Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Çok rica ediyorum donur yaptıran memnun kalan ve bu klinik iyi dr iyi diyen herkese sesleniyorum beni bilgilendirin.eminim hepiniz çok zor şartlarda madi manevi zaman geçiriyorsunuzdur aynı durumdayım.of stresten saçmaladim
Ben de bahcecide yaptırdım ilk denemem olumsuzdu ikinci denememde hamileyim merkezden memnun kaldım ilgilendiler ellerinden geleni yaptılar bence aklında hangi merkezler varsa hepsiyle görüş hemen karar verme zor bir sürec Allah yardımcın olsun

Selma canım nasılsın
Nasıl gidiyor hamilelik
İnşallah cuma iki kalbin içinde atmasını duyucan
Zazam baya sıkıntılı.Ama çok mücadele ettiğim için kimseye şikayet edemiyorum.sabah bulantıları kusmaya geçti ve günün büyük bölümü uyuyarak geçiyor.Cumayı iple çekiyoruz.Dualarınızla insallah iyi haberlerle geleceğim.

Merhaba arkadaşlar. Bugün sonucumu aldım. Embriyo donasyonu olduğu halde, 26 yasinda olmama rağmen, bende en ufak bi sıkıntı olmamasına rağmen tutamamisim bebeklerimi. Bu şekilde olup tutmadigina göre annelik kaderim değilmiş. Yoksa neden tutmasın. Bidaha yaptirmaya cesaretin yok çünkü çok inanmıştım. Manevi desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar. Bugün sonucumu aldım. Embriyo donasyonu olduğu halde, 26 yasinda olmama rağmen, bende en ufak bi sıkıntı olmamasına rağmen tutamamisim bebeklerimi. Bu şekilde olup tutmadigina göre annelik kaderim değilmiş. Yoksa neden tutmasın. Bidaha yaptirmaya cesaretin yok çünkü çok inanmıştım. Manevi desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Üzülme demek çok saçma biliyorum ama daha çok gençsin, yılma. Eğer donmuşların varsa bir kaç ay dinlenip yeni yılda tekrar dene

Öncelikle çok gecmis olsun yeşilada arkadasim, benim hsg laproskopi bundan üc sene önce yapilmisti rahim de yapisikliklar vardi ameliyat yaklasik 3Saat gecmisti ve hatta tüplerin ikisinede Mavi su ilac ile acmislardi normal yoldan hamile kalmam icin. Gynolife Dr Murat raporu görünce o yüzden gerek yok dedi fakat benim kafamda hala acaba tekrar yaptirsam mi var cünkü korkuyorum aradan üc sene gecmis ya tekrar rahim de böyle birsey olduysa diye birde zaman da az kaldi bir hafta sonra ilaca basliyorum ne yapim bilmiyorum
tabiki senin kararın ama ben aşırı pişman oldum çektirmeden gitiiğim için..hem manen hm madden çok yıprandım..bana da gerek yok demişlerdi..ama varmış sonradan da olabiliyormuş.

Arkadasim geçmiş olsun. Tesellisi zor bir duru.. birkac gune toparlan yine hazırlan vazgecme sakin. Nasip meselesi bu.Allah bir dahakineolumlu sonuca ulastirsin insallah

Canım geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim ama demek daha zamanı değilmiş sakın pes etme yaşın daha çok genç biraz dinlen Allah ım güç kuvvet sabır versin

çok üzüldüm.Gerçekden tuttuğuna okadar inanmıştım ki. Nasıl olmadığını anlıyamıyorum.
Bahçeci de donmuşun kaldımı ?

çok üzüldüm.Gerçekden tuttuğuna okadar inanmıştım ki. Nasıl olmadığını anlıyamıyorum.
Bahçeci de donmuşun kaldımı ?
Kaldı ama onlar daha düşük kalite bu tutmadı onlar hiç tutmaz. Donasyon son yol kesin tutar gencim dedim ve tutmadı. Benim yaşımda olup tutmayan yok resmen ama benim tutmadı çünkü kaderim değil.

tabiki senin kararın ama ben aşırı pişman oldum çektirmeden gitiiğim için..hem manen hm madden çok yıprandım..bana da gerek yok demişlerdi..ama varmış sonradan da olabiliyormuş.

Mutlaka hsg çektir bence canım..Çünkü yapışıklıklar tekrarlayabiliyor.Bir ay geç olsun gerekirse ama herşeyini tam yaptır.Çok ciddi paralar haarcanıyor ve ilk transferde en iyi yumurtaların gidiyor

Donörüm bulunmuş testleri tamamlanıyormuş. Hala son kez kendi yumurtalarımla deneyip denememek konusunda soru işaretlerim var. Tekrar aynı yıkımı yaşamak bölündü bölünmedi döllendi döllenmedi stresi daha şimdiden dengemi alt üst ediyor. Ama ilerde keşke deneseydim de demek istemiyorum.
En azından donör bulunmuş olması biraz rahatlattı

X