Son denemede mikrocip ve kalsiyum yöntemi uygulandı.Bizim de tüm testler normal ama tüm embriyolar sağlıksız çıkıyordu genetik testte. 8. Denememde 2 sağlıklı embriyo çıktı sonunda. Spermde hız vs çözüyorlar artık mikrochip gibi yöntemlerle. Biliyorsunuz tıbbın hala çözemediği %20-30 bölüm var hamilelik konusundaaslında yazıştığımız konunun yeri burası değil ama cevap yazmak istedim umudunuzu kaybetmeyin lütfen..
Sorunumuzun neyden kaynaklandığını daha tam olarak bilmiyoruz canım onu öğrenip donasyon yaptıralım diyoruzÖnce bir sperm donasyon denesen canım yaşın küçük daha hemen pes etme derim
Merhaba arkadaşım.Burada hepimizin bir hikayesi var okudukça yalnız hisseetmeyeceksin ve neden ben demeyeceksin.Bu zorlu süreçte en başta eşinle aranı düzeltirsen daha da güçlenirsin gibi geliyor bana.O negatifler zaten insanın psikolojisini bozuyor.hepinize iyi akşamlar canım çok sıkkın arkadaşlar 5 tüpbebek denememm de negatifle sonlandı günlerdir ağlıyorum kafam kocaman oldu kendimi de suçluyourm dikkat edemedim sankı sinirlendim korktum işe gittim çok pişmanım çok belki de hep benim sucum bilmiyorum eşimlede kavga ettik küstü gitti herşeyi berbat ettim hepiniz bilir bu süreç ne kadar zor maddi manevi pes etmeyen ben bu konuda pes etmek üzereyim dr konuşunca umut veriyor insan umutlanıyor herseferinde umutlandım güvendim herşey çok güzel yumurta var dölleniyor embr. oluşuyor 5 güne gidiyor problem yok tutmayınca yaş faktörü evet yaşım 43 şimdi bana embriyo donasyanı teklif ettiler ne yapacağımı şaşırdım kendimi çok umutsuz yalnız hissediyorum çok aptalım çok
Bahçeci mantıklı çünkü yumurta toplamadan sonra 1 ay rahmin dinlenmesi daha iyi diye biliyorum Türkiyedeki çoğu tüp bebek merkezi genelde rahmi 1 ay dinlendiriyoArkadaşlar 2 merkez arasında kaldım .Gynolife 6 gece yatırıp transfer yaparım diyor,bahçeci gününirlik gelir yumurta toplama yaparım 1 ay dondurur günübirlik gelir transfer yaparım diyor.Sizce hangisi mantıklı?(sperm donasyonu)
hangisi içine siniyorsa oraya git canımArkadaşlar 2 merkez arasında kaldım .Gynolife 6 gece yatırıp transfer yaparım diyor,bahçeci gününirlik gelir yumurta toplama yaparım 1 ay dondurur günübirlik gelir transfer yaparım diyor.Sizce hangisi mantıklı?(sperm donasyonu)
insallah pozitif sonuç alırsınız.Arkadaşlar bende tüp bebek yaptıranlardanim bu ikinci denemem Allah bir bekleyiş içinde olanlari bekledikleri şeye nail etsin imtihanı daha ağır olup sonucu olumsuz olanlarada sabır versin çok zor yani emek hat safhada .Ben ilk deneme de döllenme olmadı dediler tedavi bitirildi ikincide transfere kadar geldim on yumurta toplandı sekizi iyi dördü dollendi beşinci gün embriyosu olarak iki tane koydular bugün 5.günüm 14.gün testim var ne gelirse Allahtan yapacak bisi yok veren o vermeyen o ama başkalarında görünce insan tabi dış baskilara maruz kaliyo felan bilen bilir yani bu yolda olanlarin yüzü gülsün inşallah
Inşallah bir sıkıntı yoktur canımSorunumuzun neyden kaynaklandığını daha tam olarak bilmiyoruz canım onu öğrenip donasyon yaptıralım diyoruz
Ah be arkadaşım çok zor çeken bilir sadece ama lütfen önce sakinleşmeye çalış eşinle aranı düzelt sonra sakin kafayla karar verin. Allah yardımcın olsun hislerini anlıyorum buradaki çoğu kişi de anlıyor ama kızmakla isyan etmekle elimize hiç birşey geçmiyor Allah a sığın arkadaşım.
6 barajını da kırdı artık düşmezeuro 6100 olmuş
Sıkma canını arkadaşım hakta yerini bulur ahta. Ben senin anlattığın filmi daha önce çooook izledim. Benimki de aynı hesap. Perşembe günü transferim oldu salı günü benimle kavga etti sinir krizi geçirdim. Hiç ağlama üzme kendini vekilin Allah olsun da o sorsun hesabını. Embriyo donasyonuna gelince bende omdan yaptırdım. Korkma sende, niyetin anneliği tatmaksa kim ne derse desin umrumda değil her yol mübahdüzeltmem o kadar zor ki artık ağladıkca kendimi daha da yalnız aciz hissediyorum güçümü toparlayamıorum herşey mi ters gider daha karnımdaki morluklar geçmedi eşim çekti gitti dayanamadı aslında her zaman bana susar tahhaul eder demekki öyle değilmiş insan çabuk vazgecebilirmiş ben hiç onu bırakmadım her şartta hatta çoçuksuzluğa bile dayandım bilemedim şu kahpe dünya da nasıl yaşamak gerekli çok üzgünüm birtürlü durmuyor göz yaşlarım evden dışarıda çıkmıyorum gözyaşlarım kendiliğinden akıyor nerden başlasam bilemedim tek bildiğim allah bana bir çoçuk nasip etseydi bütün sevgimi verebileceğim beni terk etmiycek yalnız eksik hissettirmeyecek ben hiç özenmedim her lafa sustum ser lafa allah hesabına sorsun günahkarlar dedim ama hep içime atmışım aslında halime açıyorum kimselere anlatamıyorum bir yolunu bulucam dr embriyo transferi teklif etti acaba kabul etsem mi belki olur tutar ben ona o bana tutunuruz belki bu hayatta çoook yalnızım bilemedim ....
