Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Istersen başka ülkede de var daha uygun kıbrıs artık çok pahali
insallah aşılama ile güzel sonucu alırsın.
Ben aşılama hic yapmadığımdan tam detayını bilmesemde, tup bebek gibi laboratuvar donanım önceliği yok.O sebeple ülke önemli olmuyodur.Aşılama ve tüp bebek hazırlık aşamaları aynı sanırım.kaç yumurtan vardı ?

• Beğen
Reactions: cal
Istersen başka ülkede de var daha uygun kıbrıs artık çok pahali
Daha uygun ama başarılı nerelerde var ki.kibrisi herkes biliyor ve çoğu kişi buraya gidiyor. Alternatifler yakında fazla yorum vs olmuyor.aslinda bilgiler oaylasilmali.. mesela Kıbrıs cepte benim ama alternatif araştırıyorum.ilgili kişilere ulaşmak zor oluyoo ama

Ulaşım nasıl çözmüştünüz acaba?
Uçak biletlerini internetten aldık. Havaalanına inince girneye giden havaş gibi otabüsler var onlara bindik Girnede indik indirdikleri yer öğretmen evine yürüme mesafesi 10 dakika filan yürüyerek öğretmen evine gittik.Ertesi sabah erkenden Ögretmen evinin önünden lefkoşeye direk dolmuşlar geçiyor onlara bindik şöföre sorduk bizi lefkoşeye gelince Göçmenköy dolmuşlarnın geçtiği yerde indirdi ordanda ikinci bi vasıta ile gynolifenin önünde indik.Ulaşım çok rahat oldu .Zaten kaldığımız 5 gün içinde iki kere gittik Lefkoşe de türk kesimindeki oteller çok pahalı.internetten bakıp sakın yakındır diye diğer kesimden ayırt ettirmeyin geçiş mümkün değil .Pasaport lazım

hepinize iyi akşamlar canım çok sıkkın arkadaşlar 5 tüpbebek denememm de negatifle sonlandı günlerdir ağlıyorum kafam kocaman oldu kendimi de suçluyourm dikkat edemedim sankı sinirlendim korktum işe gittim çok pişmanım çok belki de hep benim sucum bilmiyorum eşimlede kavga ettik küstü gitti herşeyi berbat ettim hepiniz bilir bu süreç ne kadar zor maddi manevi pes etmeyen ben bu konuda pes etmek üzereyim dr konuşunca umut veriyor insan umutlanıyor herseferinde umutlandım güvendim herşey çok güzel yumurta var dölleniyor embr. oluşuyor 5 güne gidiyor problem yok tutmayınca yaş faktörü evet yaşım 43 şimdi bana embriyo donasyanı teklif ettiler ne yapacağımı şaşırdım kendimi çok umutsuz yalnız hissediyorum çok aptalım çok

hepinize iyi akşamlar canım çok sıkkın arkadaşlar 5 tüpbebek denememm de negatifle sonlandı günlerdir ağlıyorum kafam kocaman oldu kendimi de suçluyourm dikkat edemedim sankı sinirlendim korktum işe gittim çok pişmanım çok belki de hep benim sucum bilmiyorum eşimlede kavga ettik küstü gitti herşeyi berbat ettim hepiniz bilir bu süreç ne kadar zor maddi manevi pes etmeyen ben bu konuda pes etmek üzereyim dr konuşunca umut veriyor insan umutlanıyor herseferinde umutlandım güvendim herşey çok güzel yumurta var dölleniyor embr. oluşuyor 5 güne gidiyor problem yok tutmayınca yaş faktörü evet yaşım 43 şimdi bana embriyo donasyanı teklif ettiler ne yapacağımı şaşırdım kendimi çok umutsuz yalnız hissediyorum çok aptalım çok
Çok geçmiş olsun rabbim içine ferahlık versin inşallah

Geçmiş olsun arkadaşım. Sakin ol. Esinle arani bi duzelt. Sonrasina karar verirsiniz. Allah kolaylik versin

Ah be arkadaşım çok zor çeken bilir sadece ama lütfen önce sakinleşmeye çalış eşinle aranı düzelt sonra sakin kafayla karar verin. Allah yardımcın olsun hislerini anlıyorum buradaki çoğu kişi de anlıyor ama kızmakla isyan etmekle elimize hiç birşey geçmiyor Allah a sığın arkadaşım.

