- 22 Ağustos 2017
- 1.075
- 2.748
amin çok teşekkürler canım.Rabbim seninde kucağına almayı nasip etsin.Gözün aydın canım rabbim hayırlı uğurlu eylesin inşallah
Amin inşaallah canımamin çok teşekkürler canım.Rabbim seninde kucağına almayı nasip etsin.
Amin çok teşekkür ederim.Benim kan test sonuçlarımda çok yüksek değildi.Belli olmuyo ikiz yada tek olmaları.Rabbim biliyo sadece. Seninde sonucunu merakla bekliyorum : )Çok çok çok sevindim canım benim. Rabbim hayırlısıyla kucağına olmayı nasip etsin bebişlerini inşallah:)
Canım Arkadaşım, yoldaşım, fikir alışverişi yaptığım güzel kalpli , güçlü kadın.Sen hep inandın hamile olacağıma benim en dibe batmış umutsuz olduğum anlarda bile. Desteğin için çok ama çok teşekkür ederim.iyiki varsın.iyiki benim canım arkadaşımsın ♡♡41 kere.
. bügün aldığım en güzel haber. annelerini hiç üzmeden sağlıklı büyüsünler.
ne demişler büyüklerimiz "sabır eden derviş, muradına ermiş."
Çok duygulandım canım benim. iyiki sen benim arkadaşımsın. bundan sonrada herşey güzel olacak. Hep inan.Canım Arkadaşım, yoldaşım, fikir alışverişi yaptığım güzel kalpli , güçlü kadın.Sen hep inandın hamile olacağıma benim en dibe batmış umutsuz olduğum anlarda bile. Desteğin için çok ama çok teşekkür ederim.iyiki varsın.iyiki benim canım arkadaşımsın ♡♡
Çok çok sevindim gözün aydın canım Alalh sağ Salim kucağına aldırsın bebişlerini:)Merhaba Kader birliği yaptığım Arkadaşlarım
Bunları yazmayı nasip eden Rabbime şükürler olsun.
Bu sayfada her kadının bi hikayesi var ve eski dostlarım benim hikayemi bilirler
39 yaşında düşük amh ile (0.35 ) sprem donasyonu yaptırıp mucize bekliyenlerdenim..Bunu benim gibi düşük amh lı kişilere umud olabilmek için yazıyorum.Kıbrısdaki merkezlerin çoğu ve burada beni seven negatif almamdan endişe eden canım dostlarım hep embriyo donasyon yaptır dediler.Ama ben mucizelere inanırım : )
sadece 3 adet yumurtam vardı.
Ve bugün ikizlerimin kalp atışlarını dinledim.7+1 haftalık Hamileyim ♡♡
Çok sevindim adına Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Eğer olursa benimki de mucize olacak pazartesi test günüm beklemedeyim ben deMerhaba Kader birliği yaptığım Arkadaşlarım
Bu sayfada her kadının bi hikayesi var ve eski dostlarım benim hikayemi bilirler
39 yaşında düşük amh ile (0.35 ) sprem donasyonu yaptırıp mucize bekliyenlerdenim..Bunu benim gibi düşük amh lı kişilere umud olabilmek için yazıyorum.Kıbrısdaki merkezlerin çoğu ve burada beni seven negatif almamdan endişe eden canım dostlarım hep embriyo donasyon yaptır dediler.Ama ben mucizelere inanırım : )
Ayyyyyyyyyy çokk sevindim canımmm Dediğin gibi mucizeler hayata tutunmamızı sağlayan umutlarımızın mükafatıdır. Tebrik ediyorumm Allah kucağına almayı nasip etsin bebişleriniiMerhaba Kader birliği yaptığım Arkadaşlarım
amin canım teşekkürler.Bunlar da 3.gün embriyosuydu, tutunacak oldukdan sonra her türlü tutunuyo.Seni bekleyen bebeklerin 3. gün emb. olması sakın seni kuşkuya düşürmesin.Kaderde varsa oluyo.Çok çok sevindim gözün aydın canım Alalh sağ Salim kucağına aldırsın bebişlerini:)
Biliyorum 5. denemen.inşallah tutunmuşlardır sana. Amh ın fena degildi dimi senin.Ben test gününü bekliyemiyip 8.gün kan vermiştim.Çok sevindim adına Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Eğer olursa benimki de mucize olacak pazartesi test günüm beklemedeyim ben de
İnşallah benimledirler. Amh düşük benim malesef 0.75 tüplerimin ikisi de alındı. Yani tüp bebekten başka şansım yok zatenBiliyorum 5. denemen.inşallah tutunmuşlardır sana. Amh ın fena degildi dimi senin.Ben test gününü bekliyemiyip 8.gün kan vermiştim.
