Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Offf rica ediyorum saçma sapan şeyierie uğraşmak yerine makul olalım hanım efendi. Günahımı alıyorsunuz alenen. Herhangi bir şüpheniz varsa şüphenizin muhattabı ben değilim. Adminlere şikayette bulunun araştırıp nick imi mercek altına alsınlar. Sözlerinize sataşmanıza karşılık verip burada çirkinlik yapacak değilim. Mesajlarınızı görmezden gelmeyi yeğliyorum

Seygili Aylin Yavuz tedavinde başarılar diliyorum,herşey gönlünce olur inşallah

Arkadaslar ben bugun doktorun istedigi ilk tahlilleri yaptirdim enis beye gonderdim murat bey yokmus 1 hafta sonra gelicekmis ozamn bakicak sonuclara ama benim kafama bisey takildi progesteron hormonum 0.53 cikmis yaninda isaret var neden acaba dusukmu cikmis anlamadim tecrubeli arkadaslardan yardim istiyorum

Arkadaslar ben bugun doktorun istedigi ilk tahlilleri yaptirdim enis beye gonderdim murat bey yokmus 1 hafta sonra gelicekmis ozamn bakicak sonuclara ama benim kafama bisey takildi progesteron hormonum 0.53 cikmis yaninda isaret var neden acaba dusukmu cikmis anlamadim tecrubeli arkadaslardan yardim istiyorum
Transfer öncesi 1 in altında çıkması çok önemli aksi takdirde tedavi iptal edilyor,transfer öncesi değerse çok iyi değerin ,tedavinde hayırlı olsun inşallah

Transfer öncesi 1 in altında çıkması çok önemli aksi takdirde tedavi iptal edilyor,transfer öncesi değerse çok iyi değerin ,tedavinde hayırlı olsun inşallah
Evet transfer oncesi yani daha ilk tahlilim bu ay adetimle basliycaktim adet oldum 3.gun yaptirdim boyle cikti bende dusuk diye endiselenmistim icim rahatladi cok saol digerlerini yaziyim lh:8.06 fsh:5.89 e2: 58 tsh: 1.539 bunlar nasil acaba

Evet transfer oncesi yani daha ilk tahlilim bu ay adetimle basliycaktim adet oldum 3.gun yaptirdim boyle cikti bende dusuk diye endiselenmistim icim rahatladi cok saol digerlerini yaziyim lh:8.06 fsh:5.89 e2: 58 tsh: 1.539 bunlar nasil acaba
Canım sen kendin yumurtanlamı yapacaksın,tiroit ve fsh değerinde çok iyi

• Beğen
Reactions: cal
Canım sen kendin yumurtanlamı yapacaksın,tiroit ve fsh değerinde çok iyi
Evet kendi yumurtamla olucak sperm donasyonu olucak ins murat bey olmadigi icin sonuclarim nasil ogrenemedim onun icin size sordum ins butun sonuclarim guzeldir ve bir sonraki adetimle giderim transfere Allah isteyen herkesin kucagini ve kalbini bebeginin sevgisiyle doldursun

Evet kendi yumurtamla olucak sperm donasyonu olucak ins murat bey olmadigi icin sonuclarim nasil ogrenemedim onun icin size sordum ins butun sonuclarim guzeldir ve bir sonraki adetimle giderim transfere Allah isteyen herkesin kucagini ve kalbini bebeginin sevgisiyle doldursun
Değerlerin güzel yaşın genç rahimde de bi sıkıntı yoksa Allahın izniyle güzel sonucu alırsın

Değerlerin güzel yaşın genç rahimde de bi sıkıntı yoksa Allahın izniyle güzel sonucu alırsın
Ayy ins canim cok saol icimi rahatlattiniz bi sorun cikicak diye cok tedirginim Allah hepimizin istedigini diledigini versin simdiye kadar hic denemem olmadi ama hic umudumda olmadi ins guzel sonuclar alirim sizde oyle

Değerlerin gayet güzel,herşey gönlünce olur inşallah

Bana göre de Hormon degerlerin cok iyi cikmis yolun acik olsun güzel haberlerle dönersin insallah

Kızlar ameliyatımı oldum..biri göbekte diğeri sağ ve sol karında üç kesi var..doktor tüpleri alamamış çok yapışıkmış bağlantısını kesimiş tüplerin..artık rahim tüp bebeğe hazır dedi..gynolifea yazdım durumu yarın dönerler sanırım yeni süreç için tarih vermeye..sizlere tavsiyem ısrarla hsg çektirin gitmeden büyük büyük paralar vermeden..laproskopi yapan doktorum dwdi ki bu şekilde asla tutmazdı filmden daha kötü durum açmadan anlamazdık dedi..ağrım açım Yok üç saat uyudum sonra tek başıma yürüdüm Çarşamba iş başı hatta..yel sıkıntı devlet ödemiyormuş 3.500 fatura çıktı..batızcaz bu gidişle rabbim bu sefer elimizi bol döndürmesin herkese sevgiler

Kızlar ameliyatımı oldum..biri göbekte diğeri sağ ve sol karında üç kesi var..doktor tüpleri alamamış çok yapışıkmış bağlantısını kesimiş tüplerin..artık rahim tüp bebeğe hazır dedi..gynolifea yazdım durumu yarın dönerler sanırım yeni süreç için tarih vermeye..sizlere tavsiyem ısrarla hsg çektirin gitmeden büyük büyük paralar vermeden..laproskopi yapan doktorum dwdi ki bu şekilde asla tutmazdı filmden daha kötü durum açmadan anlamazdık dedi..ağrım açım Yok üç saat uyudum sonra tek başıma yürüdüm Çarşamba iş başı hatta..yel sıkıntı devlet ödemiyormuş 3.500 fatura çıktı..batızcaz bu gidişle rabbim bu sefer elimizi bol döndürmesin herkese sevgiler

Çok geçmiş olsun. Allah sabrınızı emeğinizi boşa çıkartmasın inşallah. Benden de ısrarla hsg istediler, histeroskopi oldum ama tüplerdeki durumu göstermez yinede hsg çektirin dediler.

Dedim ya Can beyin bilgisi tecrübesi ve ilgisi inanılmaz derecede insana kendini güvende hissettiriyor. Şöyle ki rahim kalınlığımı ölçtürmem gereken tarihten tutta ilaçlarımı dozlarımı herşeyi önceden planladı ve hafızamın zayıflığından mütevellit unuttuğum zamanlarda bile telefonuyla hep hatırlattı. Verdiği paikolojik destekleri saymıyorum bile. Seçtiğin merkezle bende görüşmüştüm. Tercihin hayırlı olsun. Rabbim tez zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
Amin canim hepimize insallah

Geçmiş olsun canım

Hayırlı olsun.hangi merkezde oldunuz. İlgi alaka nasıl
Batumi de oldun canım daha önce kıbrıs firdevs te tüp bebek yaptırdım hiç doktor görmedim burda turkiyedeki gibi çok ilgililer hemşireler ve koordinatör dahil ve fatura verdiler sok olduk eşimle herşey yasal yanı ve galoş la giriyorsun merkeze tertemiz

• Beğen
Reactions: cal
X