Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Herkez bi saldırıya geçmiş sinirleriniz yıpranmış belli daha iki laf duymaya tahammulunuz yok nasıl anne olcaksınız yazık

Herkez bi saldırıya geçmiş sinirleriniz yıpranmış belli daha iki laf duymaya tahammulunuz yok nasıl anne olcaksınız yazık
Yooo gayet mantıklı düşünen çok mutlu bebişi için gün sayan birisiyim. Sadece senin gibi başkalarının fikrine saygısız insanlara tahammülüm yok. Asıl sen dön kendine bir bak ait olmadığın bir sayfadaki insanlara ahkam kesiyorsun laf duyunca mızıklıyorsun. Bu arada herkez değil herkes diye yazılır o azcık kültürlü olun yahu

Haram bulaşıcı değil kişisel tercihtir bana ne senin gittiğin yoldan.seni tanimiyorum sende beni uzerine alınıp burda saldırıya gecmene gerek yok demekki kendini böyle ifade ediyosun ne kufur ettim nede ahlaksiz bisi dedim haram dedim .böyle yaparak anlasildiki hiçbirşeye tahammülün kalmamış Allah yardımcın olsun doğru yollardan .Allah elbette herşeyi bilir burası imtihan dünyası sahip olma dünyası değil .
Bu Sayfa Yumurta ve sprem DONASYON sayfası.
Sayfanın en başında yazıyor,Görmüyormusun !
Ben gittiğim bu yolda kader birliği yaptığım arkadaş ve dostlarımla birlikte yürüyorum.
Sen git başka sayfaya yaz.Nasıl olsa sayfadaki başlık seni hiç enterese etmeden insanların psikolojisini bozup yazıyorsun.Git cilt yaraları, yemek tarifi yada görümcemin tokası eltimin havası tarzı sayfalarda ya, kaçıncı günde olduğunu, Ben beni anlamayanı hiccccc anlamam !

Kadına ait olmayan başkasının yumurtasını kullanmak haram dır diye okudum öyle bisey mi donasyon
Haram olup olmadigi tartisilir ama evet baska bir kadinin yumurtasi, yani dölûnû tasiyorsunuz, tasiyici anneden farki sperm esiniz bildiginiz birinden geliyor. Yoksa tasiyici annesiniz aslinda.

Haram bulaşıcı değil kişisel tercihtir bana ne senin gittiğin yoldan.seni tanimiyorum sende beni uzerine alınıp burda saldırıya gecmene gerek yok demekki kendini böyle ifade ediyosun ne kufur ettim nede ahlaksiz bisi dedim haram dedim .böyle yaparak anlasildiki hiçbirşeye tahammülün kalmamış Allah yardımcın olsun doğru yollardan .Allah elbette herşeyi bilir burası imtihan dünyası sahip olma dünyası değil .
Insanlari kendince ezip örseleyip can acitan ve bunlarla beslenen insanlardan NEFRET EDIYORUMMMM!!!!

Sana daha öncede söyledim.bu sayfaya ait degilsin.
Sanane harem sevap.Allah bilir bunu.Burada OLMA SEN!! Haramımız bulaşır sanada
Morkanatlarim aldırış etme böylelerine başına gelmeyenin hoşuna gider der atalar arkadaşın tuzu kuru konuşuyor boşver buradaki insanlar cahil cühela değil ne araştırmalar ne vicdan sorgulamalar dan geçti de bu yola girdi bir biz biliriz bizi o yüzden gerçekten booooşşşşşveeerrrr.

Asıl haram kul hakkı yemek..buradaki insanlar nerdeyse hepsi bir sürü sıkıntılı yollardan geçerek anne olmak İçin pek çok şeyi göze alan yürekli kadınlar..kimimiz embriyo kimimiz yumurta kimimiz sperm donasyonuyla anne olmaya çalışıyoruz..tüp bebekle ilgili yüzlerce başlık varken burda insanları rencide etmen sana bir artı katmaz..haram ya da değil herkes kendi hesabını verecek seni asla ilgilendirmez...9.günüymüş transferin silik bir çizgi çıktı demişsin dilerim tutmuştur dilerim anne olursun da yüreğine merhamet belki o zaman gelir oturur..sana tavsiyem biraz oku..kitap oku internetten araştır..ilmini aklını ruhunu geliştir anne olursan ihtiyacın olacak..Allah kalbine iyilik versin..

