Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Offf. O kadar çok üzüldüm ki geçmiş olsun. Rabbim emeklerini zayi etmesin inşallah tez zamanda anneliği tadasin arkadaşım.
Amin çok teşekkür ederim canım inşallah Allahım kimsenin kucağını bos bırakmasın okadar emek veriyoruz benim bütün çalıştığım para 2 yıldır tedaviye gidiyor daha uzun tedavi olanlar da var Allah yardımcımız olsun

Amin Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olur inşallah. Giden para olsun boşver takma. Para kazanılır kaybedilir. Sonu güzel olsun canım benim. Allahım inşallah yavrunu bağrına bastigin gün bütün sıkıntıdan cilenden arinmayi nasip etsin. Insan ne düşünürse başına o gelirmiş. Güzel düşünelim güzel olsun olur mu. Biz inşallah anne olacağız gerisi boş gerisi teferruat.

Inşallah bağrıma basmak nasip olur canım okadar uğraşa artık hala ellerim bos oma üzülüyorum yoksa para değil ama iki senelik evliyiz evin mobilyası eksik bask a eksikler var tek öncelik verdik tedaviye ama hala ellerim bos inşallah Allahım kimsenin kucağını bos bırakmasın

Amin. Üzülme ne dedim sana güzel düşünüp güzel seyler yaşayacağız. İlk öncelikle bi toparlan göz yaşlarını sil sonra anneciginle eşini bi silkele kendinize gelin. Parolamiz Rabbimizin izniyle anne baba olacağız!!!

az önce damla hanımı aradım ve bir allah şahit yalvardım bizlere yardım etsin diye
0548-850-65-70 bu damla hanımın numarası
kızlar aramanızı istedi sadece kadınlar klübündeniz söyleyin yeter
inşallah yönetim bizlere yardım eder

Saol zaza Allah razı olsun inşallah bizde olumlu bi cevap alırız burda bir arkadaş vardı bahçeci için listeyi ben oluştururm diye o arkadaşta damla hanımla bi konuşsa sayıyı verse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…