insallah aşılama ile güzel sonucu alırsın.
Ben aşılama hic yapmadığımdan tam detayını bilmesemde, tup bebek gibi laboratuvar donanım önceliği yok.O sebeple ülke önemli olmuyodur.Aşılama ve tüp bebek hazırlık aşamaları aynı sanırım.kaç yumurtan vardı ?
2 yumurtam vardı biri 20 diğeri 19 mm canım gonal f 75 kullandım 5 gün arı sütü de kullandım çok fayda gordum

tup bebek tedavisindeki gibi cok yumurta yapmiyolar demek gonal f 75 cok düşük.
tup bebekde gonal f 300 yapılıyo.
nezaman test günün
Doktor 12. Gün yap dedi aşılamam bu pazartesi oldu ben daha once 2 defa 1. Ci kimyasal 2. Negatif denemem olmuştu kıbrıs 'ta korkuyorum adet olmazsam test yapmayı düşünüyorum dayanabilirsem

Sitenin sessiz sakin uzuuun bir süredir olan takipçilerindenim.
Bir çok kişiyle tanışmadan tanıdım az çok kiminizin pozitif değeriyle mutlu oldum kiminizin negatif değeriyle üzüldüm :KK43:
Gelelim benim sürecime 26 yaşındayım pkoluyum.eşimde morfoloji ve hız sorunu var.
Son 1 sene içerisinde 4 defa tüp denedim, 3 defa transfer aşamasına gidebildik.3.nün sonucunu yarın öğrenicem büyük ihtimal negatifle sonuçlandı.
Tüp yaparken öğrendik döllenme sorunumuzun olduğunu.
%60 yumurta kaynaklı olabilir diye ilk merkez söyledi
%60 sperm kaynaklı sperm yumurtaya bağlanmıyo diye 2.ve3.denemeyi yapan merkez söyledi.

Sorunun nerden kaynaklandığını tam olarak nasıl anlayabiliriz arkadaşlar.
Artık tüp denemek istemiyorum
Biraz madden manen rahatlayınca donasyon düşünüyoruz

• Beğen
Reactions: cal
Bir çok kişiyle tanışmadan tanıdım az çok kiminizin pozitif değeriyle mutlu oldum kiminizin negatif değeriyle üzüldüm :KK43:
Gelelim benim sürecime 26 yaşındayım pkoluyum.eşimde morfoloji ve hız sorunu var.
Son 1 sene içerisinde 4 defa tüp denedim, 3 defa transfer aşamasına gidebildik.3.nün sonucunu yarın öğrenicem büyük ihtimal negatifle sonuçlandı.
%60 sperm kaynaklı sperm yumurtaya bağlanmıyo diye 2.ve3.denemeyi yapan merkez söyledi.

Her ikiniz de kanda kromozom analizi ve eşinize fish (dna hasarı) testi yapılabilir.

Merhaba kromozom testlerimiz temiz çıktı,eşime Ros testi yapıldı riskli görülmediği için doktor gerek yok dna hasarına bakmaya dedi
Bizim de tüm testler normal ama tüm embriyolar sağlıksız çıkıyordu genetik testte. 8. Denememde 2 sağlıklı embriyo çıktı sonunda. Spermde hız vs çözüyorlar artık mikrochip gibi yöntemlerle. Biliyorsunuz tıbbın hala çözemediği %20-30 bölüm var hamilelik konusunda :KK43: aslında yazıştığımız konunun yeri burası değil ama cevap yazmak istedim umudunuzu kaybetmeyin lütfen..

Doktor 12. Gün yap dedi aşılamam bu pazartesi oldu ben daha once 2 defa 1. Ci kimyasal 2. Negatif denemem olmuştu kıbrıs 'ta korkuyorum adet olmazsam test yapmayı düşünüyorum dayanabilirsem
inşallahh güzel sonucu alırsın ve senin icin çok mitlu olurum.Test sonucunu merakla bekliyorum.

Önce bir sperm donasyon denesen canım yaşın küçük daha hemen pes etme derim

X