Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Merhaba arkadaşlar dün test günümdü ve malesef yine negatif sonucunu aldım. Sanırım gittikçe acıya alışıyor insan bu sefer daha umutlu olduğum halde olumsuz sonuca daha az ağladım üzüldüm. Sanırım benden bu kadar artık daha sağlıklı yumurtalara ihtiyacım var donasyona karar verdim. Süreçte gittiğim doktorlar rahim çok güzel sorun yumurtada diyor. Fakat ultrasonda görünenden daha fazla veriyle rahimin normal olduğuna karar vermem lazım. Zira kıbrıs pahalı ve biz zaten ekonomik olarak yeterince yıprandık. Rahimden kaynaklı bir problem de varsa atlamak istemiyorum. Rahimin sağlıklı olduğuna dair yaptırdığınız testler var mı donasyon öncesi ne gibi testler yaptırdınız paylaşır mısınız? Bu arada herkese iyi bayramlar

Canım öncelikle iyi bayramalar çok üzüldüm ama yılmak Yok elbette..ben kendimden örnek vereyim..daha önce sağlıklı kendinden gebeliklerim var bir tane de allah bağışlasın 15 yaşında oğlum..o yüzden sadece ultrasonla bakılarak rahmimin sağlam olduğu sadece yumurta sıkıntım olduğu kanısına varıldı ki yanlıştı..hsg çok önce çektirmiştim yenisi istenmedi..büyük hata çinkü embriyolar rahim herşey mükemmel denildi donsayson yapıldı ve negatif sonuç aldım..maddi manevi büyük kayıp..sonrasında nedeni için hsg çektirdim ve hidroselpinks tepit edildi..yani tüplerden biri kapalı bir açık ve sıvı birikmesi ve yapışıklık varmış tüpün birinde o da embriyonun üstüne sızarak tutunmasını imkansız hale getiriyormuş..benim hcg 12 filan oldu 10. Gün sonra düştü yani sanırım tutunmaya çalıştılar olmadı hidroselpinks için iyi bir doktor buldum ve laproskopi ameliyatı yapıldı..şimdi rahim toparlanınca donmuşlardır transferi için yine gideceğiz umarım bu sefer bebelerimle dönerim..uzun uzun yazdım çünkü çok önemli lütfen hsg çektir..isteseler de istemeseler de..ben narkozlu çektirdim 750 tl ve çok kolaydı keşke önce çektirseydim de onca üzüntü ve para kaybı olmasaydı.:neyse canım allah büyük umarım son negatifi görüşün olur..sevgiler

Canım teşekkür ederim hsg çekildim biri tam biri yarım kapalıydı doktor riske atma dedi tüplerimin ikisini de aldırdım 1 sene önce öyle başladım tedavilere ben yumurtanın tutunması ile ilgili kısıma takıldım orada sorun mu var acaba diye endişeliyim

Anladım canım onun İçin de historoskopi yapıyorlar bana gerek Yok dedi doktor..bir de gebelik aşısı var ama ben karar veremedim doğrusu..bi araştır istersen

Arkadaşlar Öncelikle herkesin Bayramını kutlarım. Dün sabah uyandığımda kanamam olduğunu farkettim. Apar topar hastaneye gittik 6. haftadayız. Kalp atışını duydu kese duruyor ama düşük tehliken var dedi. Kıbrıstaki dr umuz Murat beye yazdık prorloton depot ampul yapın dedi. Hastanede 1 gece kaldım serum ve o igne yapıldı. Eve geldim şu an için kanamam kesildi. Ancak çok korkuyorum. 6. haftalarda bu tür kanama geçiren arkadaşlar oldumu ne yaptınız sonuç ne oldu çok merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Proluton depotu bana transferimin olduğu gün merkezde yaptılar ve hala hafta bir gün kullanıyorum. Doktorum haftada 1 defa aynı gün ve toplamda 10 tane kullanmam gereken düşük önleyici iğne olduğu söylendi. Hesaplamamiza göre bende 6.hafta içindeyim. Bir de günlük1 tane göbekten yaptigimiz clexane 4000 var. Rabbim inşallah bebeğini sana bağışlar ve sağlıkla kucağına almayı nasip eder.

Gecmis olsun. Erken haftalardan itibaren bende de kucuk buyuk kanamalar ve lekelenmeler oldu. Bi ara hep uzanma dinlenme seklinde gecti. 2 aydir yok cok sukur. 27. Haftaya geldik. Yuruyus, merdiven cikma, ev isi vs bunlardan sakinmak lazim.

Çok saol arkadaşım, proluton depotu ilk kullandım 3 günde bir vurunmam gerektiğini söyledi burdaki kadın doğumcu dr. Kendi kıbrıstaki dr muzda 3 gün sonra yeniden vurun ve clexane yi bırak dedi. Günlük zaten pregaston iki ampul vurunuyorum. ancak arife sabahı kanamam geçtiği halde zaman zaman kasık ve bel ağrıları çok artıyor. Cümlemiz sağ salim bebişlerimize kavuşuruz inşallah

Gecmis olsun. Erken haftalardan itibaren bende de kucuk buyuk kanamalar ve lekelenmeler oldu. Bi ara hep uzanma dinlenme seklinde gecti. 2 aydir yok cok sukur. 27. Haftaya geldik. Yuruyus, merdiven cikma, ev isi vs bunlardan sakinmak lazim.
Canım sanada geçmiş olsunn zaten çok uzun ağır işler yapmamaya çalışıyorum. kanama sonrası kasıklarıma ani ani sancı giriyor çok şiddetli değil ama bel ağrısıda zaman zaman artıyor. Sendede bu tür şikayetler oluyormuydu.

Agrili olmuyordu canim.. fazla hareket etmemeye calis

Diğer arkadaşa sormussun canım ama bel ağrısı kısmını da yazayım. Bel ve kasık ağrısı bende de var. Gayet normal olduğu söylendi. Çünkü rahim büyüyor ve kaslar genlesip kasiliyor. Ağrı ve kampların olması gayet normal ve bu yuzdenmis. 3 farklı doktor kontrolünde ilerliyorum. Bi de gorumcem kadın dogumcu an be an kafamdaki herseyi ona soruyorum o yüzden bilgi sahibiyim. Kalpleri atıyor bebisin hayatta biraz serin ol stres onun en buyuk düşmanı unutma.

Saol canım içim azcık rahatladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…