Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Hayırlı olsun.o kalp atışı ve mutluluğunuz daim olsun.
12. gün kan testinden kaç gün sonra kalp atış dinlemeye gittiniz ?.Bazı kişiler erken bazısı geç duyuyomuş kalbi.
Çok teşekkür ederim darısı bekleyen herkesin başına , 12.gün kan testinden 3 hafta sonra kalp atışı için gittik Allah ım bu duyguyu herkese yaşatır inş,evet bazıları çok erken bazıları çok geç duyabiliyormuş.

Kızlar merhaba 2 gün önce beta 189 du bugün 159 a düşmüş 2 gün sonra tekrar kan vereceğim ama çok moralim bozuldu
Melizza bu mesajın özellikle altına yazdım bu durumu yaşayan arkadaşlarımız kesin pes etmesinler
Allahtan umut kesilmez
Allahım bebeyini sağ salim kucağına almayı yaşatsın canım

tedavi sürecinde olan arkadaşlarım dualarım sizinle pozitif gören arkadaşlarımda inşallah sağlıklı kucağımıza almak nasip olur bizimde Allahın izniyle bir kızımız bir de oğlumuz olcak beni aşırı yorsalardaa herşeye değermiş bu günleri yaşamak :)
Canım maşallah
Allah isteyen,bu yolda mücadele eden her kese versin inşallah
Bizede dua et
O güzel ikizlerivin behresini göresin inşallah

tedavi sürecinde olan arkadaşlarım dualarım sizinle pozitif gören arkadaşlarımda inşallah sağlıklı kucağımıza almak nasip olur bizimde Allahın izniyle bir kızımız bir de oğlumuz olcak beni aşırı yorsalardaa herşeye değermiş bu günleri yaşamak :)
Gözün aydın canım rabbim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah kaçıncı haftada belli oldu..

masallahh .ikizlerin en tatlısı bi kız bi erkek bence :)
Rabbim bizlerede nasip etsin .
Dün gibi hatırlıyorum transfer olduğunu zaman ne çabuk geçiyo 4 aylık mı oldu kuzuların.
hamileliğin nasıl gidiyor

Hayırlı olsun.o kalp atışı ve mutluluğunuz daim olsun.
12. gün kan testinden kaç gün sonra kalp atış dinlemeye gittiniz ?.Bazı kişiler erken bazısı geç duyuyomuş kalbi.
Canim bugun ben de kalp atislarini duydum. 12. Gunden sonra 19. gun bugun. Yani tam 7 hafta bitince duydum

Arkadaşlar estrofem ve progestanı kaçıncı haftaya girerken bırakıyoruz.Merkeze göre değişiyor mu acaba?
Estrofem i 7. Haftama girince biraktim azaltarak. Profestan i 12. Haftaya girince birakacagim. Clexan igne kalp atisi duyulunca birak dedi doktorum.
Bu progestan igne cok agri yapiyo. Daha 30 gun var birakmama. Doktora dedim hapa gecirmedi jeli 3 e cikardi. Ama igneye devam edeyim dedim ne edim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Estrofem i 7. Haftama girince biraktim azaltarak. Profestan i 12. Haftaya girince birakacagim. Clexan igne kalp atisi duyulunca birak dedi doktorum.
Bu progestan igne cok agri yapiyo. Daha 30 gun var birakmama. Doktora dedim hapa gecirmedi jeli 3 e cikardi. Ama igneye devam edeyim dedim ne edim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
progestan iğneyi 1 ampul mu 2 ampul mu verdi doktorun.
cok ağrı yapıyo diyorlar iğne için

progestan iğneyi 1 ampul mu 2 ampul mu verdi doktorun.
cok ağrı yapıyo diyorlar iğne için
1 ampul verdi. Her gun ayni saatte vuruluyorum. Ilk 15 gun kadar o kadar agrimadi. Simdi sehir degistirdim, buradakiler biraz sorumsuzlar o yuzden her yerim beze oldu. Her seferde hatirlatiyorum yavas vurulmasi lazim diye ama dinlemiyorlar. Bugun eşime dedim sen de basimda bekle diye o zaman yavas vurdular. Basta birisi beklemeli. Sen ne zaman basliyorsun. Senin de guzel haberlerini alalim inşallah

1 ampul verdi. Her gun ayni saatte vuruluyorum. Ilk 15 gun kadar o kadar agrimadi. Simdi sehir degistirdim, buradakiler biraz sorumsuzlar o yuzden her yerim beze oldu. Her seferde hatirlatiyorum yavas vurulmasi lazim diye ama dinlemiyorlar. Bugun eşime dedim sen de basimda bekle diye o zaman yavas vurdular. Basta birisi beklemeli. Sen ne zaman basliyorsun. Senin de guzel haberlerini alalim inşallah
Bi yazı okumuştum orada o bezelerin üzerine bol alkol ile ıslatılmış gazlı bez konup, gazlı bezin üzerinede bi poşet koyup o şekil 1 saat üzerinde yatınca ,bezelerin yumuşadığı yazıyordu istersen bi dene.
Canım benim inşallah benimde sizlere güzel haber vermem nasip olur.

Bi yazı okumuştum orada o bezelerin üzerine bol alkol ile ıslatılmış gazlı bez konup, gazlı bezin üzerinede bi poşet koyup o şekil 1 saat üzerinde yatınca ,bezelerin yumuşadığı yazıyordu istersen bi dene.
Canım benim inşallah benimde sizlere güzel haber vermem nasip olur.
Insallah canim. Gazli bezi deneyeyim. Iyi ki dedin. Sagolasin

Zelitta seninde gözün aydın canım
Rabbim o güzel meleyini koklamaya nasip etsin
Bizede dua et
Sagol canım. Hep dua ediyorum. Hep aklimdasiniz. Hazirlananlar da hamile olanlar da hep yuregimde duamda. Rabbim bu sıkıntılarimizi hayirli evlatlarla taclandirsin hic bekletmeden uzmeden yormadan versin inşallah

X