Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

benim iyilik meleğimmmmmm
Benim canımm arkadaşım ♡
Tüm hayvan seven ,onlar için mücadele eden herkesin yüreği iyilikle dolu bence.Ve onlardan biride Sensin.
Rabbim şahit hep dua ediyorum sanada.
inşallahh o güzel yüreğin bebek hasretini dindirecek.Mutlaka Rabbim onun yarattığı o hayvancıklar icin emeğini görüyo ve mükafatını verecek ♡

Bu sıcak havalarda kapısının önüne bir kap Su koyan herkesin inşallah bebeği olur.
Sen kendinden acize merhamet göstereceksin ki Rabbinde sana göstersin.
Eğer sen o zavallıları görmezden gelirsen Allah da seni görmezden gelir.

Kibris universite hastanesj 4500 euro dedi.ucak ve ilac haric hersey dahil. Ama yakinda zam gelecek.simdi karar verirseniz zam gelneden inidirimli fiyatyan yararlandiririz yazdilar bana

Kızlar vücut sıcaklığında artış olan var mı yani böyle menepoz ateş basması gibi değil bacaklarımı elliyorum sımsıcak kollarım sımsıcak bi sıcak bi soğuk ama böyle grip filan değilim bende ölçtüm 37,6 çıktı korktum biraz dr idrar kan tahlil filan istedi sizde böyle vücut ısısında artış oluyor mu ugs de baktı herşey yolunda dedi tahlil sonuçlarını bekliyorum

Reactions: cal
hayırdır cnm sen transfer mi oldu nerede

ne güzel yazmışsınız...çok duygulandım..amin umarım öyledir..Derler ki… Burada bir kelebek kanat çırpsa, Atlantik’te fırtınaya sebep olabilir… İnşallah bir kap su evlat hasretine son verdirir..:)

Canım benim değerim de ikiye katlanmamıştı ama cok şükür keseyi de gördük kalp atışlarını da duyduk inşallah senin de öyle olur. Hemşirelere cok takılma bna da umutlu konusmamslardı pek kese için nezmn gtmen gerek bişey dediler mi

Merveety inşallah canım.. kese için hiç birşey denmedi sadece, çok düşük artış olmuş beklediğimiz artış olmamış cuma tahlili yenileyin sonucunu bize bildirin denildi galiba keseden ümitli değillerki bize bu konuda hiç birşey söylenmedi inşallah senin gibi süprizz olurr
Acaba senin değerlerin nasıldı ilk 4-5 tahlil ..
Allah sanada bebeginede sağlık sıhhat versin canımm

OFff yaa çok üzüldümm , neden dr diğer keseyi görmemişki Allah sabırlar versin hepimizin yardımcısı olsun , hepimiz çok zorlu yollardayız

Güzel arkadaşlar merhaba;
Hikayemin Kötü başlayan ama güzel sonlanan günlerini anlatmak istedim. Tanıyan bilir yumurta donasyonu ile hamile idim. Geçen hafta 35. Haftada görülmesi gereken belirtiler olmadan birden gebelik zehirlenmesi yaşadım ve Doğum gerçekleşti. 20 dakika ile tesadüfen oğlum ve ben çok şükür hayatta kaldık. Hemen Söyleyelim ben ve oğlum iyiyiz. Ben 5 gün yoğun bakımda kaldım. Oğlum henüz küvezde ama tek sıkıntımız kilo alması. Bunun dışında çok şükür iyiyiz. Kabus gibi bir gündü. Allah kimseye yaşatmasın. Dinlenme sürecindeyim. Dualarım sizler ile . Allah sağlıkla hamile kalmanızı ve sağlıkla Doğum yapmanızı nasip etsin. Hepinizi öpüyorum.

Kizlar dondurulan embriyolarimiz ne kadar saklaniyor bilen var mi ? Iznimiz olmadan baskasina kullanirlar diye korkuyorum . Ben bi daha denemek istemiyorum arayip sorsam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…