- 28 Haziran 2018
- 116
- 247
Araştırma yaptığım zamanlarda Verda hanımla ilgili olumlu yorumlar okumuştumKyrenia tuo diye bir yer var.verda hanım mis doktor
Var mı fikri olan
Haydi hayırlısı canım.heywcanla güzel haberlerini bekliyorizKızlar test günüm 14ü. yarın transferimin 1. Haftası doluyor acaba cuma günü yani 8. Gün idrar testi yapsam çıkar mı ki. Bu arada belirti olarak göğüslerimde şişkinlik ve hassasiyet var bir de aşırı iştah. Onun dışında lekelenme vs hiç bir belirtim yok. Bu beklemek ne zor ne kötü bir süreçmiş. Pufff((
Hmmmm.oyle mi.bi numara buldim web sayfasindan.yazdim watsaptan.kendisi olduğunu soyledi.ama merk ziyaret hiç duymadım.burayi tercih etmek için diğer bilindik yerlerden fiyat farkı olmali.yoksa 4500 euro olduktan sonra gynolife daha bilindikAraştırma yaptığım zamanlarda Verda hanımla ilgili olumlu yorumlar okumuştum
İnsalah olumlu olur ucret ne odediniz batumda hangi merkez li vrir misinizKızlar aşılamanın 9. Günü bugün işlem günü dahil kasıkta batma ve sık idrara çıkma var dua edin ne olur pozitif sonuç alayım
Beeen senin gibiydu degerlerim az artiyordu. Dr bana ilaclari bak kese gelismiyor dedi ki benim kese bileolusmustu. Sonra ilaci biraktim iki gune evde dusuk yaptim tekrar doktora gittim dustudiye yooo burda bir kese daha var dediler. Meerse ikizmis akasina saklanmis. Birisi gelsmyince degerler bole artabiliyor. Sonuc ilaclar biraktigim icin ikiside dustuArkadaşlar 24 temmuz transfer günüm, 8. gün 47 11. gün 117 13.gün 191 15. gün yani bugün 261 beta hcg değerlerim : ((( katlayarak gitmedi iki günde bir en az %60 artması gerek diye okudum heryerde, sanırım sağlıksız büyümüyor çok üzgünümm ağlamaktan gözlerim şiştiHemşire hanıma yazdım cuma bir daha yaptırın dedi ama çok da olumlu konuşmadı. Acaba Arkadaşlar arasında böyle düşük değerde artış olup sağlıklı gebelik yaşayan varmı ?
YaaaBeeen senin gibiydu degerlerim az artiyordu. Dr bana ilaclari bak kese gelismiyor dedi ki benim kese bileolusmustu. Sonra ilaci biraktim iki gune evde dusuk yaptim tekrar doktora gittim dustudiye yooo burda bir kese daha var dediler. Meerse ikizmis akasina saklanmis. Birisi gelsmyince degerler bole artabiliyor. Sonuc ilaclar biraktigim icin ikiside dustu
Çıkar erken testler var ama bence bekle çünkü yüklenen ilaçlar yüzünden vücut farklı reaksiyon verebiliyor.sakinligini koru ve başka şeye kanalize olKızlar test günüm 14ü. yarın transferimin 1. Haftası doluyor acaba cuma günü yani 8. Gün idrar testi yapsam çıkar mı ki. Bu arada belirti olarak göğüslerimde şişkinlik ve hassasiyet var bir de aşırı iştah. Onun dışında lekelenme vs hiç bir belirtim yok. Bu beklemek ne zor ne kötü bir süreçmiş. Pufff((
Çok üzüldün .pes etmek yokYaaabidaha nasip olur insallah
İnşallah be arkadaşımHaydi hayırlısı canım.heywcanla güzel haberlerini bekliyoriz
