Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

çok teşekkür ederim canım
inşallah rabbim bu gebeliyi kucağıma almayı nasip eder
inan artık gücüm yok

tuannacım rabbim senin tedavinide güzel sonuçlandırsın

tuannacım rabbim senin tedavinide güzel sonuçlandırsın
Canım Zaza'm
Kelime kurmakda zorlanıyorum sana yaşatılan bu acılarının affedilir bi yanı yok önce Allah versin bu sorumsuzluğun cevabını onlara ve daha sonra eşine katılıyorum eğer yumurta donasyon olduğunu saklayabilirsen mahkemede hakkını aramalısın.
6 gün kanaman oldu o rahimde neler oldu kim bilit.
O bebek için o kadar çok dua ettik ki negatif dediğinde şok olmuştum biliyosun.
O bebeğe inandım ve Allahın izni ile hayata sıkıca sağlıklı bi şekilde tutunması için dua ediyoruz.Rabbim bu mucizeyide yaşatsın bize aynı anası gibi güçlü olsun ve sıkıca sağlıklı bi şekilde tutunmaya devam etsin sana.
Kalp sesini duyduğunda bi oh çekicem şuan ne yerdeyim ne gökte.
Canım arkadaşım Rabbim bizi duyuyo ve bizde kalp sesini duyucaz o kuzunun.
Unutma "O" ol dedikten sonra ne ışın ne antibiyotik hiç bi şey zarar veremez .

İnanılmaz bir dikkatsizlik ve terbiyesizlik ben düzen labın sahibini tanıyorum kendilerne danışmanlık verdim eminin hberi olsa telafi etmek için elinden geleni yapcaktır. Etik kurallara önem veren biri lütfen benimle iletişime geçin sizi görüştüreyim. İnşallah gebelik sorunsuz geçer çoook sevindimmm

Yumurta donasyonu muydu sizin?

Reactions: cal
Kızlar yemin ederim aff ederim düzeni keşke gebeliğim sağlıklı ilerlesin
Dua edin
Cumartesi yine ultrasona girecem
Ayy çok sevindimm Kalbini temiz tut Veren yüce rabbim istedikten sonra her zorluklar atlatılır. Bebişine eminim hiç bişey olmamıştır sıkı sıkı tutunmuş onca şeye rağmen. Allah tamamına erdirsin inşallah ...
Ancak o labaratuar hakkında savcılık ve mahkeme boyutunda ayrı ayrı hakkını ara ihmal etme.. Sağlık sektöründe ihmal affetmeye gelmez cünki , hatayı yapan hemşire bile olsa labaratuar yönetiminin %100 kusuru var kabul edilir. Mutlu haberlerini bekliyoruzz Dualarım seninle ...

Arkadaşlar Kıbrıs'taki bu fiyatlarla nasıl tedavi göreceğiz. Yazılanları olabildiğince okumaya çalıştım. Anladığım kadarıyla indirim de yapmıyorlar. Tedavi bedeli oldu 2 kat.

Reactions: cal
allahım bebeğin saglıkla ilerlesin şimdi diğer herseyi unut sonra sorarsın hesabını dr dan kaç günlük hamile olduguna dair bir belge al ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…