Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Arkadaşlar beta hcg değerlerim tutarsız artıyordu.. Bugün 21. gün değerimden sonra az önce ultrasana girdim.Şükürler olsun bir kese gördüler... Amaa hala içimdeki eski tedavilerin olumsuzluğundan kaynaklı korkularım var..
Allahım hiç birimizin emegini boşa çıkartmasın
Anne olma yolunda mücadele edenler asla inançlarını kaybetmesin, çünkü hayat ummadığımız anda yüzümüze gülüyor
Her gece hem kendim hem tüm arkadaşlarıma dua ediyorumm Rabbim sen büyüksün sen kadirsin ...Sen Dualarımızı duy ve kabul eyle..
hayırlı olsun bebeğiniz

Gebelik aşısının kanıtlanmış bişeyi yok.Tutunmaya destek olabilir deniyor.Ama yan etkilerinden biri rahimiçi yapışıklık yapabiliyor.bunu yaşıyanlar var.Sana bu aşıyı yap yada yapma diyemem ama iyi düşün derim.
Yapışıklık mı yapıyomuş bende düşünmüştüm yaptırmayı ama tekrar yine bi düşünyüm o zmn Türkiye de bahçeci ve Bülent tıraş genelde hastalarına öneriyo ama dier doktorlar bilimsel bulmuyo

Benim adetin ilk gününden sonraki 14. gün sperm verildi. 3 gün sonrada transfer yapıldı. Yani Adet ilk günden sonraki 17. gündede transfer yaptılar

Transferiniz neden 3. Gün yapıldı? Dondurulmuşlarınız var mı? Genelde Kıbrısta 5. Gün transferi yapıyorlar diye biliyordum

Transferiniz neden 3. Gün yapıldı? Dondurulmuşlarınız var mı? Genelde Kıbrısta 5. Gün transferi yapıyorlar diye biliyordum[/QUOTE
Bilmiyorum drumuz öyle uygun gördü. Hatta bende sordum 3. gün yerine 5. gün konsa daha iyi olmazmı istiyorsanız 5. güne gidelim ama 3. gün 3 embriyo 5. gün olursa 2 embriyo koyuyoruz dedi .Birde bize ilk başta gidişdönüş tarihlerimiz 4 gün olarak verildiği için biletlerimizi almıştık değiştirmedik..Geri kalan embriyolar 5.güne gidenlerden 3 tane sağlam donduruldu

Bugün kontrola gittiğimde estrofem verdi doktor ayın 31 kadar kullancakmışım 31 gün tekrar kontrola çağırdı bni bayramdan hemen snra eşim kıbrısa çağırıcaklarmış transfer eylülün başında olur diyo hemşire

artemis yaptırdı.
Bence zaza nında bi düşüncesini al.
Kanıtlanmış bi yöntem kesinlikle değil.öyle olsa herkes yaptırır. Rahim içime bi sıvı sıkılıyor ve bu embriyonun tutunması icin yapışıklık yapıyo.Ama bu kesin tutar asla degil.Tutabilir de tutmayabilirde.Burada düsünülmesi gereken şey rahim içine olumsuz bi etkisi oluyomu.

Biz zamanında sevgili arkadaşım Zaza ile bunu konuştuk.Ve qeraniy da çok bilgilidir.istersen bi sor.
tabiki son karar senin eger aşıyı yaptirmaz da tutmaz ise ahh keske yaptirsaydim.bunun yuzunden tutmadi gibi uhte yasiyacaksan yaptır tabi.Bu tarz hususlar iyi arastirilip bireysel karar verilmesi gereken noktalar.
Bnm bir arkadaşım kaç kere kaç sene denedi olmadı en son gebelik aşısı yaptırdıktan snr gebe kaldı o normal tüp bebek denemişti bnm gittiğimDoktorda dondurulmuş yumurtalarıyla kan pıhtılaşması vardı onda şimdi ikiz kızları var yapışıklık olduktan snr oluyo bn daha önce kürtaj olmuştum kalbi atmadığı için snr historoskopi oldum çok önceleri bu Dr gelmeden önce başka Dr tedavi görüyordum ve bnden rahim filmi istemeden transferimiz yaptı ama hiiiiççç tutmadı 10 ay snr şimdiki Dr gittiğimde bnden rahim filmi istedi ve sonuç berbat yapışıklıktan rahim bile gözükmüyor neden çünkü bunlar önceki gittiğim doktorların hatası daha önce bana yaptıkları histeroskopiden dolayı yapışıklık olmuş ve şimdiki doktorum yeniden historoskopi yaptı ama bilinçli olarak spray taktı 2 ay yapışıklığı engellesin diye olduktan snr hertürlü gene olur yapışıklık yapcak bişey yok ama aşıdan dolayı olcanı sanmıyorum biara korktum ama çünkü rahime nasıl bi zarar verebilirki olursada histeroskopiden olabilir yalnızca bir aşı yani ilaç

Merhaba Kader birliği yaptığım Arkadaşlarım
Bunları yazmayı nasip eden Rabbime şükürler olsun.
Bu sayfada her kadının bi hikayesi var ve eski dostlarım benim hikayemi bilirler
39 yaşında düşük amh ile (0.35 ) sprem donasyonu yaptırıp mucize bekliyenlerdenim..Bunu benim gibi düşük amh lı kişilere umud olabilmek için yazıyorum.Kıbrısdaki merkezlerin çoğu ve burada beni seven negatif almamdan endişe eden canım dostlarım hep embriyo donasyon yaptır dediler.Ama ben mucizelere inanırım : )
sadece 3 adet yumurtam vardı.
Ve bugün ikizlerimin kalp atışlarını dinledim.7+1 haftalık Hamileyim ♡♡

Bu sayfada her kadının bi hikayesi var ve eski dostlarım benim hikayemi bilirler
39 yaşında düşük amh ile (0.35 ) sprem donasyonu yaptırıp mucize bekliyenlerdenim..Bunu benim gibi düşük amh lı kişilere umud olabilmek için yazıyorum.Kıbrısdaki merkezlerin çoğu ve burada beni seven negatif almamdan endişe eden canım dostlarım hep embriyo donasyon yaptır dediler.Ama ben mucizelere inanırım : )
Cok sevindim Allah tamamina erdirsin inşallah.

Çok çok çok sevindim canım benim. Rabbim hayırlısıyla kucağına olmayı nasip etsin bebişlerini inşallah:)

41 kere :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:.
:emir_bebek::anne:. bügün aldığım en güzel haber. annelerini hiç üzmeden sağlıklı büyüsünler.
ne demişler büyüklerimiz "sabır eden derviş, muradına ermiş.":KK9::KK9::KK9:

Gozunaydin saglikla.kucagina al insallah. Darisi tum isteyenlere olsun

Gözün aydın canım rabbim hayırlı uğurlu eylesin inşallah

X