Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim canımm arkadaşım ♡benim iyilik meleğimmmmmm
Hayırlı olsunnnnKızlar hamileyim sanırım 23 cıktı kab sonucum
hayırdır cnm sen transfer mi oldu neredeKızlar vücut sıcaklığında artış olan var mı yani böyle menepoz ateş basması gibi değil bacaklarımı elliyorum sımsıcak kollarım sımsıcak bi sıcak bi soğuk ama böyle grip filan değilim bende ölçtüm 37,6 çıktı korktum biraz dr idrar kan tahlil filan istedi sizde böyle vücut ısısında artış oluyor mu ugs de baktı herşey yolunda dedi tahlil sonuçlarını bekliyorum
neden hayal oldu kiArtik benim icin tup bebek hayal oldu yaptiran ve yaptiracak olan arkadaslara istedikleri sonuclari almak nasip olsun
ne güzel yazmışsınız...çok duygulandım..amin umarım öyledir..Derler ki… Burada bir kelebek kanat çırpsa, Atlantik’te fırtınaya sebep olabilir… İnşallah bir kap su evlat hasretine son verdirir..:)Benim canımm arkadaşım ♡
Tüm hayvan seven ,onlar için mücadele eden herkesin yüreği iyilikle dolu bence.Ve onlardan biride Sensin.
Rabbim şahit hep dua ediyorum sanada.
inşallahh o güzel yüreğin bebek hasretini dindirecek.Mutlaka Rabbim onun yarattığı o hayvancıklar icin emeğini görüyo ve mükafatını verecek ♡
Bu sıcak havalarda kapısının önüne bir kap Su koyan herkesin inşallah bebeği olur.
Sen kendinden acize merhamet göstereceksin ki Rabbinde sana göstersin.
Eğer sen o zavallıları görmezden gelirsen Allah da seni görmezden gelir.
Canım benim değerim de ikiye katlanmamıştı ama cok şükür keseyi de gördük kalp atışlarını da duyduk inşallah senin de öyle olur. Hemşirelere cok takılma bna da umutlu konusmamslardı pek kese için nezmn gtmen gerek bişey dediler miArkadaşlar 24 temmuz transfer günüm, 8. gün 47 11. gün 117 13.gün 191 15. gün yani bugün 261 beta hcg değerlerim : ((( katlayarak gitmedi iki günde bir en az %60 artması gerek diye okudum heryerde, sanırım sağlıksız büyümüyor çok üzgünümm ağlamaktan gözlerim şişti Hemşire hanıma yazdım cuma bir daha yaptırın dedi ama çok da olumlu konuşmadı. Acaba Arkadaşlar arasında böyle düşük değerde artış olup sağlıklı gebelik yaşayan varmı ?
canım hayırlı olsun..umarım katlar hızlıca artar değerinKızlar hamileyim sanırım 23 cıktı kab sonucum
mavi'cim bugün aşılamanın 10.günü dimi.Kızlar hamileyim sanırım 23 cıktı kab sonucum
Merveety inşallah canım.. kese için hiç birşey denmedi sadece, çok düşük artış olmuş beklediğimiz artış olmamış cuma tahlili yenileyin sonucunu bize bildirin denildi galiba keseden ümitli değillerki bize bu konuda hiç birşey söylenmedi inşallah senin gibi süprizz olurrCanım benim değerim de ikiye katlanmamıştı ama cok şükür keseyi de gördük kalp atışlarını da duyduk inşallah senin de öyle olur. Hemşirelere cok takılma bna da umutlu konusmamslardı pek kese için nezmn gtmen gerek bişey dediler mi
İnşallah canımm yarınn bi kere daha tahlil yaptırcaz sanırım yarınki tahlil sonucu netleşecek herşey12.gün değeri senden daha düşük olup gebeliği devam edenler var.İnsallah sen de onlardan olursun canım .
OFff yaa çok üzüldümm , neden dr diğer keseyi görmemişki Allah sabırlar versin hepimizin yardımcısı olsun , hepimiz çok zorlu yollardayızBeeen senin gibiydu degerlerim az artiyordu. Dr bana ilaclari bak kese gelismiyor dedi ki benim kese bileolusmustu. Sonra ilaci biraktim iki gune evde dusuk yaptim tekrar doktora gittim dustudiye yooo burda bir kese daha var dediler. Meerse ikizmis akasina saklanmis. Birisi gelsmyince degerler bole artabiliyor. Sonuc ilaclar biraktigim icin ikiside dustu
Evet canım 10.günüm bugün inşalalh katlanır yamavi'cim bugün aşılamanın 10.günü dimi.
inşallah değerin hızla artar
Aklım sende kaldı.
Kan testini 2 gün sonra tekrarlayınca mutlaka yaz
Aminn çok teşekkür ederim canımcanım hayırlı olsun..umarım katlar hızlıca artar değerin
Eşim ısrarla ayın 14ü diyor bana kalsa çoktan gitmiştim kan testine. Embriyo benimkisiYumurta donasyonu ise ben 6. Gun ogrendim kanda
İnşallahh bebişiniz size tutunurr değerlerin sorunsuz artarEvet canım 10.günüm bugün inşalalh katlanır ya