En iyisi bilmemek vallahHiç hiç bilmiyordum İnan açıkçası doktorumda hiç bahsetmedi. İnşallah iyisindedir benimkiler de ne diyeyim
İnşallah hamile kal ve çok şeyi bilme
Çok bildikce bu iş yürümüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En iyisi bilmemek vallahHiç hiç bilmiyordum İnan açıkçası doktorumda hiç bahsetmedi. İnşallah iyisindedir benimkiler de ne diyeyim
Ne kadar odediniz batumdaÇoğu klinik öyle onlara mecbur olduğumuzu bildikleri için duygularımızla oynuyorlar ben batum daha ucuz geldi ve normal tüp bebek te yapıyorlar sadece donasyon merkezi degil
Hayırlı olsun.o kalp atışı ve mutluluğunuz daim olsun.Kızlar kalp atışı duyduk bugün çok şükür darısı isteyen mücadele eden herkesin başına inşallah
Çok teşekkür ederim darısı bekleyen herkesin başına , 12.gün kan testinden 3 hafta sonra kalp atışı için gittik Allah ım bu duyguyu herkese yaşatır inş,evet bazıları çok erken bazıları çok geç duyabiliyormuş.Hayırlı olsun.o kalp atışı ve mutluluğunuz daim olsun.
12. gün kan testinden kaç gün sonra kalp atış dinlemeye gittiniz ?.Bazı kişiler erken bazısı geç duyuyomuş kalbi.
Melizza bu mesajın özellikle altına yazdım bu durumu yaşayan arkadaşlarımız kesin pes etmesinlerKızlar merhaba 2 gün önce beta 189 du bugün 159 a düşmüş 2 gün sonra tekrar kan vereceğim ama çok moralim bozuldu
Canım maşallahtedavi sürecinde olan arkadaşlarım dualarım sizinle pozitif gören arkadaşlarımda inşallah sağlıklı kucağımıza almak nasip olur bizimde Allahın izniyle bir kızımız bir de oğlumuz olcak beni aşırı yorsalardaa herşeye değermiş bu günleri yaşamak :)
Gözün aydın canım rabbim kucagimiza almayı nasip etsin inşallah kaçıncı haftada belli oldu..tedavi sürecinde olan arkadaşlarım dualarım sizinle pozitif gören arkadaşlarımda inşallah sağlıklı kucağımıza almak nasip olur bizimde Allahın izniyle bir kızımız bir de oğlumuz olcak beni aşırı yorsalardaa herşeye değermiş bu günleri yaşamak :)
masallahh .ikizlerin en tatlısı bi kız bi erkek bence :)tedavi sürecinde olan arkadaşlarım dualarım sizinle pozitif gören arkadaşlarımda inşallah sağlıklı kucağımıza almak nasip olur bizimde Allahın izniyle bir kızımız bir de oğlumuz olcak beni aşırı yorsalardaa herşeye değermiş bu günleri yaşamak :)
Canim bugun ben de kalp atislarini duydum. 12. Gunden sonra 19. gun bugun. Yani tam 7 hafta bitince duydumHayırlı olsun.o kalp atışı ve mutluluğunuz daim olsun.
12. gün kan testinden kaç gün sonra kalp atış dinlemeye gittiniz ?.Bazı kişiler erken bazısı geç duyuyomuş kalbi.
Estrofem i 7. Haftama girince biraktim azaltarak. Profestan i 12. Haftaya girince birakacagim. Clexan igne kalp atisi duyulunca birak dedi doktorum.Arkadaşlar estrofem ve progestanı kaçıncı haftaya girerken bırakıyoruz.Merkeze göre değişiyor mu acaba?
maşallahhh canım benim.O kalp sesleri hepp daim olsun.sağlıkla kucağınada al inşallahCanim bugun ben de kalp atislarini duydum. 12. Gunden sonra 19. gun bugun. Yani tam 7 hafta bitince duydum
progestan iğneyi 1 ampul mu 2 ampul mu verdi doktorun.Estrofem i 7. Haftama girince biraktim azaltarak. Profestan i 12. Haftaya girince birakacagim. Clexan igne kalp atisi duyulunca birak dedi doktorum.
Bu progestan igne cok agri yapiyo. Daha 30 gun var birakmama. Doktora dedim hapa gecirmedi jeli 3 e cikardi. Ama igneye devam edeyim dedim ne edim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
1 ampul verdi. Her gun ayni saatte vuruluyorum. Ilk 15 gun kadar o kadar agrimadi. Simdi sehir degistirdim, buradakiler biraz sorumsuzlar o yuzden her yerim beze oldu. Her seferde hatirlatiyorum yavas vurulmasi lazim diye ama dinlemiyorlar. Bugun eşime dedim sen de basimda bekle diye o zaman yavas vurdular. Basta birisi beklemeli. Sen ne zaman basliyorsun. Senin de guzel haberlerini alalim inşallahprogestan iğneyi 1 ampul mu 2 ampul mu verdi doktorun.
cok ağrı yapıyo diyorlar iğne için
Bi yazı okumuştum orada o bezelerin üzerine bol alkol ile ıslatılmış gazlı bez konup, gazlı bezin üzerinede bi poşet koyup o şekil 1 saat üzerinde yatınca ,bezelerin yumuşadığı yazıyordu istersen bi dene.1 ampul verdi. Her gun ayni saatte vuruluyorum. Ilk 15 gun kadar o kadar agrimadi. Simdi sehir degistirdim, buradakiler biraz sorumsuzlar o yuzden her yerim beze oldu. Her seferde hatirlatiyorum yavas vurulmasi lazim diye ama dinlemiyorlar. Bugun eşime dedim sen de basimda bekle diye o zaman yavas vurdular. Basta birisi beklemeli. Sen ne zaman basliyorsun. Senin de guzel haberlerini alalim inşallah
Zelitta seninde gözün aydın canımCanim bugun ben de kalp atislarini duydum. 12. Gunden sonra 19. gun bugun. Yani tam 7 hafta bitince duydum
Insallah canim. Gazli bezi deneyeyim. Iyi ki dedin. SagolasinBi yazı okumuştum orada o bezelerin üzerine bol alkol ile ıslatılmış gazlı bez konup, gazlı bezin üzerinede bi poşet koyup o şekil 1 saat üzerinde yatınca ,bezelerin yumuşadığı yazıyordu istersen bi dene.
Canım benim inşallah benimde sizlere güzel haber vermem nasip olur.
Sagol canım. Hep dua ediyorum. Hep aklimdasiniz. Hazirlananlar da hamile olanlar da hep yuregimde duamda. Rabbim bu sıkıntılarimizi hayirli evlatlarla taclandirsin hic bekletmeden uzmeden yormadan versin inşallahZelitta seninde gözün aydın canım
Rabbim o güzel meleyini koklamaya nasip etsin
Bizede dua et