- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 44
Y Yesilada2003 sana da sariliyorum canım bizim birbirimizden başka bizi anlayan kimsemiz yok çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor olan ,tüp bebek için lazım oldu sizce nasıl bir doktordur acaba?Bahçecide iki eylem var biri baş hemşire biri doktor
hangisinin bilgisi sana lazım
bir neyle ilgili
Ne desem nasıl teselli etmeye çalışayım bilemiyorum. Sadece çok iyi anlıyorum diyebilirim üzülme ağlama herşey boş sağlık olsun gibi klişeler de kullanmam sana arkadaşım. Ben de şuan çok umutsuz çaresiz hissediyorum kendimi Allah hepimizin yardımcısı olsun.düzeltmem o kadar zor ki artık ağladıkca kendimi daha da yalnız aciz hissediyorum güçümü toparlayamıorum herşey mi ters gider daha karnımdaki morluklar geçmedi eşim çekti gitti dayanamadı aslında her zaman bana susar tahhaul eder demekki öyle değilmiş insan çabuk vazgecebilirmiş ben hiç onu bırakmadım her şartta hatta çoçuksuzluğa bile dayandım bilemedim şu kahpe dünya da nasıl yaşamak gerekli çok üzgünüm birtürlü durmuyor göz yaşlarım evden dışarıda çıkmıyorum gözyaşlarım kendiliğinden akıyor nerden başlasam bilemedim tek bildiğim allah bana bir çoçuk nasip etseydi bütün sevgimi verebileceğim beni terk etmiycek yalnız eksik hissettirmeyecek ben hiç özenmedim her lafa sustum ser lafa allah hesabına sorsun günahkarlar dedim ama hep içime atmışım aslında halime açıyorum kimselere anlatamıyorum bir yolunu bulucam dr embriyo transferi teklif etti acaba kabul etsem mi belki olur tutar ben ona o bana tutunuruz belki bu hayatta çoook yalnızım bilemedim ....
Bende aynı duyguları yasadim çocuga olan özlemimizi oyle anlatmışsın ki evet bende böyle düşünüyorum dedim.biz yalnızlığımızı çocugumuzla paylaşacağız ins. O bizi teselli edecek yüzünü bebegin güldürür ins.düzeltmem o kadar zor ki artık ağladıkca kendimi daha da yalnız aciz hissediyorum güçümü toparlayamıorum herşey mi ters gider daha karnımdaki morluklar geçmedi eşim çekti gitti dayanamadı aslında her zaman bana susar tahhaul eder demekki öyle değilmiş insan çabuk vazgecebilirmiş ben hiç onu bırakmadım her şartta hatta çoçuksuzluğa bile dayandım bilemedim şu kahpe dünya da nasıl yaşamak gerekli çok üzgünüm birtürlü durmuyor göz yaşlarım evden dışarıda çıkmıyorum gözyaşlarım kendiliğinden akıyor nerden başlasam bilemedim tek bildiğim allah bana bir çoçuk nasip etseydi bütün sevgimi verebileceğim beni terk etmiycek yalnız eksik hissettirmeyecek ben hiç özenmedim her lafa sustum ser lafa allah hesabına sorsun günahkarlar dedim ama hep içime atmışım aslında halime açıyorum kimselere anlatamıyorum bir yolunu bulucam dr embriyo transferi teklif etti acaba kabul etsem mi belki olur tutar ben ona o bana tutunuruz belki bu hayatta çoook yalnızım bilemedim ....
Bu siteyi tam anlamadım zaten benim gibi kişiler var mı diye baktım tarihte güncel olunca yazdim :) Allah razı olsun inşallah alırıminsallah pozitif sonuç alırsınız.
Sanırım siz kendi yumurtanız ve eşinizin spremi ile normal tüp bebek yapıyorsunuz.
bu topik farklı bi platform.
Bizlerin sorunları farklı.
Siz normal tupbebek topiklerine yazın isterseniz.
