Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Seni ne kdr tanımasam da hikayeni az çok okudum biliyorum ve inanki hamile olduğunu ögrendigin an inanılmaz sevindim rabbim yüzüne güldü sonuçta. Darısı başımıza. Ama başına gelen talihsizlikler kötü olmuş. Farklı bi acıdan bak o bebiş ne olursa olsun sana tutunmuş. Annesine bağlı ve onu 9 ay sonra çok mutlu edecek... yasadigin o kötü olaylar bi kenarı bırak ve hamileliğinin tadını sonuna kadar çıkar.

Bu hata kabul edilemez...bir de diğer taraf var kıza gebesin denildi ne umutlar besledi kimbilir aşırı sinirlendim ve şok oldum..zazam bebeklerin savaşçı belli ki..erken dönemde antibiyotik zarar vermiyor tabiki tedirgin olursun ultrason mamıfrafi filan (ay delricek insan..dua edicem bol bol...çok yüksek umudum..aşırı doğmuştu bu sefer olacak diye..inatla içine doğan hisse inanıyorum..iki taneler ve onlar savaşçı çok da sağlıklılar annesi..:)sadece herşeye rağmen affetme mahkemeye ver belki daha dikkatli olurlar bundan sonra canım

Ayyy bebişin seninle olsun çok sevindiiiim

Kızlar yemin ederim aff ederim düzeni keşke gebeliğim sağlıklı ilerlesin
Dua edin
Cumartesi yine ultrasona girecem
Zaza'cım yazdıklarını okurken ağladım. hem öfkeden, hem sonunda sevinçten. Allah'tan umut kesilmez. Sakin olmaya gayret et. şuanda bebek için çok önemli. sıkı sıkı tutunsun annesine, sağlıklı ilerlesin. tüm kalbimle size dua ediyoruz.

Kızlar bugün hastaneden aradılar 6 tane emrio oluşmuş 3 güne kaliteleri 7,6,diğerleri 3 dediler
Ayyy zaza inanmıyorum çok sevindim canım yaa Rabbim devamına nasip etsin süper yaa inşallah kalp atışınıda duyarsın

Zazacim yaşadıklarına çok üzüldüm. Testlerin karışması olacak is değil. Böyle kurumsal bir labaratuar in yanlislik yaptık demeye hakkı yok. Yanlislik yapmasalardi bunların hiç birini yaşamayacaktin. Mahkeme konusunda kesinlikle hakkını ara. Allah bebeğini sana sağlıklı bir şekilde bağışlasin inşallah. Bence sen bunları düşünme yine de bebeği etkilemesin. Şu an hamile sin yavrun seninle bunun tadını çıkar.

Kıbrıs haberlerine bakıyrm arkadaşlar böyle bi haber gördüm doğru mu ki bide eylemler olucakmş orda havalanında, taksilerde kontak kapatma eylemi filan öyle yazıyo haberlerde bilginiz olsun

Eklentiler

• 7FFF670D-49CA-43AD-B141-946B8D662407.png
    191,4 KB · Görüntüleme: 68
evet mavicim inşallah bu iki hafta burakılan ilaçlar
10 gün yutulan ağır antibiyotikler
2 defa mamografi ışınları etkilemez yavrumu
yarın ultrason cevabını yazıcam sizlere
dualarınıza muhtacım

İnşallah canım

hemşire çok kötü durumda duyduğuma göre çok üzülüyor
ona görede çok üzüldüm
allahım ona acısın inşallah bana güzel sonuç versin

evet mavicim inşallah bu iki hafta burakılan ilaçlar
10 gün yutulan ağır antibiyotikler
2 defa mamografi ışınları etkilemez yavrumu
yarın ultrason cevabını yazıcam sizlere
dualarınıza muhtacım
Tüm kalbimle dualarım seninle...İnşallah her şey yolundadir minik kuzun saglikla seninledir canım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…