Bende yeni histeroskopi oldum adetten sonra kontrole gidicem bakalım doktorm banada verick miBen cyclo progynova n2mg/0,15mg basladim transfer öncesi almam gerekiyormus
Evet ben transferden bir ay önce kullandım, kadının yumurtlaması hala devam ediyor yani düzenli adet görüyorsa sanırım kadının kendi yumurtalarını baskılamak amacıyla dönör ile günleri denk getirmek amacıyla doğum kontrol hapını kullandırıyorlar zira bende kist filan yoktu kontrollerde temiz demişlerdi .Transfer öncesi doğum kontrol hapı kullanan var mı arkadaşlar küçük kistler filan varsa eritiyomuş sanırım
Arkadaşım özeliniz kapalı o yüzden özelden yazdığınız mesaja yanıt veremiyorumHayırlı olsun.sizin adınıza sevindim.kıbrısta nerde yaptırdınız donanosyonu.bende sizle aynı şeyleri yaşadım.yaş 45
Kıbrıstaki doktorun mu kullandırdı hapı Türkiye deki miEvet ben transferden bir ay önce kullandım, kadının yumurtlaması hala devam ediyor yani düzenli adet görüyorsa sanırım kadının kendi yumurtalarını baskılamak amacıyla dönör ile günleri denk getirmek amacıyla doğum kontrol hapını kullandırıyorlar zira bende kist filan yoktu kontrollerde temiz demişlerdi .
Kıbrıstaki dr kullanmamı söyledi. Türkiyedeki dr ilaçlara hic karışmıyor, sadece ultrason ile kontrol sıkıntı olup olmadığı rahim kalınlığını filan belirliyorKıbrıstaki doktorun mu kullandırdı hapı Türkiye deki mi
Hee anladım o zmn canm saolsınKıbrıstaki dr kullanmamı söyledi. Türkiyedeki dr ilaçlara hic karışmıyor, sadece ultrason ile kontrol sıkıntı olup olmadığı rahim kalınlığını filan belirliyor
Adetimin 14. Gunu sperm vermeye gitti. 19. Gun beraber gittik transfer oldu.Kızlar adetten kaçgün snr yumurta donasyonunda eşiniz sprm vermeye gitti transfer kaçgün snr gerçekleşti
Benim adetim kendiliğinden gelio ama kistler için büyük ihtimal doğum kontrol hapı kullanabilirimBende cyclo progynova nerdeyse bir yıldır kullanıyorum adetten kesildim bu ilaçla adet oluyorum bnm türkiyedeki Dr kullandırıyor kıbrıstaki doktorlarla bağlantıları olduğu için bni hazırlıyor
Bahceci de yumurta donasyonu normal de 5500 EU zaten daha fazla da indirim yapmazlar sanirimBahçeci 5000 euro dedi indirimli hali:/
Transferden bir hafta önce gebelik aşısı yaptırıcam nasipse kızlar kur yine çıktı Rabbim sonumuzu hayır etsinBenim adetim kendiliğinden gelio ama kistler için büyük ihtimal doğum kontrol hapı kullanabilirim
Gebelik aşısının kanıtlanmış bişeyi yok.Tutunmaya destek olabilir deniyor.Ama yan etkilerinden biri rahimiçi yapışıklık yapabiliyor.bunu yaşıyanlar var.Sana bu aşıyı yap yada yapma diyemem ama iyi düşün derim.Transferden bir hafta önce gebelik aşısı yaptırıcam nasipse kızlar kur yine çıktı Rabbim sonumuzu hayır etsin
artemis yaptırdı.Artemisle karanfil yaptırmışmıydı acaba
Evt duydum gebelik aşısını yaptırman iyi olur..ay evt daha artmasa bariTransferden bir hafta önce gebelik aşısı yaptırıcam nasipse kızlar kur yine çıktı Rabbim sonumuzu hayır etsin