Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Çoğu klinik öyle onlara mecbur olduğumuzu bildikleri için duygularımızla oynuyorlar ben batum daha ucuz geldi ve normal tüp bebek te yapıyorlar sadece donasyon merkezi degil

Reactions: cal
merhaba menopozda olan kadınlarda donasyon işlemi nasıl oluyor. tedaviye adetin 2. veya 3. günü başlanıyorsa menopozdakiler için bu işlem nasıl oluyor.

merhaba menopozda olan kadınlarda donasyon işlemi nasıl oluyor. tedaviye adetin 2. veya 3. günü başlanıyorsa menopozdakiler için bu işlem nasıl oluyor.
Cycloproginova ilacıyla adet gördürüp 2 3 gün başlıyorlar
Veya e2 baktırıp direk başlıyorlar

Reactions: cal
Cycloproginova ilacıyla adet gördürüp 2 3 gün başlıyorlar
Veya e2 baktırıp direk başlıyorlar
çok teşekkürler. Donasyonu düşünüyorum ben de ama şu an değil en geç 1 yıl içerisinde. Aklıma o kadar çok şey takılıyor ki 36 yaşındayım ve erken menopoza girersem tedavi için geç olursa diye düşünmeden edemiyorum. Çaresizlik o kadar kötü bir durum ki tüm negatif düşüncelere sahip oluyorsunuz.

Benim kendi yumurtamla 8. Denemede 2 tane sağlıklı embriyo oluştu. Önceki denemelerde
hiç yoktu, hepsi sağlıksız çıktı.

Benim kendi yumurtamla 8. Denemede 2 tane sağlıklı embriyo oluştu. Önceki denemelerde
hiç yoktu, hepsi sağlıksız çıktı.
Turkuaz canım o sağlıklı embriyolardan hamileliyi yakalamadın ı
Birde sağlıklı olduklarını genetik testmi gösterdi

Arkadaşlar transfer sonrası 8. günde erken beta hcg testi yaptıran varmı varsa değerleri kaçtı acaba?

Evet canım ngs yapıldı embriyolara. Daha çok yeni bu haber. Transferim 1 ay sonra. Kist olduğu için doğum kontrol hapı kullanıyorum.
Ayy inşallah allah muradını verir bunlada
Kaç yaşındasın?
Ngs nerede yaptırdın hangi merkezde?
Helal sana bütün yeni testleri deniyorsun
Rabbim bu mücadelenin sonucunu güzel versin
İnşallah

Ayy inşallah allah muradını verir bunlada
Kaç yaşındasın?
Ngs nerede yaptırdın hangi merkezde?
Helal sana bütün yeni testleri deniyorsun
Rabbim bu mücadelenin sonucunu güzel versin
İnşallah
Sağolasın, umarım bu sefer olacak. Mikrogen laboratuvarında yapıldı testim. 39 yaşındayım. Bu yaş olayını anlamıyorum, 34-35,5 korunmadım, olmadı. 36,37,38 yaşlarımda 7 tüp bebek tedavisi geçirdim 1 tane bile sağlıklı embriyo çıkmadı. 39 oldum, mini tüp bebek tedavisi yaptık, 2 sağlıklı çıktı. Baktığımda protokol hariç öncekilerden farklı olarak yaptıklarım; tedavide kilo almamak için şekeri ve sabah hariç ekmek yemeyi bıraktım, 3 ay boyunca doktorun verdiği 2 vitamini kullandım. Hepsi bu..

Selam arkadaşlar dün rahim filmi çektirdim ve sonuç inanılmaz
2012 yılında cektirdigimde 2tip de kapaliydi
Hidroselpeks vardı rahimde yapisikliklar vardı

Ve benim tuplerim kapatıldı sağ tüpün alındı sol tupu bulamadıkları için alamadılar

Ve geçen sene noral terapiye başladım diyetini yapıyorum ve vücudum iyilesmisti
Moral terapi uzmanim rahim filmi de istedi ve rahminde bir sıkıntı görülmüyor dedi
Çok saskinim eğer doğal olmasada rahmim ve tuplerim düzelmiş noral terapi yle
Çok mutluyum çünkü çikolata kistimi kucultmustu şimdide rahmimdedi anormallikleri düzeltti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…