Donasyon haram kardeşim oyle bisi yaptirmadim normal tup bebek te transferin 9.gunumdeyim neyi anlamadınız
Arkadaş haramı sevabı o kadar iyi biliyorsun madem.... kendi yumurtan dahi olsa nasıl tedaviye gidiyorsun ,, Dinimizi bile işinize geldiği gibi yorumlayanlardansın demekki ,,, Allahım senin zihniyettekileri ıslah etsinn

Asıl haram kul hakkı yemek..buradaki insanlar nerdeyse hepsi bir sürü sıkıntılı yollardan geçerek anne olmak İçin pek çok şeyi göze alan yürekli kadınlar..kimimiz embriyo kimimiz yumurta kimimiz sperm donasyonuyla anne olmaya çalışıyoruz..tüp bebekle ilgili yüzlerce başlık varken burda insanları rencide etmen sana bir artı katmaz..haram ya da değil herkes kendi hesabını verecek seni asla ilgilendirmez...9.günüymüş transferin silik bir çizgi çıktı demişsin dilerim tutmuştur dilerim anne olursun da yüreğine merhamet belki o zaman gelir oturur..sana tavsiyem biraz oku..kitap oku internetten araştır..ilmini aklını ruhunu geliştir anne olursan ihtiyacın olacak..Allah kalbine iyilik versin..
Yesilada harika yazmissin okurken gözlerim doldu

Ya ben süt konusunda çok şok oldum. Hatta aklıma direk siz geldiniz. Yazıyı yazdığımdan beri diyorum ki kızlara bişi dicem bişi dicem neydi neydi. Clexan kullandığım için bebeğe süt veremiyorum. Sütüm var baya var ama işe yaramıyor sağ sağ çöpe at. Clexanı bir süre daha kullanacağım. Bıraktıktan 72 saat sonra verebilirmişim. Yoksa bebeğinde kanı sulanırmış. Dedim o kadar insan tüp bebek yapıyor clexan kullanıyor vermiyor mu? Verilmemeli dediler. Sağlık olsun dedim sonuçta yaşadıklarımdan sonra sıkıntımız bu olsun
Ben yurtdisinda yasiyorum 40 gun clexan kullanmam soylendi emzirdigimi biliyorlar ikizlerimi ve hic boyle bisey demediler . Olsa mutlaka derdi doktor herhafta emzirme team eve geldi

Sunu merak ediyorum arkadasim saklama suresi dondurulmuslari kac yil ? Nerden bilicek ki demezsek kullanmayacagimizi . Bizim icin saklamak zorundalar . Hem merkezler o kadar ilgisiz ki hastalarini bi kez arayip sormuyo gebelik surdumu saglikli dogum oldu mu diye ? Ayrica suna hic inanmiyorum basari orani veriyorlar ya hic arayip sormadiklari arastirmadijlari gebeligin nasil basari istatistigini cikaryorlar

Sunu merak ediyorum arkadasim saklama suresi dondurulmuslari kac yil ? Nerden bilicek ki demezsek kullanmayacagimizi . Bizim icin saklamak zorundalar . Hem merkezler o kadar ilgisiz ki hastalarini bi kez arayip sormuyo gebelik surdumu saglikli dogum oldu mu diye ? Ayrica suna hic inanmiyorum basari orani veriyorlar ya hic arayip sormadiklari arastirmadijlari gebeligin nasil basari istatistigini cikaryorlar
Bahçeci beni 3 kere aradı gebeliğimin nasil gittigini sordular....2 kerede musteri memnuniyeti için aradilar...Hatta yahu niye bukadar çok arıyorlar dedim kendi kendime:KK66:

Bahçeci beni 3 kere aradı gebeliğimin nasil gittigini sordular....2 kerede musteri memnuniyeti için aradilar...Hatta yahu niye bukadar çok arıyorlar dedim kendi kendime:KK66:
Iste bu merkezin basarili olmak icin ugrastigini gosterir ben sukrediyorum ki bu kadar ilgisizlig3 ragmen hamile kaldim sansima ve dogurdum.umurlarinda degil dogum yaptin mi yapmadin mi? Daha iyi geri dönüt almali ciddi ve basariya onem veren merkez

X