Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Ne desem nasıl teselli etmeye çalışayım bilemiyorum. Sadece çok iyi anlıyorum diyebilirim üzülme ağlama herşey boş sağlık olsun gibi klişeler de kullanmam sana arkadaşım. Ben de şuan çok umutsuz çaresiz hissediyorum kendimi Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bende aynı duyguları yasadim çocuga olan özlemimizi oyle anlatmışsın ki evet bende böyle düşünüyorum dedim.biz yalnızlığımızı çocugumuzla paylaşacağız ins. O bizi teselli edecek yüzünü bebegin güldürür ins.

Bu siteyi tam anlamadım zaten benim gibi kişiler var mı diye baktım tarihte güncel olunca yazdim :) Allah razı olsun inşallah alırım

Ah canim uzulme diyemiyorum ne yazik ki. Bu durumu yasamayan bizim halimizden anlamaz. Ama bir an once toparlanmaya calis. Hayatta ne dertler ne acilar var. Bazen hayatta her zaman hersey istedigin gibi gitmiyor malesef. Buradaki herkes az cok ayni seyleri yasamistir. O yuzden seni cok iyi anlayabiliyorum. Dibe vurmayan hicbirsey zirveyi göremez. Insallah biz de gunun birinde bekledigimiz hasret kaldigimiz duygulari herkesten daha guzel yasayacagiz. Çünkü biz bu ugurda herkesten cok ugrastik herkesten cok uzulduk bunun mukafatini da bir gun Allah verecek buna inan.

Merhaba arkadaşlar hit hakkında bilgisi olan var mı sperm donasyonu için nasıl sizce varmıdır burada iyi kötü tecrübeleri olan

Reactions: cal
Merhaba arkadaşlar hit hakkında bilgisi olan var mı sperm donasyonu için nasıl sizce varmıdır burada iyi kötü tecrübeleri olan
hit son zaman çok iyi embriyolog aldığını duydum ve çok kişi güzel sonuca ulaştı
inşallah sizinde tedaviniz iyi sonuçlanır

Herkese Merhaba,
Bir süredir yorumları okuyorum fakat öyle çok yorum var ki aradığımı bulana kadar çok vakit geçiyor. Acaba daha önce yapılmış, şu merkeze şu doktora gittim başarılı oldu ya da olmadı gibi bir liste var mı?
Teşekkürler

Reactions: cal

merhaba,
ilk başarısız döllenmede yumurta donasyonu mu yaptırmıştınız?

Arkadaşım çok zor biliyorum ama inanın hepimiz sabırla okuduk

Ben daha kibrisa gitmedim ama niyetim bahçeci yönünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…