Dualarım sizinle bu bilgi için teşekkür ederimEki Görüntüle 2178936 Eki Görüntüle 2178936 Arkadaşlar merhaba Allah izin verirse yarın Kıbrısa gidiyoruz. Çarşamba yum.toplama işlemi olacak sonrada inşallah olursa 5.gün yok embriyolarım zorluk yaşarsa 3.gün transferimiz olacak lütfen dualarınızda beni de anın bu son şansım olacak çünkü. Dualarınızda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Canım Türkiye de de normal tüp bebek tedavisinde tedavi olup pozitifi aldığında istediğin doktrola devam ettiğin için burda da takip yapmıyorlar.Kıbrısa gelince zaten maliyetli iş gonalf kutusu 500 lira olmuş.Okadar ilaç yanında bı de donora ödenen para da olunca embriyolar cok değerli onlar için.Ben kalan embriyolarımı sormadım bile çünkü alacağım cevap beni asla tatmin etmez.Çöpe atıyoruz bunlar sizindi deseler inanmam.Kimse 6000 euroyu çöpe atmaz.hele 7 tane embrıyo varsa hesap belli.Bizim için biz bunun bedelini ödersek saklarlar.Başarı oranına gelince koca bir yalan %80 deniliyor.Ben 3.denememde kaldım ve burdaki arkadaslarımın geçmişine bakıyorum baya bi kalabalığızSunu merak ediyorum arkadasim saklama suresi dondurulmuslari kac yil ? Nerden bilicek ki demezsek kullanmayacagimizi . Bizim icin saklamak zorundalar . Hem merkezler o kadar ilgisiz ki hastalarini bi kez arayip sormuyo gebelik surdumu saglikli dogum oldu mu diye ? Ayrica suna hic inanmiyorum basari orani veriyorlar ya hic arayip sormadiklari arastirmadijlari gebeligin nasil basari istatistigini cikaryorlar
insallah iyi haberlerini alırız bol şanslar arkadaşım.Eki Görüntüle 2178936 Eki Görüntüle 2178936 Arkadaşlar merhaba Allah izin verirse yarın Kıbrısa gidiyoruz. Çarşamba yum.toplama işlemi olacak sonrada inşallah olursa 5.gün yok embriyolarım zorluk yaşarsa 3.gün transferimiz olacak lütfen dualarınızda beni de anın bu son şansım olacak çünkü. Dualarınızda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Hadi bakalim insallah. Rabbim yar ve yardimcin olsun. Dua edecegim senin icin. Guzel haberlerlerinle bebislerinle gel bizeEki Görüntüle 2178936 Eki Görüntüle 2178936 Arkadaşlar merhaba Allah izin verirse yarın Kıbrısa gidiyoruz. Çarşamba yum.toplama işlemi olacak sonrada inşallah olursa 5.gün yok embriyolarım zorluk yaşarsa 3.gün transferimiz olacak lütfen dualarınızda beni de anın bu son şansım olacak çünkü. Dualarınızda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Arzu hanım tekrar bana dönüş yapıcaktı ama sanırım olumsuz olduğu için dönmedi yarın ben tekrar sorayım acaba Z Zaza74 bizim içinde bahceciden bir indirim istesen seni tanıdıklarından kabul ederler mi kiBununla ilgili bir geri dönüş alabildiniz mi? Ben bugün kur sabitleme yada indirim gibi birşey düşünüyorlar mı diye sordum. Öyle bir karar almadıklarını söylediler. Umarım toplu indiirmi yaparlar. Euro aldı başınu gitti
Arzu hanım tekrar bana dönüş yapıcaktı ama sanırım olumsuz olduğu için dönmedi yarın ben tekrar sorayım acaba Z Zaza74 bizim içinde bahceciden bir indirim istesen seni tanıdıklarından kabul ederler mi kiBununla ilgili bir geri dönüş alabildiniz mi? Ben bugün kur sabitleme yada indirim gibi birşey düşünüyorlar mı diye sordum. Öyle bir karar almadıklarını söylediler. Umarım toplu indiirmi yaparlar. Euro aldı başınu gitti
Kur sabitleme yi Batum yaptı ama bin dolarını peşin istiyo.. aslında mantıklı ama gerçekten artık çok saskinim.Bununla ilgili bir geri dönüş alabildiniz mi? Ben bugün kur sabitleme yada indirim gibi birşey düşünüyorlar mı diye sordum. Öyle bir karar almadıklarını söylediler. Umarım toplu indiirmi yaparlar. Euro aldı başınu gitti
Benim de kimyasal oldu batum a toplu yazsak indirim yaparlar mı acabaKur sabitleme yi Batum yaptı ama bin dolarını peşin istiyo.. aslında mantıklı ama gerçekten artık çok saskinim.
senden haber bekliyodum.Çok geçmiş olsun.Inşallah bi dahaki sefere bebeğine kavuşursunBenim de kimyasal oldu batum a toplu yazsak indirim yaparlar mı acaba
Geçmiş olsun canim. Sen ikinci kan testi sonucunu yazmayinca merak etmistim. Insallah bir dahaki tutarBenim de kimyasal oldu batum a toplu yazsak indirim yaparlar mı acaba
Bende Gynolife transfer olacak sadece embriyolar hazir. Ama zamani belli değil eğer indirim olursa ve yararlanabilirsem bende belki diger adetimle başlarım.
Ya ben de kimyasal oluyor hep biktim artık 6 ay filan olmazsa embriyo dona syonu yaptıracam döv iz de firladiGeçmiş olsun canim. Sen ikinci kan testi sonucunu yazmayinca merak etmistim. Insallah bir dahaki tutar
Inşallah canım döllenmesi bile umut oldu Benim için ama embriyo dona syonu yapmama az kaldı dayanamaz oldumsenden haber bekliyodum.Çok geçmiş olsun.Inşallah bi dahaki sefere bebeğine kavuşursun