- 29 Mayıs 2018
- 308
- 475
Arkadaslarim bakın lütfen beni yanlış anlamayın ama hata yapıyorsunuz. Ha ben bunu neye dayanarak söylüyorum dersek. Kendi surecimden bahsedeyim. 25 haziranda bir rüya gördüm uyandım kalbime donasyon fikri doğdu bu arada azospermi teshisimiz konali tam 1 yıl olmustu daha once hiç düşünmemiştik ne eşim ne de ben. Sonrasında o sabah elimde telefon ne yedim ne içtim deli gibi merkezlerle konuştum. Ve akabindeki 3gün görüşmelerim geceli gündüzlü sürdü. Farkettim ki hepsi aynı şeyleri söylüyor. Eleye eleye 2 tanesinin arasında kaldım ve kendi kendine dedimki açık açık geri dönüş yapanlara söyleyeyim bu ikisi arasındayım diye. Nitekim öylede yaptım. Aramızda etiket yapıştırmaya meraklı arkadaslar olduğu için isim kullanmamaya karar verdim adim reklamciya yeniden çıkmasın diye. Bi baktım birine o kadar çok yükleniyorlar ki akıllara zarar. İşim gereği insan psikolojisi konusundada uzmanlığıma dayanarak meyve veren ağaç taslanirmis dedim sonra sağlık Bakanlığı istatistiklerine göz attığımda yanilmadigimi fark ettim. En çok kotulenen merkez meğer açık ara farkla en cok tercih edilenmis. Her neyse uzatmadan daha da beynimi bulandirmadan alel acele kararimi verdim. Test ve tahlillerimi ertesi hafta tamamladım. Ayın12si adet günümün ertesi günü ilaçlarıma başladım. Ve 2agustosta da gittim transferimi oldum. Bu arada gittiğim merkezde kimse 16 saat çalışmıyor. Embriyologum ve doktorum sabah 10.30 da geldiler ve 17.30da herkes evine gitti. Nerden biliyorum, transferden sonra kımıldamadan 2 saat yattım sonra ayaklandım dolanmaya başladım. Yapı olarak hareketli blr insan oldugum icin baglasalar durmazdım. O gece zaten misafir ettiler hastahanede kaldım. Bütün bunları neden anlattım; bakın araştırın görün görüşün ve öyle bir karar verin ve kararınızı verdikten sonra da digerleriyle irtibatı kesin. Rabbime kendinize şansınıza ve görüştüğünüz merkezinize guvenin. Surekli alternatif üretip beyninizi bulandirmayin. Çünkü bir seyin üstüne ne kadar çok düşerseniz o kadar çok aksilik yaşarsınız. Hepinizi çok seviyorum ve hepinizin hakkında ayrı ayrı hayırlısını diliyorum.
Aylin hanım bence hata yapan sizsiniz.Bu tarz yazı yazmanız bence çok yanlış.Tabiki alternatif üretif ince eleyip sık dokuyacağız.Sonucta oraya tedaviye gitmek için çok bedeller ödüyoruz.Klinikle ilgili sizin kadar ayrıntılı detay veren görmedim.Bence yönlendirmeyi bırakın isanlar kendileri karar versin O kadar büyük paralar olunca bu da çok normal diye düşünüyorum.Merhaba;Siz bu ta
Ard niyetli olmadığına inanıyorum.Ve şuan hamilesin o yüzden istersen girme böyle konulara .stres olma.Sana özelden mesaj yazdım.oradan istediğini yazabilirsin banaSevgili arkadaşım ben bahsettiğiniz kliniğin hastası değilim bu birincisi. İkincisi ise ben tamamen arkadaşlara naçizane bir oneri de bulundum. Tamamıyla örnek teşkil edebilmek açısından. 3.sü ise size özel mesaj yazmak istedim fakat beceremedim bu da forumu kullanmaya tam olarak hakim olmadığımdan. Rica etsem bana özel mesaj gönderir misiniz
Yönlendirmek mi ? Fark ettiyseniz isim bile kullanmadim. Sadece dedigim gibi surecimi paylastim. Siz size gore uygun kisimla ilgilenin, ben tanamen genel konustum.Aylin hanım bence hata yapan sizsiniz.Bu tarz yazı yazmanız bence çok yanlış.Tabiki alternatif üretif ince eleyip sık dokuyacağız.Sonucta oraya tedaviye gitmek için çok bedeller ödüyoruz.Klinikle ilgili sizin kadar ayrıntılı detay veren görmedim.Bence yönlendirmeyi bırakın isanlar kendileri karar versin O kadar büyük paralar olunca bu da çok normal diye düşünüyorum.
Çok haklisin arkadasim. Bosver di mi ne diye nefesini tuketirsin yaz ciz ugrasirsin. Dedigini yapicam. SevgilerArd niyetli olmadığına inanıyorum.Ve şuan hamilesin o yüzden istersen girme böyle konulara .stres olma.Sana özelden mesaj yazdım.oradan istediğini yazabilirsin bana
Hangi merkez canm maliyet acisdan dusunuyorum artik batumuGynolife da Arzu hanım muhasebeyle görüşüp dönüş yapacakmış arkadaşlar ona göre haber edicem..bu arada batumlada görüştüm fiyatları uygun birde bana yazdıkları msjı kopyala yapıştır yapıyorum
Başarı oranımız
1-Donasyonlarda yuzde 60 ile 73 arasindadir, bu oran Anne adayinin yasi ile baba adayinin sperm kalitesiyle de orantilidir.