Doğru söylüyorsun arkadaşım ama İnan o kadar yıpratıcı ve zor bir süreç ki en çok beklemek insanı yoruyor bunaltıyor. Yapı olarakta aceleci tez canlı bir tipim bilmiyorum. Bir de o kadar çok ilaç kullanıyorum ki akıllara zarar. Vücudum hava üflenmiş gibi günden güne şişiyorÇıkar erken testler var ama bence bekle çünkü yüklenen ilaçlar yüzünden vücut farklı reaksiyon verebiliyor.sakinligini koru ve başka şeye kanalize ol
Bende hep kendi kendime belki bu ay hamile kalcaktim ama trisequens kullandığım için kalmam falan diye aklımda kuruyorum daÇok üzüldün .pes etmek yok
Çektiğiniz sıkıntıları unutacak bebisinizi versin Rabbim..Doğru söylüyorsun arkadaşım ama İnan o kadar yıpratıcı ve zor bir süreç ki en çok beklemek insanı yoruyor bunaltıyor. Yapı olarakta aceleci tez canlı bir tipim bilmiyorum. Bir de o kadar çok ilaç kullanıyorum ki akıllara zarar. Vücudum hava üflenmiş gibi günden güne şişiyor
12.gün değeri senden daha düşük olup gebeliği devam edenler var.İnsallah sen de onlardan olursun canım .Arkadaşlar 24 temmuz transfer günüm, 8. gün 47 11. gün 117 13.gün 191 15. gün yani bugün 261 beta hcg değerlerim : ((( katlayarak gitmedi iki günde bir en az %60 artması gerek diye okudum heryerde, sanırım sağlıksız büyümüyor çok üzgünümm ağlamaktan gözlerim şiştiHemşire hanıma yazdım cuma bir daha yaptırın dedi ama çok da olumlu konuşmadı. Acaba Arkadaşlar arasında böyle düşük değerde artış olup sağlıklı gebelik yaşayan varmı ?
Ben hitte yaptırdım.Ama Zazam benden daha bilgili.O embriyologu bile ondan öğrendim:))çok teşekkür ederim zazacım orda yaptıran biri olsa çok daha iyi olacak bilgi almak için bakalım inşallah hayırlı olur herkesin bebeklerine kavuşması dileği ile
İnşallah arkadasım hepimize versin bebişlerimizi Rabbim inşallahÇektiğiniz sıkıntıları unutacak bebisinizi versin Rabbim..
bu verda hanım ada tüp bebek merkezindeki dr değil miKyrenia tuo diye bir yer var.verda hanım mis doktor
Var mı fikri olan
benim iyilik meleğimmmmmmSeni anlıyorum.
Ama şuanda sonucun kesin degil.
Lutfen soguk bi duş al ve aklını topla.
Orada şuan sana tutunmaya çalışan bi can olabilir , ona destek olmak icin gözyaşlarını ve ruhunu dinginleştir. Sonuc baktin negatif ozaman bağıra bağıra ağlaa. Ama şuan degil.
Yaşamda mucizeler var.
O bebek olursada hayrına olmazsa da bunu unutma ve şurada 2 gün güçlü, dimdik dur.
Son bi test yap. Ve gözlerindeki yaşları sil arkadaşım sana sımsıkı sarılıyorum
fiyat 4500 eu mu dediler???Hmmmm.oyle mi.bi numara buldim web sayfasindan.yazdim watsaptan.kendisi olduğunu soyledi.ama merk ziyaret hiç duymadım.burayi tercih etmek için diğer bilindik yerlerden fiyat farkı olmali.yoksa 4500 euro olduktan sonra gynolife daha bilindik
Yumurta donasyonu ise ben 6. Gun ogrendim kandaDoğru söylüyorsun arkadaşım ama İnan o kadar yıpratıcı ve zor bir süreç ki en çok beklemek insanı yoruyor bunaltıyor. Yapı olarakta aceleci tez canlı bir tipim bilmiyorum. Bir de o kadar çok ilaç kullanıyorum ki akıllara zarar. Vücudum hava üflenmiş gibi günden güne şişiyor