Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Arkadaşlar Merhaba;

Yumurta donasyonu için Kıbrıs ya da Gürcistan düşünüyorum, fiyatlar ve merkezler konusunda araştırma yapıp bilgi sahibi olan var mı?

Reactions: cal
Arkadaşlar Merhaba;

Yumurta donasyonu için Kıbrıs ya da Gürcistan düşünüyorum, fiyatlar ve merkezler konusunda araştırma yapıp bilgi sahibi olan var mı?
Hos geldin canim. Var. Hepimiz derin bilgi sahibiyiz. Sen de 300 sayfa kadar geriye gitsen fayda gorursun. Inşallah hayirli ve dogru karari verirsin

Ben
Arkadaşlar Merhaba;

Gürcistan a gidiyorum canım sperm donasyon benim ama yumurta donasyon için fiyat alanlar vardi

Arkadaşlar Merhaba;

Kıbrıs 5000 €
Gürcistan 3200$
Kıbrısta merkezlerden indirm talep ediyoruz şuanda senide listeye alıyım o zmn canım

papatyag yardımın için çok teşekkür ederim canım ben de araştırıyorum bir yandan. fiyat bilgilerini ve koşulları öğrendikçe toparlayıp düzgün bir liste yapmayı düşünüyorum, forumda çok fazla yazı var ve güncel olarak fiyatlar parça parça. öğrendiğimiz fiyatları ve bilgileri birleştirip mukayese etme şansımız olursa bizim için de çok faydalı olur.
görüştüğün merkeze sorarsan kur sabitliyorlar mı güncel fiyatları nedir öğrenip bizi de bilgilendirirsen çok sevinirim, bir de başarı oranları falan nasılmış onları da öğrenmek lazım. konaklama vb. maliyetler dahil mi fiyat veriyorlar off kafamda deli sorular :/

Rica ederm canım sen yine kendinde araştır aklında soru işaretleri kalmasın

A
rica ederim canım sen yine kendinde araştır kafanda soru işaretleri kalmasın

Arkadaşlar Arzu hanımla konuştum şimdi indirim ya da kur sabitleme hakkında bişey söyliyemeyecgim ama toplu şekilde gelicek kişiler kadınlar klubünden geldiklerini söylerlerse elimizden geleni yapıcaz yinede dedi.. İsterseniz Arzu hanımla bi görüşün 0533 850 29 88

Gynolife donasyon liste
@eceefe2016
mky06
@Sakarına
N niloya88
S Sebida
cal
@muamma efsane34
G Ggaakk
papatyag
@Desi-99
H heryerbebek

Arkadaşlar beta hcg değerlerim tutarsız artıyordu.. Bugün 21. gün değerimden sonra az önce ultrasana girdim.Şükürler olsun bir kese gördüler... Amaa hala içimdeki eski tedavilerin olumsuzluğundan kaynaklı korkularım var..
Allahım hiç birimizin emegini boşa çıkartmasın
Anne olma yolunda mücadele edenler asla inançlarını kaybetmesin, çünkü hayat ummadığımız anda yüzümüze gülüyor
Her gece hem kendim hem tüm arkadaşlarıma dua ediyorumm Rabbim sen büyüksün sen kadirsin ...Sen Dualarımızı duy ve kabul eyle..

Arkadaşlarım selamlar. Daha
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım inan musmutlu oldum. Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip eder insallah

ne guzel bi haber.
Sana "yaşamda mucizeler var" diye yazmıştım.Bak şükürler olsun Herzaman sakin olmaya çalışmak lazım.Bundan sonra sıra kalpde sonra ilk 3 ayı atlatma stresinde sonra aylar süren bekleyiş.Bu arada yine istenmeyen rüzgarlar olursa hemen yıkılma arkadaşım sen kasırgada dahi dimdik dur ki Rabbin yardımcın olsun.
Mucizelere inanmakdan vazgeçme : )

Canım benim haklısınn Desteklerin için çok teşk ediyorumm Rabbimm cümlemizin yar ve yardımcısı olsunn Klavyeyle kucaklamak mümkün değil ama sıcacık sözlerinle içimi ısıttın Seni Sevgiyle kucaklıyorumm ...

Canım benim , burada kelimelerden gönülden gönüle köprü kuruyoruz ne güzel.Teşekkür ederim sıcak kucaklaman için birmukabele : )
Kuzucuğunu okşa benim için.Sevgilerr

Hayırlı olsun arkadaşım Rabbim kalp atışınıda duymaya nasip etsin

Çok sevindim canım bu sefer herşey çok güzel olucak Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…