Çok üzüldüm yazdıklarınıza lütfen aglamayın artıkdüzeltmem o kadar zor ki artık ağladıkca kendimi daha da yalnız aciz hissediyorum güçümü toparlayamıorum herşey mi ters gider daha karnımdaki morluklar geçmedi eşim çekti gitti dayanamadı aslında her zaman bana susar tahhaul eder demekki öyle değilmiş insan çabuk vazgecebilirmiş ben hiç onu bırakmadım her şartta hatta çoçuksuzluğa bile dayandım bilemedim şu kahpe dünya da nasıl yaşamak gerekli çok üzgünüm birtürlü durmuyor göz yaşlarım evden dışarıda çıkmıyorum gözyaşlarım kendiliğinden akıyor nerden başlasam bilemedim tek bildiğim allah bana bir çoçuk nasip etseydi bütün sevgimi verebileceğim beni terk etmiycek yalnız eksik hissettirmeyecek ben hiç özenmedim her lafa sustum ser lafa allah hesabına sorsun günahkarlar dedim ama hep içime atmışım aslında halime açıyorum kimselere anlatamıyorum bir yolunu bulucam dr embriyo transferi teklif etti acaba kabul etsem mi belki olur tutar ben ona o bana tutunuruz belki bu hayatta çoook yalnızım bilemedim ....
Canım insanın başına gelmeden anlmaz ama burdaki herks senin çektiklerine çok benzer şeyler çekti..hepmizin imtihanı ortak..negatif olunca anında tekrar denemek istiyor insan ama doğrusu bu değil..tüm koşulları tekrar değrlendirip olası sorunları çözüp öyle tekrar denemek..madden de manen de önce hazır olmak...bence önce eşinle sorunlarını çöz..seviyorsan sen çağır onu..belli ki bunlamış adam onlara da zor..biz kendimize üzülürken bazen onlarında üzülmüş olabikedeği gerçeğini atlıyoruz...aşkta sevgide gurur olmaz..kocanla barışın önce sonra sakinleşin sonra bakrasın bebeğe...özür diler,m akıl verir gibi oldu ama hem 46 yaşındayım hem de mesleki olarak ilişkilerle ilgili fikrim var:) bir de unutma ne acılar var allah saklasın...rabbim geçmez dert vermesin...bak yaşam sürüyor yepyeni umutlar var..yter ki sen iyi ol güçlü ol...ben de kucaklıyorum senidüzeltmem o kadar zor ki artık ağladıkca kendimi daha da yalnız aciz hissediyorum güçümü toparlayamıorum herşey mi ters gider daha karnımdaki morluklar geçmedi eşim çekti gitti dayanamadı aslında her zaman bana susar tahhaul eder demekki öyle değilmiş insan çabuk vazgecebilirmiş ben hiç onu bırakmadım her şartta hatta çoçuksuzluğa bile dayandım bilemedim şu kahpe dünya da nasıl yaşamak gerekli çok üzgünüm birtürlü durmuyor göz yaşlarım evden dışarıda çıkmıyorum gözyaşlarım kendiliğinden akıyor nerden başlasam bilemedim tek bildiğim allah bana bir çoçuk nasip etseydi bütün sevgimi verebileceğim beni terk etmiycek yalnız eksik hissettirmeyecek ben hiç özenmedim her lafa sustum ser lafa allah hesabına sorsun günahkarlar dedim ama hep içime atmışım aslında halime açıyorum kimselere anlatamıyorum bir yolunu bulucam dr embriyo transferi teklif etti acaba kabul etsem mi belki olur tutar ben ona o bana tutunuruz belki bu hayatta çoook yalnızım bilemedim ....
Aşk öyle bir şeymiymişdüzeltmem o kadar zor ki artık ağladıkca kendimi daha da yalnız aciz hissediyorum güçümü toparlayamıorum herşey mi ters gider daha karnımdaki morluklar geçmedi eşim çekti gitti dayanamadı aslında her zaman bana susar tahhaul eder demekki öyle değilmiş insan çabuk vazgecebilirmiş ben hiç onu bırakmadım her şartta hatta çoçuksuzluğa bile dayandım bilemedim şu kahpe dünya da nasıl yaşamak gerekli çok üzgünüm birtürlü durmuyor göz yaşlarım evden dışarıda çıkmıyorum gözyaşlarım kendiliğinden akıyor nerden başlasam bilemedim tek bildiğim allah bana bir çoçuk nasip etseydi bütün sevgimi verebileceğim beni terk etmiycek yalnız eksik hissettirmeyecek ben hiç özenmedim her lafa sustum ser lafa allah hesabına sorsun günahkarlar dedim ama hep içime atmışım aslında halime açıyorum kimselere anlatamıyorum bir yolunu bulucam dr embriyo transferi teklif etti acaba kabul etsem mi belki olur tutar ben ona o bana tutunuruz belki bu hayatta çoook yalnızım bilemedim ....
Bahçecide iki eylem var biri baş hemşire biri doktorBahçeci Eylem Yıldırım hakkında bilgisi olan bar mı arkadaşlar?