Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Zazacığım yaşadıklarına şok oldum Rabbim ol diyince önüne hiç bir şey geçemiyor. Bundan sonra sen de bebekleri de sağlıklı mutlu uzun ömürler yaşayın inşallah. Ben de az önce 3.ve son tedavinin negatif olduğunu öğrendim. Çok umutluydum çünkü 6.ve 7.günlerde idrar testi yaptım ve silik de olsa 2.çizgiyi gördüm oldu sanmıştım ama olmadı. Ve benim maceram burda bitti artık çünkü sıfırı tükettik borç içindeyiz. Rabbim bu yola baş koymuş bütün herkesi mutlu eder inşallah. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun ama artık biz eşimle vazgeçtik demekki bizim kısmetimizde yokmuş. Herkesin yolu açık olsun... Bu da sizlere vedam olsun arkadaşlar...
Üzüldüm arkadaşım. Hakkında hayirlisi olsun insallah. Sakinlesin sonra karar verin. Ne olursa olsun Rabbim yüzünüzü hep guldursun insallah

Zazacığım yaşadıklarına şok oldum Rabbim ol diyince önüne hiç bir şey geçemiyor. Bundan sonra sen de bebekleri de sağlıklı mutlu uzun ömürler yaşayın inşallah. Ben de az önce 3.ve son tedavinin negatif olduğunu öğrendim. Çok umutluydum çünkü 6.ve 7.günlerde idrar testi yaptım ve silik de olsa 2.çizgiyi gördüm oldu sanmıştım ama olmadı. Ve benim maceram burda bitti artık çünkü sıfırı tükettik borç içindeyiz. Rabbim bu yola baş koymuş bütün herkesi mutlu eder inşallah. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun ama artık biz eşimle vazgeçtik demekki bizim kısmetimizde yokmuş. Herkesin yolu açık olsun... Bu da sizlere vedam olsun arkadaşlar...

İnşallah durumunuzu düzelttikten sonra bu sefer embriyo donasyonuyla başarıya ulaşırsınız. Allah yardımcınız olsun. Çok üzüldüm

kızlar doktordan geldim benim mercimek pazartesinden bu yana büyümüş
pazartesi embriyosu yoktu ama bugün şükürler olsun 3,5 mm içinde embriyosuda var
dr 6 haftalık gebelik dedi bir hafta geride kalıyor
bir hafta sonra kalp atışları
inşallah rabbim kalbinide duymaya nasip eder
Canımmm maşallahh çok sevindim gerçekten, Allah ım kalp atışlarını da duymayı nasip etsin

Canım ne diyeceğimi bilemedim sakın ümitsiz olma, çok içten diliyorum ki Allah im seni en kısa sürede mucizesiyle karşılaştırsın

Çok üzüldüm . 3'ü de donasyon muydu? Umarım mucizen bulur seni ve tedavisiz kavuşursun bebeğine.

UOTE="Hopeless35, post: 57138034, member: 777495"]Zazacığım yaşadıklarına şok oldum Rabbim ol diyince önüne hiç bir şey geçemiyor. Bundan sonra sen de bebekleri de sağlıklı mutlu uzun ömürler yaşayın inşallah. Ben de az önce 3.ve son tedavinin negatif olduğunu öğrendim. Çok umutluydum çünkü 6.ve 7.günlerde idrar testi yaptım ve silik de olsa 2.çizgiyi gördüm oldu sanmıştım ama olmadı. Ve benim maceram burda bitti artık çünkü sıfırı tükettik borç içindeyiz. Rabbim bu yola baş koymuş bütün herkesi mutlu eder inşallah. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun ama artık biz eşimle vazgeçtik demekki bizim kısmetimizde yokmuş. Herkesin yolu açık olsun... Bu da sizlere vedam olsun arkadaşlar...
[/QUOTE]
3' ü de sperm donasyonu yani Kendiliğinden zaten olmaz.

