Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Amin çok teşekkür ederim.Benim kan test sonuçlarımda çok yüksek değildi.Belli olmuyo ikiz yada tek olmaları.Rabbim biliyo sadece. Seninde sonucunu merakla bekliyorum : )
Dediğin gibi canım Rabbim biliyor. Darisi bana ve tüm arkadaşlarıma olsun inşallah. Benim de üçüz hayalim var biliyorsun. İnşallah doktor kontrolünden sonra paylasicam :)

Çok çok sevindim nasıl güzel bir haber...Sağlık ve sıhhatle kucağına al inşallah canım :)
canım mavi 'cim çok teşekkür ederim.Benim kan değerlerimde seninkiler gibi düşükdü.Ama senin ikiz olunca acaba bendekilerde ikiz mi diye düşünsemde düşük bi ihtimaldi.Yani çok beklemiyodum.Kese görmeye gitmedim .mesela seninde kese basta birdi sonra kalp zamanı iki oldugu belli oldugundan , kesenin adetine güvenemeyeğimden bekledim kalplerini duymayı. Tuhaf bi duygu .rabbim tüm arkadaşlarımıza yaşatsın.Senin kısçeleride çok öpuyorum : )

morkanatlarim, arkadaşim gözünüz aydin olsun bu habere çok ama çok sevindim :) rabbim korusun sizi.... Kucak dolusu sevgiler :) :) :)
Sebidacım çok teşekkür ederim .: ) hep dualarımdasınız.inşallah seninde güzel haberinle mutlu olacağız.inanıyorum.kocamann sevgiler : ))

Canimmmmmmmm iki gündür girmiyordum foruma bu sabah uyanır uyanmaz aklıma geldin inşallah mutluluktan yazmayı unutmuştur dedim meğerse çoktan paylasmissin çok mutlu oldum güzel haber vereceğini biliyordum okurken ve su an yazarken hala tüylerim diken diken..Allahım kucağına almayi nasip etsin bizleri dualarindan eksik etme

Çoook sevindim canım hayırlı ugurlu olsunlar. Allah'im tamamına erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin insaAllah

Canim ne büyük mutluluk...dediğin gibi hcg genellikle belirli olmuyormus demek tek veya çifte. .ama acaba kızlarda hcg düşük mu oluyor belki bu soylenebilir:) Bakalim miniklerinin cinsiyeti ne olacak...
Kizcelerle bizde seni çok öpüyoruz teyzedi:)

Maaşallah canım inşallah Rabbim kucağınada almana nasip etsin bizlerede dua et bnmde amh 2013( 0,5)iken şimdi 0,023 gerçekten mucize olmuş arkadaşım
Amin canım çok teşekkür ederim.Son şansımdı ve yapabilceğim herşeyi yapmak istedim.Ve araştırmaya başladîm Çok fazla makale okudum türk ve yabancı son çıkan aşılar.vitaminler.yöntemler herşey.Ve sevdiğim dostlarımında vitamin önerileriyle 5 aylık çok yoğun bi program uyguladım.Günde 15 adet vitamin içiyodum.günde 3 saat spor yaptım, çok organik beslenmeye çalıştım ve Rabbime sığındım. Çünki ben bilirim ki bu kader işidir ne yaparsan yap yoksa o an kaderinde olmaz.Rabbim ol desin diye dualar ettim ve çok şanslıydım ki burada beni seven dostlarım vardı ve onlarda hep dua etti bana ve mucize oldu işte.
Rabbim burada bunca uğraşan tüm arkadaşlarıma hayırlı bebek versin.

ayyy canımmm arkadaşım benim.
Senin o endometriumun için hep dua ediyorum. Inanıyorum Rabbim kavuşturucak bebeğini sana♡♡

Çoook sevindim canım hayırlı ugurlu olsunlar. Allah'im tamamına erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin insaAllah
Amin çok teşekkür ederim canım.
Seninde bebeklerin uslu uslu orada seni bekliyorlar.
Nezaman gideceksin onları almaya, çok pozitif hissediyorum o yavruların tutunacağına dair.

Çok şükür bu güne
Allah büyüktür
Ona canı gönülden inananları sever

Çok şükür bu güne
Allah büyüktür
Ona canı gönülden inananları sever
Benim kıymetli zaza'm
Desteğini kesinlikle unutamam.Hamilelik test sonucumu ilk ağlayarak seninle paylaştık.ne unutulmaz bi andı o.
Rabbim sana mükafatların en tatlısını, evladını verecek tüm kalbimle dua ediyorum ♡♡

Benim 5.gün 1.tane 3bb emriyom var kalitesi hakkında bilgisi olan varmi. Tutma şansı nedir acaba biraz üzüldüm orta kalite diye.

Benim 5.gün 1.tane 3bb emriyom var kalitesi hakkında bilgisi olan varmi. Tutma şansı nedir acaba biraz üzüldüm orta kalite diye.
Benim okuyup araştırdıklarıma göre bölünen her embriyo eğer nasibindeyse oluyor. Bazen en kalitelisi tutunmuyor bazen şansı az denen umutsuzluktan umut doğuyor.

Benim okuyup araştırdıklarıma göre bölünen her embriyo eğer nasibindeyse oluyor. Bazen en kalitelisi tutunmuyor bazen şansı az denen umutsuzluktan umut doğuyor.
Ya evet haklısın çok iyi olup da tutmayan da var. Çok umut edip de hayal kirikliginada uğramak kötü.sabırla beklicez

amin canım teşekkürler.Bunlar da 3.gün embriyosuydu, tutunacak oldukdan sonra her türlü tutunuyo.Seni bekleyen bebeklerin 3. gün emb. olması sakın seni kuşkuya düşürmesin.Kaderde varsa oluyo.
Ay kuzum inşallah yalan değil endişem var üçüncü gün embriyosu diye..ama sen umut oldun bana da..hayırlı ömürlü olsun kuzuların:)

Ya evet haklısın çok iyi olup da tutmayan da var. Çok umut edip de hayal kirikliginada uğramak kötü.sabırla beklicez
Sayfalarca yazı forum makale okudum. Zaten normal verilerle saat gibi işleyen bir vücudumuz olsaydı normal gebelik yaşardık bir sürü olasılık kendiliğinden gerçekleşirdi. Fakat biz farklıyız o yüzden nereden ne geleceği belli değil. 5 denememin her birinde farklı protokol uygulandı. 1 yumurta elde etmek için bazı protokol 45 gün sürdü bazısı 15 gün. O yüzden her standart veri bizim için sabit anlam taşımıyor. Benim 3.günde 8e bölünen normal gelişim gösteren embriyom 5.güne bekletilse belki de yaşamayacaktı ya da orta kalite olacaktı. Biz yine de iyi düşünelim iyi olsun.

Tebrik ederim canım hayırlısıyla bebişlerine kavuş inşallah

Reactions: cal
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…