- 29 Mayıs 2018
- 308
- 475
Merhaba;Siz bu ta
Arkadaslarim bakın lütfen beni yanlış anlamayın ama hata yapıyorsunuz. Ha ben bunu neye dayanarak söylüyorum dersek. Kendi surecimden bahsedeyim. 25 haziranda bir rüya gördüm uyandım kalbime donasyon fikri doğdu bu arada azospermi teshisimiz konali tam 1 yıl olmustu daha once hiç düşünmemiştik ne eşim ne de ben. Sonrasında o sabah elimde telefon ne yedim ne içtim deli gibi merkezlerle konuştum. Ve akabindeki 3gün görüşmelerim geceli gündüzlü sürdü. Farkettim ki hepsi aynı şeyleri söylüyor. Eleye eleye 2 tanesinin arasında kaldım ve kendi kendine dedimki açık açık geri dönüş yapanlara söyleyeyim bu ikisi arasındayım diye. Nitekim öylede yaptım. Aramızda etiket yapıştırmaya meraklı arkadaslar olduğu için isim kullanmamaya karar verdim adim reklamciya yeniden çıkmasın diye. Bi baktım birine o kadar çok yükleniyorlar ki akıllara zarar. İşim gereği insan psikolojisi konusundada uzmanlığıma dayanarak meyve veren ağaç taslanirmis dedim sonra sağlık Bakanlığı istatistiklerine göz attığımda yanilmadigimi fark ettim. En çok kotulenen merkez meğer açık ara farkla en cok tercih edilenmis. Her neyse uzatmadan daha da beynimi bulandirmadan alel acele kararimi verdim. Test ve tahlillerimi ertesi hafta tamamladım. Ayın12si adet günümün ertesi günü ilaçlarıma başladım. Ve 2agustosta da gittim transferimi oldum. Bu arada gittiğim merkezde kimse 16 saat çalışmıyor. Embriyologum ve doktorum sabah 10.30 da geldiler ve 17.30da herkes evine gitti. Nerden biliyorum, transferden sonra kımıldamadan 2 saat yattım sonra ayaklandım dolanmaya başladım. Yapı olarak hareketli blr insan oldugum icin baglasalar durmazdım. O gece zaten misafir ettiler hastahanede kaldım. Bütün bunları neden anlattım; bakın araştırın görün görüşün ve öyle bir karar verin ve kararınızı verdikten sonra da digerleriyle irtibatı kesin. Rabbime kendinize şansınıza ve görüştüğünüz merkezinize guvenin. Surekli alternatif üretip beyninizi bulandirmayin. Çünkü bir seyin üstüne ne kadar çok düşerseniz o kadar çok aksilik yaşarsınız. Hepinizi çok seviyorum ve hepinizin hakkında ayrı ayrı hayırlısını diliyorum.