Arzu hanımla az önce msjlaştık oda tam bi cevap alamamş merkezden yarın tekrar sorup size haber vericem dediBende Gynolife transfer olacak sadece embriyolar hazir. Ama zamani belli değil eğer indirim olursa ve yararlanabilirsem bende belki diger adetimle başlarım.
AA geçmiş olsun.kimyasal mi oldu.Benim de kimyasal oldu batum a toplu yazsak indirim yaparlar mı acaba
Offf. O kadar çok üzüldüm ki geçmiş olsun. Rabbim emeklerini zayi etmesin inşallah tez zamanda anneliği tadasin arkadaşım.Benim de kimyasal oldu batum a toplu yazsak indirim yaparlar mı acaba
Amin çok teşekkür ederim canım inşallah Allahım kimsenin kucağını bos bırakmasın okadar emek veriyoruz benim bütün çalıştığım para 2 yıldır tedaviye gidiyor daha uzun tedavi olanlar da var Allah yardımcımız olsunOfff. O kadar çok üzüldüm ki geçmiş olsun. Rabbim emeklerini zayi etmesin inşallah tez zamanda anneliği tadasin arkadaşım.
Evet canım teşekkür ederimAA geçmiş olsun.kimyasal mi oldu.
Gynolife donasyonBende Gynolife transfer olacak sadece embriyolar hazir. Ama zamani belli değil eğer indirim olursa ve yararlanabilirsem bende belki diger adetimle başlarım.
Amin Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olur inşallah. Giden para olsun boşver takma. Para kazanılır kaybedilir. Sonu güzel olsun canım benim. Allahım inşallah yavrunu bağrına bastigin gün bütün sıkıntıdan cilenden arinmayi nasip etsin. Insan ne düşünürse başına o gelirmiş. Güzel düşünelim güzel olsun olur mu. Biz inşallah anne olacağız gerisi boş gerisi teferruat.Amin çok teşekkür ederim canım inşallah Allahım kimsenin kucağını bos bırakmasın okadar emek veriyoruz benim bütün çalıştığım para 2 yıldır tedaviye gidiyor daha uzun tedavi olanlar da var Allah yardımcımız olsun
Gynolife donasyonCanım beni de listeye ekleyebilirsin. ..embriyo donasyonu
Papatyag beni de eklermisin gynolife da yumurta donasyonuGynolife donasyon
@eceefe2016
mky06
@Sakarina
cal
B Berry74blue
M muamma efsane34
G Ggaakk
papatyag
D Desi-99
H heryerbebek
Çok geçmiş olsun canım dilerim bidahaki denemende hamile kalırsın sizinki yumurta donasyonumuyduInşallah canım döllenmesi bile umut oldu Benim için ama embriyo dona syonu yapmama az kaldı dayanamaz oldum
Sperm dona syonu aşılama yaptırdım canimÇok geçmiş olsun canım dilerim bidahaki denemende hamile kalırsın sizinki yumurta donasyonumuydu
Inşallah bağrıma basmak nasip olur canım okadar uğraşa artık hala ellerim bos oma üzülüyorum yoksa para değil ama iki senelik evliyiz evin mobilyası eksik bask a eksikler var tek öncelik verdik tedaviye ama hala ellerim bos inşallah Allahım kimsenin kucağını bos bırakmasınAmin Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olur inşallah. Giden para olsun boşver takma. Para kazanılır kaybedilir. Sonu güzel olsun canım benim. Allahım inşallah yavrunu bağrına bastigin gün bütün sıkıntıdan cilenden arinmayi nasip etsin. Insan ne düşünürse başına o gelirmiş. Güzel düşünelim güzel olsun olur mu. Biz inşallah anne olacağız gerisi boş gerisi teferruat.
Amin. Üzülme ne dedim sana güzel düşünüp güzel seyler yaşayacağız. İlk öncelikle bi toparlan göz yaşlarını sil sonra anneciginle eşini bi silkele kendinize gelin. Parolamiz Rabbimizin izniyle anne baba olacağız!!!Inşallah bağrıma basmak nasip olur canım okadar uğraşa artık hala ellerim bos oma üzülüyorum yoksa para değil ama iki senelik evliyiz evin mobilyası eksik bask a eksikler var tek öncelik verdik tedaviye ama hala ellerim bos inşallah Allahım kimsenin kucağını bos bırakmasın
Gynolife donasyonPapatyag beni de eklermisin gynolife da yumurta donasyonu
Amin. Üzülme ne dedim sana güzel düşünüp güzel seyler yaşayacağız. İlk öncelikle bi toparlan göz yaşlarını sil sonra anneciginle eşini bi silkele kendinize gelin. Parolamiz Rabbimizin izniyle anne baba olacağız!!!
Saol zaza Allah razı olsun inşallah bizde olumlu bi cevap alırız burda bir arkadaş vardı bahçeci için listeyi ben oluştururm diye o arkadaşta damla hanımla bi konuşsa sayıyı verseaz önce damla hanımı aradım ve bir allah şahit yalvardım bizlere yardım etsin diye
0548-850-65-70 bu damla hanımın numarası
kızlar aramanızı istedi sadece kadınlar klübündeniz söyleyin yeter
inşallah yönetim bizlere yardım eder
Canım sende bahçeci ile görüşrmsün damla hanımlaBahçeci ye gitmek isteyenleri de ben yazabilirim