CAnım kardeşim önce geçmiş olsun
ama kesin konuşma rabbimin ne mucizeleri var bir bilsen
rabbim mucizeleriyle seni sevindirsin inşallah

Kızlar bn emrioların hücrelerini uyku sersemi yanlış anlamışım 4 tanesi 8 hüçreliymiş bitanesi 7,bitanesi 10 hüçreliymiş sizce nasıl tutunma şansı olabilirmi

pazartesi embriyosu yoktu ama bugün şükürler olsun 3,5 mm içinde embriyosuda var
Maaşallah canım inşallah kalp atışınıda duyarsın

Arkadaşlar merhaba ,
Haziran ayı başında donasyon hakkında bilgi almak için kulübe üye oldum.Mayısın ortalarında tüp bebek tedavisi gördüm cünkü fsh değerim çok yüksekti ve amh 0,1 çıkmıştı. İlk denemede de sadece 1 yumurta toplandı ve embriyo oluşmadı. Ve ben olmayacağını düşünerek direk donasyonu düşünmeye başladım.Onunla ilgili tüm araştırmalarımı yaptım merkezlerle konuştum ama eşim bir kere daha tüp bebek denememizi istedi ben de istemeyerek de olsa kabul ettim.
2 tedavi arası en az 40 gün beklemek gerektiği için bu süreyi bekledik ve sürenin dolmasına az bir süre kala belki tutar diye evi baştan sona temizledim dolapları indirdim çok ağır işler yaptım ve bu arada bir türlü adet olmuyordum ve cok fazla ağrım vardı bir sorunum mu var diye stres yapıyordum.
Adet günüm 1 hafta gecikti menapoza girdim diye hergün ağlıyordum ama doktora gidip o sözü duymaya da korkuyordum.1 hafta daha geçsin giderim diyordum.En son 20 gün geçince üstünden mecbur doktorumdan randevu aldım korka korka mecbur gittim. Durumumu anlatıyorum zaten zaten normal yolla gebelik olmaz menopozdan korkuyorum diyorum tamam gel muayane edelim dedi ve canım sen 8 haftalık gebesin dedi ve bir anda küt küt diye bir ses duymaya başladım ve kalp atışları da çok iyi dedi ben o an çok şükür çük şükür diye ağladığımı hatırlıyorum.
Bunu tek açıklaması var 'Allah ol der ve olur '.
Lütfen yanlış anlamayın beni sadece inancınızı hiçbir zaman yitirmeyin ve lütfen beni dualarınıza ekleyin. İnşallah bebeğim sağlıklıdır.
Zaza74 inanıyorum bebeğin sağlıklı senin bugün çok güzel haberler alırsın inşallah
Maaşallah gerçekten birmucuze Rabbim ol deyince oluyor demekki kaç yaşındasınız

Kızlar bugün Bakü de bir merkezle daha görüştüm Bakü Medical Plaza ismi
Konuştuğum kişi 7 yıl Kıbrısta yaşamış yeni Bakü ye geçmiş kendilerine ve teknolojilerine çok güvenliklerini söylediler fiyat olarakta yumurta donasyonu için indirim yaparmısınz dedim 4.000€ olur dediler bilginiz olsun

• Beğen
Reactions: cal
Arkadaslar murat bey bana turkiyede doktor olarak ankaradan tolga ecemisi onerdi adet olmayi bekliyordum bugun oldum nasip olursa pazartesi gidicem nasil bi doktor acaba bilgisi olan varmi

Arkadaslar murat bey bana turkiyede doktor olarak ankaradan tolga ecemisi onerdi adet olmayi bekliyordum bugun oldum nasip olursa pazartesi gidicem nasil bi doktor acaba bilgisi olan varmi
Hayırlı olsun canm Ankara Hrs hastanesinde doktor sanırm doktoru bilmiyorum ama çalıştığı merkez iyi bir merkez çok duydum ismini o yüzden doktoruda başarılıdr bence

Zazacim ne güzel haber...minik güçlü mercimek aferim ona..saglikla büyüyecek inşallah annes..kalp için ne zaman gideceksiniz, 1 hafta sonra oda duyulur artık. ..Tüm dualarım seninle arkadaşım...

X