Kaç embriyo oluştu acabaÇok çok teseķkur ederim. Yumurta donasyonu girne tüp bebek merkezinde
o kadar iğne ve anestezi olunca ne bileyim kimse bedava yapmaz gibime geliyor.Ben her tedavimde fiziksel olarak yıpranmıştım.Kolay bir tedavi değil o kadar hormon alınıyor.Girne'de yumurtalar bağışlanıyormuş diye okudum. Gönüllü vericilerin olması beni de olumlu düşündürüyor. Para ile yumurta piyasası yerine gönüllü yumurta bağışçılarıyla bana daha kaliteli donörler elde edilecekmiş gibi geliyor. Bu da kararsız olduğum konulardan birisi.
Orasını bilmiyorum ama transferim oldu çok şükür. Girne tüp bebek seçeceksen eğer şunu bulmende fayda var fazla transfer ediliyor benin 4 tane tranfer edildjGirne'de yumurtalar bağışlanıyormuş diye okudum. Gönüllü vericilerin olması beni de olumlu düşündürüyor. Para ile yumurta piyasası yerine gönüllü yumurta bağışçılarıyla bana daha kaliteli donörler elde edilecekmiş gibi geliyor. Bu da kararsız olduğum konulardan birisi.
11 yumurtadan 9 u dollendi 3. Güne 4 kaliteli 3 orta kalite 1 kalitesiz geldi. 4 kaliteli transfer edildi. Kıbrısta sınır 4 bütün sınırı kullanıyorlar. Çok direttim ama 2 ya da 3 yapmadılar. 4 embriyo tranfer edildiKaç embriyo oluştu acaba
Gönlünden kaç tane geçiyosa inşallah o kadarı tutunur sana güzel haberlerini bekliyoruz o zmn11 yumurtadan 9 u dollendi 3. Güne 4 kaliteli 3 orta kalite 1 kalitesiz geldi. 4 kaliteli transfer edildi. Kıbrısta sınır 4 bütün sınırı kullanıyorlar. Çok direttim ama 2 ya da 3 yapmadılar. 4 embriyo tranfer edildi
Amin canım aminnn hepimizin olur inşallah. Sağlıklı olsun bi tane olsun yeter benim için. O nde çok çocuk hasreti çekiyorum ki....Gönlünden kaç tane geçiyosa inşallah o kadarı tutunur sana güzel haberlerini bekliyoruz o zmn
Amin inşallah Allah yardımcmz olsunAmin canım aminnn hepimizin olur inşallah. Sağlıklı olsun bi tane olsun yeter benim için. O nde çok çocuk hasreti çekiyorum ki....
Hadi hayırlı olsun bakalim saglikla gelsin bebisler .. Hangi merkez diGünaydın kızlar dün kıbrısda eşim örnek verdi bugün de 8 tane yumurta olduğunu söylediler bana dua edin
Hadi hayırlı olsun bakalim saglikla gelsin bebisler .. Hangi merkez di[/QUO
Hadi h
İnşallah canım Rabbim hepimizin kucaklarını bebişlerle doldursun kendime dua ederken herzaman burdaki isteyen Tüm arkadaşlara da dua ediyorumHadi hayırlı olsun bakalim saglikla gelsin bebisler .. Hangi merkez di
Gynolife deİnşallah canım Rabbim hepimizin kucaklarını bebişlerle doldursun kendime dua ederken herzaman burdaki isteyen Tüm arkadaşlara da dua ediyorum
Hayırlı uğurlu olsun allah gönlüne göre versin canımGünaydın kızlar dün kıbrısda eşim örnek verdi bugün de 8 tane yumurta olduğunu söylediler bana dua edin
Günaydın kızlar dün kıbrısda eşim örnek verdi bugün de 8 tane yumurta olduğunu söylediler bana dua edin
Aminnn canım inşallahHayırlı uğurlu olsun allah gönlüne göre versin canım
Beşbin euro siz nereyi düşünüyorsunuzhayırlı olsun.inş bebişleriniz olur.bende düşünüyorum.fıyat ne istediler.
Amin canım aminnnnnnnnnn ne güzel soylemissinTransferi olan yaptırmayı düşünen suan hamiş olan tüm arkadaşlarım kader yoldaslarim. Rabbim inşallah sağ salim kucaklarimiza almayı nasip eder inşallah bebisleri. Hepinizi kocaman öpüyorum.