- 29 Mayıs 2018
- 308
- 475
Ben iğneyi bırakıp hapa geçtim.1 haftada bezeler kendiliğinden geçti.Hemşire sıcak komplex yapabilirsin demişti gerek kalmadıInsallah canim. Gazli bezi deneyeyim. Iyi ki dedin. Sagolasin
İnşallah en kısa zamanda seninde müjdeni duyucaz inan hep duamdasın ve dualarımda bizimle aynı kaderi yaşayan herkes. Çook teşekkür ederim hep beraber sağlıklı hayırlı bebeklerimizi kucaklayacagımız günlerde gelecektir elbetCanım maşallah
Allah isteyen,bu yolda mücadele eden her kese versin inşallah
Bizede dua et
O güzel ikizlerivin behresini göresin inşallah
Aminn teşekkür ederim Canım darısıda sana 13 de bir kız bir erkek ama erken dedi 16 da daha net görerek söyledi şuan son durum bu :)Gözün aydın canım rabbim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah kaçıncı haftada belli oldu..
Darısıda çifter çifter sana olsun inşallah bolbol dua ediyorum isteyen herkes içinn. Tam 16 haftalık olduk. ikiz oldukları için sanırım herşeyi çok fazla yaşadım bulantıları kusmaları halsizliği uykuyu ama şuan daha iyiyim akşamları aniden gelen halsizlik dışında bi sıkıntımız yok çok şükür :)masallahh .ikizlerin en tatlısı bi kız bi erkek bence :)
Rabbim bizlerede nasip etsin .
Dün gibi hatırlıyorum transfer olduğunu zaman ne çabuk geçiyo 4 aylık mı oldu kuzuların.
hamileliğin nasıl gidiyor
Sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar inşallah..Aminn teşekkür ederim Canım darısıda sana 13 de bir kız bir erkek ama erken dedi 16 da daha net görerek söyledi şuan son durum bu :)
Ağrı varmıDarısıda çifter çifter sana olsun inşallah bolbol dua ediyorum isteyen herkes içinn. Tam 16 haftalık olduk. ikiz oldukları için sanırım herşeyi çok fazla yaşadım bulantıları kusmaları halsizliği uykuyu ama şuan daha iyiyim akşamları aniden gelen halsizlik dışında bi sıkıntımız yok çok şükür :)
Ben herşey dahil anlaştım otel uçak biletleri..arkadaşlar geçmiş konuları okudum ancak yinede kafama takıldı, gynolifeda tedavi görenler konaklamayı nasıl çözdünüz?
Harika bi haber rabin kucagina almayı nasip etsin.nerde yatırmıştın maliyeti ne kadarKızlar kalp atışı duyduk bugün çok şükür darısı isteyen mücadele eden herkesin başına inşallah
Neo1903 nerde kaldiniz?Ben herşey dahil anlaştım otel uçak biletleri..
Teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda sen de güzel haneri alırsın evet ikinci denemem ama yeni dönor. 4aa bir de 3bb transfer edilmişti biri tuttumerveetyyyyyyyy çok sevindim..Sen benim umudumsun.Dondurulmuşlarla ikinci denemeydi değil mi senin ..Yumurta kaliten neydi hatırlıyor musun
Gynolifede 24 temmuzda transferim yapıldı. Girne öğretmen evinde 5 gün kaldık. fiyat olarak uygun. Lüks oteller gibi değil ama konaklama için yeterli. Herhangi bir sorun yaşamadıkarkadaşlar geçmiş konuları okudum ancak yinede kafama takıldı, gynolifeda tedavi görenler konaklamayı nasıl çözdünüz?
Ne kadara mal olmuştu acaba?Ben herşey dahil anlaştım otel uçak biletleri..
Ulaşım nasıl çözmüştünüz acaba?Gynolifede 24 temmuzda transferim yapıldı. Girne öğretmen evinde 5 gün kaldık. fiyat olarak uygun. Lüks oteller gibi değil ama konaklama için yeterli. Herhangi bir sorun yaşamadık
Girnede kaldıkNeo1903 nerde kaldiniz?
6600 Euro..Ne kadara mal olmuştu acaba?
Bunun içinde neler var?6600 Euro..