Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyiymiş ozaman .pozitif alirsiniz inşallah merkezin yaklasimi ilgisi nasıl. Nette arastirio sormuştum guruba bu merkez hakkında bilgisi olan varmı diye.ses çıkmamıştı. Sonucu bana ozelden yazarsanız sevinirimAynen konaklama ulaşım ve tedavi toplamda 4500 euro. Yumurta donasyonu olacak nasipse
Övünce reklam amaçlı sanılıyor diye bir şey demedim. Merkezin ilgisi iyi şimdilik ters bir şey görmedim. Bende ucuz olduğu için seçtim bu merkezi. Çünkü bütçemiz euro arttığı için çok sarsıldı. Normalde dünya ivf de yaptiracaktik. Orası tedavi 5000 ulaşım konaklama 1200 demişti. Indirimde yapmadi. Bende hiç araştırmadan bu kliniği seçtim. Kendi doktoruma sordum bir sıkıntı duymadım dedi. Walla hayırlısı deyip tüm paramızla kalkıştık tedaviye. Umarım hayırlısı nasip olur. Size özelden sonucumu haber veririm tabiki deÇok iyiymiş ozaman .pozitif alirsiniz inşallah merkezin yaklasimi ilgisi nasıl. Nette arastirio sormuştum guruba bu merkez hakkında bilgisi olan varmı diye.ses çıkmamıştı. Sonucu bana ozelden yazarsanız sevinirim
Hayırlısı olsun. inşallah güzel haberlerinizi duyarız. Hangi merkezde yaptıracaksınızHerkese iyi aksamlar.gecmis bayramınız kutlu olsun. Yarın nasipse transferim olacak. Hepinizin dualarını bekliyorummmm.
Çok çok teseķkur ederim. Yumurta donasyonu girne tüp bebek merkezindeHayırlısı olsun. inşallah güzel haberlerinizi duyarız. Hangi merkezde yaptıracaksınız
Sizinde hakkımızda hayırlısı olsun. Inş allah kalbinize gore verir. Sizinde yumurta donasyonu mu. Ya zaten her merkez bana aynı kalitede geliyor nedense. Buyuzden bütçeyi göz önünde bulundrdukEvet euro çok arttı. Aynı euro birkaç ay önce yirminin kusur iken şuan otuzbin kusur tutuyor en hesaplıni seçmek zorunda kaldık.artik Batum Bakü vs leri bile dusinuyorum.bakalim en son neresi denk gelecek se.
İzmirdensin sanırım...Eğer öyleyse izmirdeki doktorun kim canım...Bu arada bol şanslar..Allah yardımcımız olsunÖvünce reklam amaçlı sanılıyor diye bir şey demedim. Merkezin ilgisi iyi şimdilik ters bir şey görmedim. Bende ucuz olduğu için seçtim bu merkezi. Çünkü bütçemiz euro arttığı için çok sarsıldı. Normalde dünya ivf de yaptiracaktik. Orası tedavi 5000 ulaşım konaklama 1200 demişti. Indirimde yapmadi. Bende hiç araştırmadan bu kliniği seçtim. Kendi doktoruma sordum bir sıkıntı duymadım dedi. Walla hayırlısı deyip tüm paramızla kalkıştık tedaviye. Umarım hayırlısı nasip olur. Size özelden sonucumu haber veririm tabiki de
Izmır ı sevdiğim için adımı öyle seçtim. Manisadanim canım. Amin hepimizin allah yardımcısı olsunnnİzmirdensin sanırım...Eğer öyleyse izmirdeki doktorun kim canım...Bu arada bol şanslar..Allah yardımcımız olsun
Evet euro çok arttı. Aynı euro birkaç ay önce yirminin kusur iken şuan otuzbin kusur tutuyor en hesaplıni seçmek zorunda kaldık.artik Batum Bakü vs leri bile dusinuyorum.bakalim en son neresi denk gelecek se.[/ca
canım bende maddi olarak batum düşünüyorum eğer giderseniz buraya yazabilir misiniz izlenimlerinizi
Arkadaşlar Öncelikle herkesin Bayramını kutlarım. Dün sabah uyandığımda kanamam olduğunu farkettim. Apar topar hastaneye gittik 6. haftadayız. Kalp atışını duydu kese duruyor ama düşük tehliken var dedi. Kıbrıstaki dr umuz Murat beye yazdık prorloton depot ampul yapın dedi. Hastanede 1 gece kaldım serum ve o igne yapıldı. Eve geldim şu an için kanamam kesildi. Ancak çok korkuyorum. 6. haftalarda bu tür kanama geçiren arkadaşlar oldumu ne yaptınız sonuç ne oldu çok merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Slm batum tüp bebek merkezindeki yaptırdınızBatumi tup bebek merkezi canim.
Girne'de yumurtalar bağışlanıyormuş diye okudum. Gönüllü vericilerin olması beni de olumlu düşündürüyor. Para ile yumurta piyasası yerine gönüllü yumurta bağışçılarıyla bana daha kaliteli donörler elde edilecekmiş gibi geliyor. Bu da kararsız olduğum konulardan birisi.Çok tesekkurler. Girne tüp bebek merkezi