Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Merhaba kanda bakılan cd 56 sizin bagısık sevıyenızı gosterır hamılelık ve embrıyo için anlamı yoktur. Cd 56 rahım dokusundan parca alınarak yapılır ve gecerlılıgı ancak bu sekıldedır. Anestezıye gerek duyulmadan muayene sartlarında acısız bır operasyonel test. Ben sahsen cok arastırmıs ve doku alınarak yaptırmıstım bu testı.

Doktor önce kanda baktıralım diyince kanda baktırdım. Şimdi bi anlamı yok mu yani boşuna mı yaptırdım?

Arkadaşlar lekelenme olunca yarını beklemeden bugün doktora gittik.Kesenin birinde kalp atışı var.diğer küçük olan büyümüş bişey yok.Doktor 2hafta sonra bakacak o zaman netleşirmiş .Merakla bekliyoruz.Birinden kalp atışını duyunca gözlerimden yaş aktı.Rabbim sizlere de nasip etsin

Çok sevindim dilerim burdaki tüm arkadaşların aynı şeyi yaşasın

gözün aydın canım:)

Çok sevindim canım gözün aydın Allah ım kucağına almayıda nasip eder inş sağlıkla hayırlısıyla bende yarın gideceğim bakalım artık darısı bizim başımıza :)

Doktor önce kanda baktıralım diyince kanda baktırdım. Şimdi bi anlamı yok mu yani boşuna mı yaptırdım?
Embrıyo için hıcbır anlamı yok ne yazıkkı. Dr ları anlamakta zorlanıyorum. Gecıstırmek için yanlıs bılgılendırme yapıyorlar. Tutunma gebelik olusumu kese vs bebegın yatagı rahım .. dolayısıyla ımmun sevıyesınden bahsederken rahımdekı bagısıklıktan bahsedıyorlar.

Ayy gözün aydın kuzum
Darısı bize inşallah

Çok sevindim canım gözün aydın Allah ım kucağına almayıda nasip eder inş sağlıkla hayırlısıyla bende yarın gideceğim bakalım artık darısı bizim başımıza :)
Melizzza allahım senide yarın mutluluk göz yaşına boğsun
Pıt pıt pıt duyasın inşallah

kalıcak:)benim dediklerim sana hep tutuyor:)hem de çokn güzel çok tatlı olcakkalr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…