüp bebek denememizi istedi ben de istemeyerek de olsa kabul ettim.
2 tedavi arası en az 40 gün beklemek gerektiği için bu süreyi bekledik ve sürenin dolmasına az bir süre kala belki tutar diye evi baştan sona temizledim dolapları indirdim çok ağır işler yaptım ve bu arada bir türlü adet olmuyordum ve cok fazla ağrım vardı bir sorunum mu var diye stres yapıyordum.
Adet günüm 1 hafta gecikti menapoza girdim diye hergün ağlıyordum ama doktora gidip o sözü duymaya da korkuyordum.1 hafta daha geçsin giderim diyordum.En son 20 gün geçince üstünden mecbur doktorumdan randevu aldım korka korka mecbur gittim. Durumumu anlatıyorum zaten zaten normal yolla gebelik olmaz menopozdan korkuyorum diyorum tamam gel muayane edelim dedi ve canım sen 8 haftalık gebesin dedi ve bir anda küt küt diye bir ses duymaya başladım ve kalp atışları da çok iyi dedi ben o an çok şükür çük şükür diye ağladığımı hatırlıyorum.
Bunu tek açıklaması var 'Allah ol der ve olur '.
Lütfen yanlış anlamayın beni sadece inancınızı hiçbir zaman yitirmeyin ve lütfen beni dualarınıza ekleyin. İnşallah bebeğim sağlıklıdır.
Zaza74 inanıyorum bebeğin sağlıklı senin bugün çok güzel haberler alırsın inşallah
Çok sevindim o küçük kalbine kurban olurum bir an önce atma sesini duy annesi de rahatla..:)kızlar hepinize teşekkür ederim
inşallah kalbinide duysam bebeğimin artık ilk derin nefesimi alırım
36 yaşındayım canım. çarşamba günü 2 li kan testim var inşallah iyi çıkar ne olur dua edinMaaşallah gerçekten birmucuze Rabbim ol deyince oluyor demekki kaç yaşındasınız
Hayırlı olsun canm Ankara Hrs hastanesinde doktor sanırm doktoru bilmiyorum ama çalıştığı merkez iyi bir merkez çok duydum ismini o yüzden doktoruda başarılıdr benceArkadaslar murat bey bana turkiyede doktor olarak ankaradan tolga ecemisi onerdi adet olmayi bekliyordum bugun oldum nasip olursa pazartesi gidicem nasil bi doktor acaba bilgisi olan varmi
Zazacim ne güzel haber...minik güçlü mercimek aferim ona..saglikla büyüyecek inşallah annes..kalp için ne zaman gideceksiniz, 1 hafta sonra oda duyulur artık. ..Tüm dualarım seninle arkadaşım...kızlar doktordan geldim benim mercimek pazartesinden bu yana büyümüş
ayyy canım benim bende senin olucak o melek yüzlüne kurban olurumÇok sevindim o küçük kalbine kurban olurum bir an önce atma sesini duy annesi de rahatla..:)
inşallah her şey güzel olucak36 yaşındayım canım. çarşamba günü 2 li kan testim var inşallah iyi çıkar ne olur dua edin