Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Yasini bilmiyorum canim ama umutsuz olma biraz zaman gecsin. Bu nick i degistir nacizane onerim. Insallah Allah herkese nasip etsin hayirlisi ile..

Fiyata neler dahil acaba. Doktor kimmiş peki. Bir de şöyle bir gerçek var. Gerçekten baku vs gibi Kıbrıs dışı merkezlerden kolaylıkla irtibat kurabileceğiniz danışmanlar olsa o taraflara da avilan çok olur ama maalesef muhatap ve ilgi çok az buluyoruz.bemde iki merkezle görüşüyorum. Ama hiç kovalamiyorlar p pesimizi. Onun için daha net olamadkm.hemde yeni yılın girmesini beklemek durumundayim

Arkadaslar murat bey bana turkiyede doktor olarak ankaradan tolga ecemisi onerdi adet olmayi bekliyordum bugun oldum nasip olursa pazartesi gidicem nasil bi doktor acaba bilgisi olan varmi
çok iyi bir doktor
başkentin profu

Hayırlı olsun canm Ankara Hrs hastanesinde doktor sanırm doktoru bilmiyorum ama çalıştığı merkez iyi bir merkez çok duydum ismini o yüzden doktoruda başarılıdr bence
ayyy doğru ya tolga bey hrs de

Zazacim ne güzel haber...minik güçlü mercimek aferim ona..saglikla büyüyecek inşallah annes..kalp için ne zaman gideceksiniz, 1 hafta sonra oda duyulur artık. ..Tüm dualarım seninle arkadaşım...
mavicim dr cem bey konferansa gidiyor 13 dönücek
dedi ama kanaman olsa erken gel kubilay baksın

Kendilerinden emin konuşuyolar kıbrıs bu konuda marka olduğu için biz geride kalıyoruz ama bizim teknoloji ve imkanlarmz onlarla aynı filan dediler tabi gidip görmeden bilemiyoruz
Ücrete dondurma dahilmiş uçak fiyatları neden bu kadar yüksek dedim 2 aya kadar düşmesini bekliyoruz dedi

Reactions: cal

Sanırım tek fark uçak bilet ucreti. Reklamlarını yapmiyorlar bir de. Dusunulebilir Bakü.bemim de malında var.iki merkez var görüştüğüm.bakalim maddi fazla etkilenmeden euro artışı vs.batum bile düşünüyorum. Ama şu da var baku de basarili diye bir kanıya vardım arastirmalarim sonucu

Zaza cım
Epeydir girmiyordum
Şimdi gördüm
Canım çoook sevindim.
Allah tamamına erdirsin. .
Embriyo donasyonumu canım ??

Kesinlikle yeterki Allah im ol desin hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin Allahim

Çoğunun ihtiyacı yok ki canım zaten müşterileri çok mesela batum da taşıyıcı annelik var ondan parayı kırıyorlar zaten bizim işlemler çerez onlara göre bence kıbrıs hala arıyor beni ama artık kıbrıs 'ta isim olmaz

Hakkımızda hayırlı olan neresi ise orası olur inşallah iyi düşünüp karar vermek gerekir

Reactions: cal
Merhaba arkadaşlar ManolyaBaby'in tavsiyesine uydum ve nickimi değiştirdim. Dün murat bey aradı çok üzüldüğünü ve çok şaşırdığını söyledi çünkü 5.gün embriyosu ve çok iyi kalitedeydi ikisi de. Histereskopi istedi. Mutlaka aramızdan yaptıran olmuştur nasıl bir işlem ve çok pahalı mı? HSG de hiç bir sorun yoktu rahim de bir sorun olsa HSG de belli olmaz mıydı neden hitereskopi istemedi ki önceden? Oysa kromozom analizine kadar sizlerden öğrendiğim veya doktorun istediği her şeyi yapıp gittim. Hiç bir sorun yoktu ama olmadı olmadı olmadı

İlk yaplması gereken şeyi en son istemişler. Ben ilk tüp tedavisine başlamadan önce doktorum yaptı. Tüplerinde sıvı varsa ileri geri hareket eden sıvı tutan bebeği de düşürebiliyormuş. Hsg için muayene koltuğunda rahim ağzından içeri sıvı gönderiyorlar. Sıvı rahim, tüpler ve yumurtalığa dolarken hareketini ve son halini çekiyorlar. Rahimin büyüklüğü, tüplerde sıvı var mı, yumurtalıklar ne alemde fiziksek olarak görüyorlar. Adet ağrısı gibi bir his oluyor. Fazla ağrılı geçmediğini söyleyenler var benimki biraz ağrımıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…