Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Ben daha kibrisa gitmedim ama niyetim bahçeci yönünde
Ben geçen sene İstanbuldaki Bahçecide 2 kere tüp bebek denedim ama olmadı. Kıbrısta yumurta donasyonu yaptırmak istiyorum. Kıbrıstaki bahçeciden emin değilim. Neticede burda iki kere olmadı. Tekrar aynı yere gitmek mantıklı gelmiyor. Ama bir yandan öncesinde orda bir süreç geçirdim ve beni tanıyan bir doktorun yönlendirmesi de doğru olabilir diye düşünüyorum. Kafam çok karışık. En doğrusuna karar vermek için kendime bir kaç ay zaman vericem. Ama okuduğum yorumlardan kesin bir karar vermek de pek mümkün görünmüyor. Birileri olumlu sonuç alırken sizde işler ters gidebiliyor.

• Beğen
Reactions: cal
Araştırmalarıma göre, zelitta, selmamelek, melizza, merveety hamile <3
Arkadaşlar hangi merkezde kime gittiğinizi yazarsanız beni çok sevindirirsiniz. Ha bi de aylin yavuz var o doğuşta yaptırmış :)

Araştırmalarıma göre, zelitta, selmamelek, melizza, merveety hamile <3
Arkadaşlar hangi merkezde kime gittiğinizi yazarsanız beni çok sevindirirsiniz. Ha bi de aylin yavuz var o doğuşta yaptırmış :)
zelitta-bahçeci
selmamelek-halil ibrahim tekin
merveety-bahçeci
melizza-mehmet kaptan

zelitta-bahçeci
selmamelek-halil ibrahim tekin
merveety-bahçeci
melizza-mehmet kaptan

çok çok çok teşekkür ederim. Malum tedavi çok masraflı olduğundan ve dolar euro da alıp başını gittiğinden ince eleyip sık dokumak istiyorum. Onca masraf et sonra yok olmadı bi daha baştan ver gücüm kalmadı açıkçası.

çok çok çok teşekkür ederim. Malum tedavi çok masraflı olduğundan ve dolar euro da alıp başını gittiğinden ince eleyip sık dokumak istiyorum. Onca masraf et sonra yok olmadı bi daha baştan ver gücüm kalmadı açıkçası.
Çoğu arkadaşımız ilk denemede pozitifi görmüyo.
Azınlık ilk deneme de şanslı oluyo.
3 kere 5 kere 6 kere donasyonu denemiş olmasına karşın olumlu sonucu alamayanlarımız var.bir çok merkezde denemelerine karşın.
Merkezlerin %70 basarı sansi vermelerine aldanmayın.
bu şans işi
En fazla Gynolife_bahçeci_hit bu topikde başarı kazanmış merkezler.
Hangisinin olumlusunun daha fazla oldugunu kendiniz okuyup anlamak icin bi 300 sayfa geriye gitmeniz yeterli.
Yolunuz açık olsun

Ben geçen sene İstanbuldaki Bahçecide 2 kere tüp bebek denedim ama olmadı. Kıbrısta yumurta donasyonu yaptırmak istiyorum. Kıbrıstaki bahçeciden emin değilim. Neticede burda iki kere olmadı. Tekrar aynı yere gitmek mantıklı gelmiyor. Ama bir yandan öncesinde orda bir süreç geçirdim ve beni tanıyan bir doktorun yönlendirmesi de doğru olabilir diye düşünüyorum. Kafam çok karışık. En doğrusuna karar vermek için kendime bir kaç ay zaman vericem. Ama okuduğum yorumlardan kesin bir karar vermek de pek mümkün görünmüyor. Birileri olumlu sonuç alırken sizde işler ters gidebiliyor.
Haklısınız bende çok uzun süredir araştırıyorum donörler genetik test yapan tek merkeziz dediler ???

Arkadaşlar 24 temmuz transfer günüm, 8. gün 47 11. gün 117 13.gün 191 15. gün yani bugün 261 beta hcg değerlerim : ((( katlayarak gitmedi iki günde bir en az %60 artması gerek diye okudum heryerde, sanırım sağlıksız büyümüyor çok üzgünümm ağlamaktan gözlerim şişti :KK43: Hemşire hanıma yazdım cuma bir daha yaptırın dedi ama çok da olumlu konuşmadı. Acaba Arkadaşlar arasında böyle düşük değerde artış olup sağlıklı gebelik yaşayan varmı ?

Arkadaşlar 24 temmuz transfer günüm, 8. gün 47 11. gün 117 13.gün 191 15. gün yani bugün 261 beta hcg değerlerim : ((( katlayarak gitmedi iki günde bir en az %60 artması gerek diye okudum heryerde, sanırım sağlıksız büyümüyor çok üzgünümm ağlamaktan gözlerim şişti :KK43: Hemşire hanıma yazdım cuma bir daha yaptırın dedi ama çok da olumlu konuşmadı. Acaba Arkadaşlar arasında böyle düşük değerde artış olup sağlıklı gebelik yaşayan varmı ?
Canım arkadaşım burda yakın zamanlarda merveetyde aynı senin gibi az artışla başladı sonra birde deyer uçtu
Melliza arkadaşımızın deyeri düştü bile sonra artı
Ve her ikiside şu an hamile kalp atışlarını bile duydu
İnşallah sende öyle şanslılardan olursun
Üzme kendini ve bebişinide
Allah sonunu güzel etsin
Dondurulmuş embriyon kaldımı?

