- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 37
Merhaba kanda bakılan cd 56 sizin bagısık sevıyenızı gosterır hamılelık ve embrıyo için anlamı yoktur. Cd 56 rahım dokusundan parca alınarak yapılır ve gecerlılıgı ancak bu sekıldedır. Anestezıye gerek duyulmadan muayene sartlarında acısız bır operasyonel test. Ben sahsen cok arastırmıs ve doku alınarak yaptırmıstım bu testı.Arkadaşlar kanda cd56 ya bakıldı ve sonucu bugün geldi %18.50 çıkmış nasıl sizce yüksek mi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Karyotip analizinde henüz çıkmadı haftaya cuma çıkacakmış ama ben bir iki güne adet olup tedaviye başlamam gerekiyor. Kafam karıştı ne yapıcam ben?
Doktor önce kanda baktıralım diyince kanda baktırdım. Şimdi bi anlamı yok mu yani boşuna mı yaptırdım?Merhaba kanda bakılan cd 56 sizin bagısık sevıyenızı gosterır hamılelık ve embrıyo için anlamı yoktur. Cd 56 rahım dokusundan parca alınarak yapılır ve gecerlılıgı ancak bu sekıldedır. Anestezıye gerek duyulmadan muayene sartlarında acısız bır operasyonel test. Ben sahsen cok arastırmıs ve doku alınarak yaptırmıstım bu testı.
Çok sevindim dilerim burdaki tüm arkadaşların aynı şeyi yaşasınArkadaşlar lekelenme olunca yarını beklemeden bugün doktora gittik.Kesenin birinde kalp atışı var.diğer küçük olan büyümüş bişey yok.Doktor 2hafta sonra bakacak o zaman netleşirmiş .Merakla bekliyoruz.Birinden kalp atışını duyunca gözlerimden yaş aktı.Rabbim sizlere de nasip etsin
gözün aydın canım:)Arkadaşlar lekelenme olunca yarını beklemeden bugün doktora gittik.Kesenin birinde kalp atışı var.diğer küçük olan büyümüş bişey yok.Doktor 2hafta sonra bakacak o zaman netleşirmiş .Merakla bekliyoruz.Birinden kalp atışını duyunca gözlerimden yaş aktı.Rabbim sizlere de nasip etsin
Çok sevindim canım gözün aydın Allah ım kucağına almayıda nasip eder inş sağlıkla hayırlısıyla bende yarın gideceğim bakalım artık darısı bizim başımıza :)Arkadaşlar lekelenme olunca yarını beklemeden bugün doktora gittik.Kesenin birinde kalp atışı var.diğer küçük olan büyümüş bişey yok.Doktor 2hafta sonra bakacak o zaman netleşirmiş .Merakla bekliyoruz.Birinden kalp atışını duyunca gözlerimden yaş aktı.Rabbim sizlere de nasip etsin
Çok sevindim canım gözün aydın Allah ım kucağına almayıda nasip eder inş sağlıkla hayırlısıyla bende yarın gideceğim bakalım artık darısı bekleyen herkesin başına :)
Embrıyo için hıcbır anlamı yok ne yazıkkı. Dr ları anlamakta zorlanıyorum. Gecıstırmek için yanlıs bılgılendırme yapıyorlar. Tutunma gebelik olusumu kese vs bebegın yatagı rahım .. dolayısıyla ımmun sevıyesınden bahsederken rahımdekı bagısıklıktan bahsedıyorlar.Doktor önce kanda baktıralım diyince kanda baktırdım. Şimdi bi anlamı yok mu yani boşuna mı yaptırdım?
Ayy gözün aydın kuzumArkadaşlar lekelenme olunca yarını beklemeden bugün doktora gittik.Kesenin birinde kalp atışı var.diğer küçük olan büyümüş bişey yok.Doktor 2hafta sonra bakacak o zaman netleşirmiş .Merakla bekliyoruz.Birinden kalp atışını duyunca gözlerimden yaş aktı.Rabbim sizlere de nasip etsin
Çok teşekkürler canım.Bakalım ikizmi tek mi zaman gösterecek.gözün aydın canım:)
Çok saol canım benim.İkizlerde bu sorun çok oluyormuş galiba kesenin birinin küçük olması bakalım canım herşeyin hayırlısı insallah o da kalır.gözün aydın canım:)
İnsallah canım iyi haberlerini alacağız canım tüm kalbimle dilerim.Çok sevindim canım gözün aydın Allah ım kucağına almayıda nasip eder inş sağlıkla hayırlısıyla bende yarın gideceğim bakalım artık darısı bizim başımıza :)
Melizzza allahım senide yarın mutluluk göz yaşına boğsunÇok sevindim canım gözün aydın Allah ım kucağına almayıda nasip eder inş sağlıkla hayırlısıyla bende yarın gideceğim bakalım artık darısı bizim başımıza :)
insallah zazam öyle dua ediyorum ki burdaki tüm arkadaslarıma ama en çok sana insallah benden sonra senin de haberini alırız da bu mücadele son olur.Ayy gözün aydın kuzum
Darısı bize inşallah
kalıcak:)benim dediklerim sana hep tutuyor:)hem de çokn güzel çok tatlı olcakkalr:)Çok teşekkürler canım.Bakalım ikizmi tek mi zaman gösterecek.
Çok saol canım benim.İkizlerde bu sorun çok oluyormuş galiba kesenin birinin küçük olması bakalım canım herşeyin hayırlısı insallah o da kalır.
Okadar muhtacımki dualarınızainsallah zazam öyle dua ediyorum ki burdaki tüm arkadaslarıma ama en çok sana insallah benden sonra senin de haberini alırız da bu mücadele son olur.
Çok teşekkür ederim.İnsallah tüm kalbimle dilerim hepimizin kucakları dolar.Çok sevindim dilerim burdaki tüm arkadaşların aynı şeyi yaşasın
sıra sende Zazam...:)ikişer ikişer haber istiyorum hep:)Okadar muhtacımki dualarınıza
İnşallah bende bu güzel günleri yaşayım
İnsallah canım ya insallah :))kalıcak:)benim dediklerim sana hep tutuyor:)hem de çokn güzel çok tatlı olcakkalr:)
Zazacım dualarım hepinizle İnan inşallah senden de böyle güzel haberler duyacağız Allah ın izniyleOkadar muhtacımki dualarınıza
İnşallah bende bu güzel günleri yaşayım