Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Haydi hayırlısı canım.heywcanla güzel haberlerini bekliyoriz

Araştırma yaptığım zamanlarda Verda hanımla ilgili olumlu yorumlar okumuştum
Hmmmm.oyle mi.bi numara buldim web sayfasindan.yazdim watsaptan.kendisi olduğunu soyledi.ama merk ziyaret hiç duymadım.burayi tercih etmek için diğer bilindik yerlerden fiyat farkı olmali.yoksa 4500 euro olduktan sonra gynolife daha bilindik

Beeen senin gibiydu degerlerim az artiyordu. Dr bana ilaclari bak kese gelismiyor dedi ki benim kese bileolusmustu. Sonra ilaci biraktim iki gune evde dusuk yaptim tekrar doktora gittim dustudiye yooo burda bir kese daha var dediler. Meerse ikizmis akasina saklanmis. Birisi gelsmyince degerler bole artabiliyor. Sonuc ilaclar biraktigim icin ikiside dustu

Yaaa bidaha nasip olur insallah

Çıkar erken testler var ama bence bekle çünkü yüklenen ilaçlar yüzünden vücut farklı reaksiyon verebiliyor.sakinligini koru ve başka şeye kanalize ol

Çıkar erken testler var ama bence bekle çünkü yüklenen ilaçlar yüzünden vücut farklı reaksiyon verebiliyor.sakinligini koru ve başka şeye kanalize ol
Doğru söylüyorsun arkadaşım ama İnan o kadar yıpratıcı ve zor bir süreç ki en çok beklemek insanı yoruyor bunaltıyor. Yapı olarakta aceleci tez canlı bir tipim bilmiyorum. Bir de o kadar çok ilaç kullanıyorum ki akıllara zarar. Vücudum hava üflenmiş gibi günden güne şişiyor

Çektiğiniz sıkıntıları unutacak bebisinizi versin Rabbim..

12.gün değeri senden daha düşük olup gebeliği devam edenler var.İnsallah sen de onlardan olursun canım .

benim iyilik meleğimmmmmm

fiyat 4500 eu mu dediler???

Yumurta donasyonu ise ben 6. Gun ogrendim kanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…