Melizza kuzum çok sevindimKızlar kalp atışı duyduk bugün çok şükür darısı isteyen mücadele eden herkesin başına inşallah
Saol Zazam Amin dualarım seninle İnan bana inş sende bu güzel duyguları yaşayacaksın Allah ın izniyleMelizza kuzum çok sevindim
Allahım kucağına almayı nasip etsin
İnşallah sonucu güzel olur tedavininKızlar dün transferim yapıldı. Bana da dua eder misimiz. Çok heyecanlı tedirgin ve kaygılı hissediyorum kendimi. Test günüm 14 ağustos.
Aylin kaç embriyo transfer olduKızlar dün transferim yapıldı. Bana da dua eder misimiz. Çok heyecanlı tedirgin ve kaygılı hissediyorum kendimi. Test günüm 14 ağustos.
İnşallah Allah razı olsunİnş güzel sonuçlar alırsın dualarımız seninle
Allah razı olsun inşallah canım benimAylin güzel haberlerini bekliyoruz hayirli ugurlu olsun canim
Canımcım ilk etapta 10 tane 8 hücreli embriyomuz oldu. 5. Güne 7 tanesi yaşadı. 3ünü transfer ettik. Geri kalan 4ü 2şer 2şer dondurulduAylin kaç embriyo transfer oldu
Kaç tane donduruldu yazarmısın kuzum
AlLah razı olsun inşallahAylın hanım hayırlı olsun güzel haberlerinizi duyarız insallah
Yaşamayananlamaz arkadaşımızdada oldu oda berk beyde yapmıştıArkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Dün 11.35te transferim gerçekleşti. Akşam 21.30 gibi bir baktım sızıntı halinde bir kaç damla kan gördüm. Zaten merkezde kaldım dün gece hemen doktorumu aradım sıkıntı yapma her şey yolunda muhtemelen transferde kullanılan aletten kaynaklı olmuştur dedi. Daha önce transferden hemen sonra kanama görenler oldu mu?
Aylin transfer olunan embriyoların kalitesini söyledilermiCanımcım ilk etapta 10 tane 8 hücreli embriyomuz oldu. 5. Güne 7 tanesi yaşadı. 3ünü transfer ettik. Geri kalan 4ü 2şer 2şer donduruldu
Walla canım ilk denemem olduğu için o kadar şaşkın ve şapşiktim ki hiç bir şey sormadım. Ama doktorum blastlı bir şey söyledi ve yemin ediyorum ayıramıyorum hepsi o kadar güzel ki dedi. Kalite derken ayrı bir kıstası mı var ki ?Aylin transfer olunan embriyoların kalitesini söyledilermi
Darısı hepimize zazacım inşallahhhhYaşamayananlamaz arkadaşımızdada oldu oda berk beyde yapmıştı
Ama şuan ikizlere hamile
Darısı sana
Hayırlı olsun transferin hangi merkezde yaptirdin?Canımcım ilk etapta 10 tane 8 hücreli embriyomuz oldu. 5. Güne 7 tanesi yaşadı. 3ünü transfer ettik. Geri kalan 4ü 2şer 2şer donduruldu
Blastlar kalitelerine göre 1-5 kadar ve aa dan bc ye kadar deyişiyorWalla canım ilk denemem olduğu için o kadar şaşkın ve şapşiktim ki hiç bir şey sormadım. Ama doktorum blastlı bir şey söyledi ve yemin ediyorum ayıramıyorum hepsi o kadar güzel ki dedi. Kalite derken ayrı bir kıstası mı var ki ?
Hiç hiç bilmiyordum İnan açıkçası doktorumda hiç bahsetmedi. İnşallah iyisindedir benimkiler de ne diyeyimBlastlar kalitelerine göre 1-5 kadar ve aa dan bc ye kadar deyişiyor
Teşekkürler canım sağ ol. Doğuş tüp bebekte yaptırdımHayırlı olsun transferin hangi merkezde yaptirdin?
Memnun kaldın mi peki ilgi davranış vs.Teşekkürler canım sağ ol. Doğuş tüp bebekte yaptırdım