Canım arkadaşım burda yakın zamanlarda merveetyde aynı senin gibi az artışla başladı sonra birde deyer uçtu
Melliza arkadaşımızın deyeri düştü bile sonra artı
Ve her ikiside şu an hamile kalp atışlarını bile duydu
İnşallah sende öyle şanslılardan olursun
Üzme kendini ve bebişinide
Allah sonunu güzel etsin
Dondurulmuş embriyon kaldımı?
Zaza saol arkadaşımm ağzından bal damlıyor inşallah benimde değerler artsın diye dua ediyorum; ama önceki kendi yumurtalarımla denemelerimdede bu şekilde değerler katlamadı gebelik oluşmadan bitti ; Yumurta donasyonundan çok ümitliydim 3 tane dondurulmuşum var ama her başarısız deneme artık ümitlerimi yıkıp geçti gitti Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun :KK43: :KK43:

Zaza saol arkadaşımm ağzından bal damlıyor inşallah benimde değerler artsın diye dua ediyorum; ama önceki kendi yumurtalarımla denemelerimdede bu şekilde değerler katlamadı gebelik oluşmadan bitti ; Yumurta donasyonundan çok ümitliydim 3 tane dondurulmuşum var ama her başarısız deneme artık ümitlerimi yıkıp geçti gitti Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun :KK43: :KK43:
Ben de Zazayla aynı fikirdeyim..iki kat artması ortamla bi değer..senin nerdeyse iki katına yakın üstelik..fırlayacağını düşünüyorum değerin..sen hemşirelere bakma duygusal bakmıyor ki..sana kesinlikle sorun yok dese ve allah korusun negatif olsa hesap sorarsın ondan..ondan öyle konuşmuştır..sakin kalıp onlara yardım et ki tutumabilsinler annesi..dua edicem bu gece sana da..

Öncelikle üzüldüm.Bu duyguyu yaşayan sayısız kadından biriyim bende. Negatif sonuç alma korkusu çok ağır.
Eğer bebeğin sağlıklı olacaksa inşallah değerin katlanır ama diğer türlüyse bedeninin ve ruhunun sağlığı için güçlü olmaya devam etmekden başka yol yok.
Bi sonucun kesinleşsin daha sonra olumsuzsa donmuş sansın varmış negüzel.
Transfer edilenlerin degeri neydi.
Ki donmuslar daha degeri az olsada sakın takılma buna nice aa lar tutunmadı da bb ler tutundu.
Nasip işi.
Latince bi söz var .Amor Fati __ " Yazgını Sev "

Öncelikle üzüldüm.Bu duyguyu yaşayan sayısız kadından biriyim bende. Negatif sonuç alma korkusu çok ağır.
Eğer bebeğin sağlıklı olacaksa inşallah değerin katlanır ama diğer türlüyse bedeninin ve ruhunun sağlığı için güçlü olmaya devam etmekden başka yol yok.
Bi sonucun kesinleşsin daha sonra olumsuzsa donmuş sansın varmış negüzel.
Transfer edilenlerin degeri neydi.
Ki donmuslar daha degeri az olsada sakın takılma buna nice aa lar tutunmadı da bb ler tutundu.
Nasip işi.
Latince bi söz var .Amor Fati __ " Yazgını Sev "
Aslında haklısın arkadaşım hepimiz aynı sıkıntılı süreçler içindeyiz Aklım senin gibi mantıklı olmam yönünde fakat şu kalbime ruhuma gözlerime söz geçiremiyorum :KK43: Ögle den beri gözyaşlarım durmadan akıyor
Bana 3. gün embriyosu 3 tane iyi kalitede dedi transferde dr um , 5. güne giden aa kalite 3 tane donduruldu.

Aslında haklısın arkadaşım hepimiz aynı sıkıntılı süreçler içindeyiz Aklım senin gibi mantıklı olmam yönünde fakat şu kalbime ruhuma gözlerime söz geçiremiyorum :KK43: Ögle den beri gözyaşlarım durmadan akıyor
Bana 3. gün embriyosu 3 tane iyi kalitede dedi transferde dr um , 5. güne giden aa kalite 3 tane donduruldu.
Seni anlıyorum.
Ama şuanda sonucun kesin degil.
Lutfen soguk bi duş al ve aklını topla.
Orada şuan sana tutunmaya çalışan bi can olabilir , ona destek olmak icin gözyaşlarını ve ruhunu dinginleştir. Sonuc baktin negatif ozaman bağıra bağıra ağlaa. Ama şuan degil.
Yaşamda mucizeler var.
O bebek olursada hayrına olmazsa da bunu unutma ve şurada 2 gün güçlü, dimdik dur.
Son bi test yap. Ve gözlerindeki yaşları sil arkadaşım sana sımsıkı sarılıyorum

Seni anlıyorum.
Orada şuan sana tutunmaya çalışan bi can olabilir , ona destek olmak icin gözyaşlarını ve ruhunu dinginleştir. Sonuc baktin negatif ozaman bağıra bağıra ağlaa. Ama şuan degil.
Yaşamda mucizeler var.
O bebek olursada hayrına olmazsa da bunu unutma ve şurada 2 gün güçlü, dimdik dur.
Canım kardeşim nakadar güzel yazdın
Ben bile teselli oldum

Seni anlıyorum.
Yaşamda mucizeler var.
Saoll canımm benim iyiki buraya kayıt olmuşum iyiki varsınız güzel yürekli güzel insanlar

Kızlar test günüm 14ü. yarın transferimin 1. Haftası doluyor acaba cuma günü yani 8. Gün idrar testi yapsam çıkar mı ki. Bu arada belirti olarak göğüslerimde şişkinlik ve hassasiyet var bir de aşırı iştah. Onun dışında lekelenme vs hiç bir belirtim yok. Bu beklemek ne zor ne kötü bir süreçmiş. Pufff :KK43:((

X