Çok çok sevindim nasıl güzel bir haber...Sağlık ve sıhhatle kucağına al inşallah canım :)Merhaba Kader birliği yaptığım Arkadaşlarım
Maaşallah canım inşallah Rabbim kucağınada almana nasip etsin bizlerede dua et bnmde amh 2013( 0,5)iken şimdi 0,023 gerçekten mucize olmuş arkadaşımMerhaba Kader birliği yaptığım Arkadaşlarım
7 ye girdik cok.sukur:)amin çok teşekkür ederim. Rabbim tüm arkadaşlarımızada nasip etsin. Senin 7 ay oldu dimi artık.
: ) çok teşekkür ederimAyyyyyyyyyy çokk sevindim canımmm Dediğin gibi mucizeler hayata tutunmamızı sağlayan umutlarımızın mükafatıdır. Tebrik ediyorumm Allah kucağına almayı nasip etsin bebişlerinii
Canım senin transfer hangi tarihte olmuştu.. Benimki 24 temmuz daydı acaba benimki kaç haftalık ve ne zaman kalp atışlarını duyabiliriz onu merak ettiğim için soruyorum: ) çok teşekkür ederim
Bu yolda mücadele eden tüm kadınlar , mucizeler yaratıyo Rabbim herkezin mutlu sonunu versin.
Bu kadar kadın başka hiçbir konuda bu kadar yürekten bir araya gelemezdi. Mutluluğun bize de bulaşsın inşallah: ) çok teşekkür ederim
Bu yolda mücadele eden tüm kadınlar , mucizeler yaratıyo Rabbim herkezin mutlu sonunu versin.
Google gebelik hesaplama yaz.orada cikana son regl tarihini girince ne kadarlik olduğu yazıyo.15 temmuzda transferim oldu.Kese görmeye gitmedim bugun drek kese kalp birlikte görmek istedik. 12. günde kan test yaptın ya o tarihin üstüne 22 gün koy.öyle kalbi duymaya git. 18 gunde duyanda var ama ben garanti olsun istedim.Seninle aramızda 9 gün var muhtemelen.son regl tarihini yaz yada ben bakiymCanım senin transfer hangi tarihte olmuştu.. Benimki 24 temmuz daydı acaba benimki kaç haftalık ve ne zaman kalp atışlarını duyabiliriz onu merak ettiğim için soruyorum
morkanatlarim, arkadaşim gözünüz aydin olsun bu habere çok ama çok sevindim :) rabbim korusun sizi.... Kucak dolusu sevgiler :) :) :)Merhaba Kader birliği yaptığım Arkadaşlarım
Son regl ilk gün 7 Temmuz du canım ..şimdi baktım buldum hesapladım demekki haftayaGoogle gebelik hesaplama yaz.orada cikana son regl tarihini girince ne kadarlik olduğu yazıyo.15 temmuzda transferim oldu.Kese görmeye gitmedim bugun drek kese kalp birlikte görmek istedik. 12. günde kan test yaptın ya o tarihin üstüne 22 gün koy.öyle kalbi duymaya git. 18 gunde duyanda var ama ben garanti olsun istedim.Seninle aramızda 9 gün var muhtemelen.son regl tarihini yaz yada ben bakiym