2- Turkiyeden gelen hastalar icin en ekonomik yol Hastanin Trabzon havalimanina gelmesidir oradan Havaş otobüsleri ile Hopa şehrine kadar gelinir Hopadan sinir kapisina kadar minibuslere binilir sinir kapisinda Gurcu tarafinda biz sizi karsilariz
3- Donoru secim yapmadan once sizinle paylasip bilgi veriyoruz
Birde iran varmisArkadaşlar Bakü de RSM Tüp Bebek Merkeziylede konuştum onlardan aldığım bilgileride kopyala yapıştır yapıyorum
Bizim fiyattimiz 5000 euro
Soyle anlatayim size 15 tane yumurta ayiriyoruz, esiniz spermi ile icsi islemi yapip iyi olanlardan 3 tanesini transfer ediyoruz
kalan embriyolari donduruyoruz, ilk uygulanmada sonuc olumsuz olursa ( genel de %70 oranin da gebe kalicaksiniz) elimiz deki embriyolarin cozulmesi transfer islemini hic bir ucret odemen yaptira biliyorsunuz
Daha sonra telefondan da konuştuk sayıya göre indirimde yaparız dediler
Batum tüp bebek merkezi diye geçiyo direk olarakHangi merkez canm maliyet acisdan dusunuyorum artik batumu
Onu hiç duymadım Yunanistanda da var Türkiye den oraya gidende çok varmş aslında Türkiye ye yakın adalarda bile merkezler varmşBirde iran varmis
Batum 3200 folar diyor. Kur yükselirse dedim . 1000 verirseniz fiyat sabitleriz diyirHangi merkez canm maliyet acisdan dusunuyorum artik batumu
İsmi daha önce verip tepki aldınız farkındayım tabi..Tedavi olup şu an hamile kalsam da burdaki hher kısımla ilgileniyorum..Yönlendirmek mi ? Fark ettiyseniz isim bile kullanmadim. Sadece dedigim gibi surecimi paylastim. Siz size gore uygun kisimla ilgilenin, ben tanamen genel konustum.
Başladı geçen ay adetimde rahim muayeneye çağırdı Dr ağustosun 3 iğne verdi göbekten şimdi bu hafta aletimi bekliyorum yine kontrola adetin 3 günü gidicem eşimin iznine denk gelsin diye bayramdan hemen snra istedik yum toplama ve transferi yumurta verecek kişinin resmini görmek istedim yasak dediler sadece hakkında bilgi verebilirlermiş ama hala bi haber yokSenin tedavi süreçin başladımı canım
Aynen benimde kafamda belirgindi aslında kurdan dolayı karıştıRsm duydum. Hatta iki kişiyle yazıştım.iksi de birbirinddn farklı soyledi.kafam karisti.durdum bende. Yanlız azerbaycan yol ucreti fazla
Ukrayna var birde. Valla nereye gidecegimizi sasirdik.tabi maddi yönden.yoksa kafamda belirmisti
Evt resim göstermek yasak Kıbrısta inşallah herşey yolumda giderBaşladı geçen ay adetimde rahim muayeneye çağırdı Dr ağustosun 3 iğne verdi göbekten şimdi bu hafta aletimi bekliyorum yine kontrola adetin 3 günü gidicem eşimin iznine denk gelsin diye bayramdan hemen snra istedik yum toplama ve transferi yumurta verecek kişinin resmini görmek istedim yasak dediler sadece hakkında bilgi verebilirlermiş ama hala bi haber yok
Amin canım Rabbim hepimizin emeklerini boş çevirmesin inşallahEvt resim göstermek yasak Kıbrısta inşallah herşey yolumda gider
Batum 3200 folar diyor. Kur yükselirse dedim . 1000 verirseniz fiyat sabitleriz diyir
Tedaviniz hayırlı olsun insallah güzel sonuclar alırsınız?Sanırım yumurta donasyonu olacaksınız peki bu iğne ne için acaba?Başladı geçen ay adetimde rahim muayeneye çağırdı Dr ağustosun 3 iğne verdi göbekten şimdi bu hafta aletimi bekliyorum yine kontrola adetin 3 günü gidicem eşimin iznine denk gelsin diye bayramdan hemen snra istedik yum toplama ve transferi yumurta verecek kişinin resmini görmek istedim yasak dediler sadece hakkında bilgi verebilirlermiş ama hala bi haber yok
Canım. Konaituggm kişi biri embyolog oldugunu söyledi.biri de ordaki Azeri doktorun danismani oldgunuo soyledi.Aynen benimde kafamda belirgindi aslında kurdan dolayı karıştırsm telefonda baya ilgili geldi bana herşeyi kullandıkları teknolojide anlattılar kuru sabitlerz karşılama konaklamada bize ait dondurulmuşlardan da para almıyorz kesinlikle dediler..konuştugun kişiler ne dediler memnun kalmamışlar mı
İran yaparmı acaba onlarda şeriat varBirde iran varmis