Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. Emin ol bende çok beterdim. Araştır sor soruştur kalbinin sesini dinle ve öyle karar ver. Fiyatlar inanılmaz yüksek ve bizde kredi çektik. Ama mutlaka doğuş tüp bebekte bi Can beyle görüş derim. Bu arada yanlış anlaşılmakta istemiyorum. Yemin ediyorum merkez çalışanı veya reklamcısı değilim. Neyse onu yazıyorum
Çok tskler ben izmirdeyim gitmediğim prof kalmadı .bu alanda herkes olayı ticarete dökmüş

Çok rica ediyorum donur yaptıran memnun kalan ve bu klinik iyi dr iyi diyen herkese sesleniyorum beni bilgilendirin.eminim hepiniz çok zor şartlarda madi manevi zaman geçiriyorsunuzdur aynı durumdayım.of stresten saçmaladim

Birde

Birde donor konusuna gelince, ben disardan kiyafet alip da nasil kombin yapim düsüncesinde değilim tek dilegim Anne olmak ve onu saglikla dünya ya getirmek olcak baska da hic birsey istemiyorum
hah iste benim de dilegim anne olmak, ama mutlu ici huzurlu bir anne.

Arkadaslar ben bugun doktorun istedigi ilk tahlilleri yaptirdim enis beye gonderdim murat bey yokmus 1 hafta sonra gelicekmis ozamn bakicak sonuclara ama benim kafama bisey takildi progesteron hormonum 0.53 cikmis yaninda isaret var neden acaba dusukmu cikmis anlamadim tecrubeli arkadaslardan yardim istiyorum
Canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun tedavin senden il
Kızlar ameliyatımı oldum..biri göbekte diğeri sağ ve sol karında üç kesi var..doktor tüpleri alamamış çok yapışıkmış bağlantısını kesimiş tüplerin..artık rahim tüp bebeğe hazır dedi..gynolifea yazdım durumu yarın dönerler sanırım yeni süreç için tarih vermeye..sizlere tavsiyem ısrarla hsg çektirin gitmeden büyük büyük paralar vermeden..laproskopi yapan doktorum dwdi ki bu şekilde asla tutmazdı filmden daha kötü durum açmadan anlamazdık dedi..ağrım açım Yok üç saat uyudum sonra tek başıma yürüdüm Çarşamba iş başı hatta..yel sıkıntı devlet ödemiyormuş 3.500 fatura çıktı..batızcaz bu gidişle rabbim bu sefer elimizi bol döndürmesin herkese sevgiler
Çok geçmiş olsun canım dediğin gibi bir daha elin boş dönme inşallah.

Kızlar ameliyatımı oldum..biri göbekte diğeri sağ ve sol karında üç kesi var..doktor tüpleri alamamış çok yapışıkmış bağlantısını kesimiş tüplerin..artık rahim tüp bebeğe hazır dedi..gynolifea yazdım durumu yarın dönerler sanırım yeni süreç için tarih vermeye..sizlere tavsiyem ısrarla hsg çektirin gitmeden büyük büyük paralar vermeden..laproskopi yapan doktorum dwdi ki bu şekilde asla tutmazdı filmden daha kötü durum açmadan anlamazdık dedi..ağrım açım Yok üç saat uyudum sonra tek başıma yürüdüm Çarşamba iş başı hatta..yel sıkıntı devlet ödemiyormuş 3.500 fatura çıktı..batızcaz bu gidişle rabbim bu sefer elimizi bol döndürmesin herkese sevgiler
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah❤️❤️

Çok geçmiş olsun canım arkadaşım. Allah'ım yüzünü güldürsün.

Çok rica ediyorum donur yaptıran memnun kalan ve bu klinik iyi dr iyi diyen herkese sesleniyorum beni bilgilendirin.eminim hepiniz çok zor şartlarda madi manevi zaman geçiriyorsunuzdur aynı durumdayım.of stresten saçmaladim
Ben Bahçeci'de tedavi oldum memnun kaldim.benim tuttu sukur.Normalde 5500 euro ama biz indirimle buradaki birkac arkadasla 4675 euroya tedavi olduk. 5500 deselerdi firdevs aklimdaydi ama onunla ilgili de cok olumsuz yorum okudum. Bir de kendi forumlarinda cok ballandira balkandira anlatmalari beni dusundurdu ve caydim. Son zamanlarda gyno life cok on planda. Ben bahceci den indirim almasam gyno life tercih ederdim sanirim. Insallah hayirli karari verirsin her sey yolunda gider. Ama neye karar verirsen ver indirim iste.

Ben Bahçeci'de tedavi oldum memnun kaldim.benim tuttu sukur.Normalde 5500 euro ama biz indirimle buradaki birkac arkadasla 4675 euroya tedavi olduk. 5500 deselerdi firdevs aklimdaydi ama onunla ilgili de cok olumsuz yorum okudum. Bir de kendi forumlarinda cok ballandira balkandira anlatmalari beni dusundurdu ve caydim. Son zamanlarda gyno life cok on planda. Ben bahceci den indirim almasam gyno life tercih ederdim sanirim. Insallah hayirli karari verirsin her sey yolunda gider. Ama neye karar verirsen ver indirim iste.
Çok tskler bilgiler için

• Beğen
Reactions: cal
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah❤️❤️
Öncelikle çok gecmis olsun yeşilada arkadasim, benim hsg laproskopi bundan üc sene önce yapilmisti rahim de yapisikliklar vardi ameliyat yaklasik 3Saat gecmisti ve hatta tüplerin ikisinede Mavi su ilac ile acmislardi normal yoldan hamile kalmam icin. Gynolife Dr Murat raporu görünce o yüzden gerek yok dedi fakat benim kafamda hala acaba tekrar yaptirsam mi var cünkü korkuyorum aradan üc sene gecmis ya tekrar rahim de böyle birsey olduysa diye birde zaman da az kaldi bir hafta sonra ilaca basliyorum ne yapim bilmiyorum

X