Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Merhaba;Siz bu ta

Merhaba;Siz bu ta
Aylin hanım bence hata yapan sizsiniz.Bu tarz yazı yazmanız bence çok yanlış.Tabiki alternatif üretif ince eleyip sık dokuyacağız.Sonucta oraya tedaviye gitmek için çok bedeller ödüyoruz.Klinikle ilgili sizin kadar ayrıntılı detay veren görmedim.Bence yönlendirmeyi bırakın isanlar kendileri karar versin O kadar büyük paralar olunca bu da çok normal diye düşünüyorum.

Ard niyetli olmadığına inanıyorum.Ve şuan hamilesin o yüzden istersen girme böyle konulara .stres olma.Sana özelden mesaj yazdım.oradan istediğini yazabilirsin bana

Yönlendirmek mi ? Fark ettiyseniz isim bile kullanmadim. Sadece dedigim gibi surecimi paylastim. Siz size gore uygun kisimla ilgilenin, ben tanamen genel konustum.

Arkadaşlar Bakü de RSM Tüp Bebek Merkeziylede konuştum onlardan aldığım bilgileride kopyala yapıştır yapıyorum
Bizim fiyattimiz 5000 euro
Soyle anlatayim size 15 tane yumurta ayiriyoruz, esiniz spermi ile icsi islemi yapip iyi olanlardan 3 tanesini transfer ediyoruz
kalan embriyolari donduruyoruz, ilk uygulanmada sonuc olumsuz olursa ( genel de %70 oranin da gebe kalicaksiniz) elimiz deki embriyolarin cozulmesi transfer islemini hic bir ucret odemen yaptira biliyorsunuz

Daha sonra telefondan da konuştuk sayıya göre indirimde yaparız dediler

Reactions: cal
Hangi merkez canm maliyet acisdan dusunuyorum artik batumu

Birde iran varmis

Rsm duydum. Hatta iki kişiyle yazıştım.iksi de birbirinddn farklı soyledi.kafam karisti.durdum bende. Yanlız azerbaycan yol ucreti fazla
Ukrayna var birde. Valla nereye gidecegimizi sasirdik.tabi maddi yönden.yoksa kafamda belirmisti

Senin tedavi süreçin başladımı canım
Başladı geçen ay adetimde rahim muayeneye çağırdı Dr ağustosun 3 iğne verdi göbekten şimdi bu hafta aletimi bekliyorum yine kontrola adetin 3 günü gidicem eşimin iznine denk gelsin diye bayramdan hemen snra istedik yum toplama ve transferi yumurta verecek kişinin resmini görmek istedim yasak dediler sadece hakkında bilgi verebilirlermiş ama hala bi haber yok

Aynen benimde kafamda belirgindi aslında kurdan dolayı karıştı rsm telefonda baya ilgili geldi bana herşeyi kullandıkları teknolojide anlattılar kuru sabitlerz karşılama konaklamada bize ait dondurulmuşlardan da para almıyorz kesinlikle dediler..konuştugun kişiler ne dediler memnun kalmamışlar mı

Evt resim göstermek yasak Kıbrısta inşallah herşey yolumda gider

Batum 3200 folar diyor. Kur yükselirse dedim . 1000 verirseniz fiyat sabitleriz diyir
Tedaviniz hayırlı olsun insallah güzel sonuclar alırsınız?Sanırım yumurta donasyonu olacaksınız peki bu iğne ne için acaba?

Canım. Konaituggm kişi biri embyolog oldugunu söyledi.biri de ordaki Azeri doktorun danismani oldgunuo soyledi.
Siz mi aradinia numarayı.Turkiye den aranıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…