Ah canim uzulme diyemiyorum ne yazik ki. Bu durumu yasamayan bizim halimizden anlamaz. Ama bir an once toparlanmaya calis. Hayatta ne dertler ne acilar var. Bazen hayatta her zaman hersey istedigin gibi gitmiyor malesef. Buradaki herkes az cok ayni seyleri yasamistir. O yuzden seni cok iyi anlayabiliyorum. Dibe vurmayan hicbirsey zirveyi göremez. Insallah biz de gunun birinde bekledigimiz hasret kaldigimiz duygulari herkesten daha guzel yasayacagiz. Çünkü biz bu ugurda herkesten cok ugrastik herkesten cok uzulduk bunun mukafatini da bir gun Allah verecek buna inan.düzeltmem o kadar zor ki artık ağladıkca kendimi daha da yalnız aciz hissediyorum güçümü toparlayamıorum herşey mi ters gider daha karnımdaki morluklar geçmedi eşim çekti gitti dayanamadı aslında her zaman bana susar tahhaul eder demekki öyle değilmiş insan çabuk vazgecebilirmiş ben hiç onu bırakmadım her şartta hatta çoçuksuzluğa bile dayandım bilemedim şu kahpe dünya da nasıl yaşamak gerekli çok üzgünüm birtürlü durmuyor göz yaşlarım evden dışarıda çıkmıyorum gözyaşlarım kendiliğinden akıyor nerden başlasam bilemedim tek bildiğim allah bana bir çoçuk nasip etseydi bütün sevgimi verebileceğim beni terk etmiycek yalnız eksik hissettirmeyecek ben hiç özenmedim her lafa sustum ser lafa allah hesabına sorsun günahkarlar dedim ama hep içime atmışım aslında halime açıyorum kimselere anlatamıyorum bir yolunu bulucam dr embriyo transferi teklif etti acaba kabul etsem mi belki olur tutar ben ona o bana tutunuruz belki bu hayatta çoook yalnızım bilemedim ....
hep murat beyle muhatap oldum eylem hm yeni geldiyini duydum iyi dedilerDoktor olan ,tüp bebek için lazım oldu sizce nasıl bir doktordur acaba?
inşallah minnaklarının haberi geliyorKızlar aşılamanın 9. Günü bugün işlem günü dahil kasıkta batma ve sık idrara çıkma var dua edin ne olur pozitif sonuç alayım
ayyy inşallah yainşallah minnaklarının haberi geliyor
ne zaman kan vericenayyy inşallah ya
hit son zaman çok iyi embriyolog aldığını duydum ve çok kişi güzel sonuca ulaştıMerhaba arkadaşlar hit hakkında bilgisi olan var mı sperm donasyonu için nasıl sizce varmıdır burada iyi kötü tecrübeleri olan
Çok teşekkürler.hep murat beyle muhatap oldum eylem hm yeni geldiyini duydum iyi dediler
Arkadaşlar bende tüp bebek yaptıranlardanim bu ikinci denemem Allah bir bekleyiş içinde olanlari bekledikleri şeye nail etsin imtihanı daha ağır olup sonucu olumsuz olanlarada sabır versin çok zor yani emek hat safhada .Ben ilk deneme de döllenme olmadı dediler tedavi bitirildi ikincide transfere kadar geldim on yumurta toplandı sekizi iyi dördü dollendi beşinci gün embriyosu olarak iki tane koydular bugün 5.günüm 14.gün testim var ne gelirse Allahtan yapacak bisi yok veren o vermeyen o ama başkalarında görünce insan tabi dış baskilara maruz kaliyo felan bilen bilir yani bu yolda olanlarin yüzü gülsün inşallah
Arkadaşım çok zor biliyorum ama inanın hepimiz sabırla okudukHerkese Merhaba,
Bir süredir yorumları okuyorum fakat öyle çok yorum var ki aradığımı bulana kadar çok vakit geçiyor. Acaba daha önce yapılmış, şu merkeze şu doktora gittim başarılı oldu ya da olmadı gibi bir liste var mı?
Teşekkürler
Ben daha kibrisa gitmedim ama niyetim bahçeci yönündeHerkese Merhaba,
Bir süredir yorumları okuyorum fakat öyle çok yorum var ki aradığımı bulana kadar çok vakit geçiyor. Acaba daha önce yapılmış, şu merkeze şu doktora gittim başarılı oldu ya da olmadı gibi bir liste var mı?
Teşekkürler
Okumaya devam ediyorum :)Arkadaşım çok zor biliyorum ama inanın hepimiz sabırla okuduk