Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

artemissi, öncelikle çok gecmis olsun canim, hayirli ugurlu gözünüz aydin olsun ... Dilerim en kisa zamanda toparlanirsiniz kucak dolusu sevgiler..

Bende batum da işlem yaptırdım canım hangi klinik

Reactions: cal
Kızlar bugün transferimin 9.günü idrar testi yaptım silik çizgi cıktı acaba bi belirti olmuş olabilir mi yani iki embriyom bana göz kırpmış olabilir mi 14.gün test günüm hamile oldum veya olmadı. Diye buraya yazicam

Reactions: cal
Sana daha öncede söyledim.bu sayfaya ait degilsin.
Sanane harem sevap.Allah bilir bunu.Burada OLMA SEN!! Haramımız bulaşır sanada
Haram bulaşıcı değil kişisel tercihtir bana ne senin gittiğin yoldan.seni tanimiyorum sende beni uzerine alınıp burda saldırıya gecmene gerek yok demekki kendini böyle ifade ediyosun ne kufur ettim nede ahlaksiz bisi dedim haram dedim .böyle yaparak anlasildiki hiçbirşeye tahammülün kalmamış Allah yardımcın olsun doğru yollardan .Allah elbette herşeyi bilir burası imtihan dünyası sahip olma dünyası değil .

Donasyon haram kardeşim oyle bisi yaptirmadim normal tup bebek te transferin 9.gunumdeyim neyi anlamadınız
Bir ben senin kardeşin değilim iki normal tüp bebek yaptırdıysan bu sayfada neden saçma sapan yorum yapıyosun bunun neresini anlamadın. Kaç kere söyleyince anlayacaksın.Ben de normal tüp bebek yaptırdım ama araştırmak bilgi sahibi olmak için buradayım insanları yargılamak zırvalamak için değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…