Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Sorun değil arkadaşlar. Rabbim inşallah hepimize kucağımıza bebişlerimizi alıp burada musmutlu müjdeli haberler vermeyi nasip eder. 30 yaşımdayım ve öğretmen olarak kamuda hizmet veriyorum. Yazdıklarımın reklam gibi kokması sanırım söz sanatları kullanarak kendimi ifade ettiğinden kaynaklanmış olmalı. Her neyse hele bi gideyim Perşembe günü ne oldu ne bitti nasıl karşılandım, transfer nasıl oldu, kendimi nasıl hissettiğime kadar inşallah ivciğiyle civciğiyle yazarım.
İnşallah hamile kal anne ol o merkezlerin ismini bile unut
O merkezlerin yüzünün gülmesi parana bağlıdı
İnan allah korusun negativ olunca maskeler akabinde iniyor

Merhaba arkadaşlar bir sorum var. 17 haziranda adetle tedaviye başladım. 5 temmuzda 5. gun embriyo transfer edildi. Bana gore 6+1 olması lazim doktora gore 5+4. Internette tum sitelerde 6+1 diyo. Simdi ben kactayim. Murat onal 3 4 gunun onemi yok dedi ama 7. Haftada estrofemi birakmam lazım. Ne edeyim birakayim mi 7. Haftaya girdim diyerek

Yazdıklarınıza zan altında kaldığıma o kadar çok üzüldüm ki. Amacım sadece ama sadece süreç hakkında detaylı bilgi verip kafalardaki soru işaretlerini bir nebze de olsa aydınlatıp yardımcı olmaktı. 2sinde transfer için gideceğimi söylemiştim. Bilet bilgilerimi bari atayım da kendimi aklayayım. Zaten bu saatten sonra da yazmayı düşünmüyorum.
Can beyle ben daha once konustum evet dogusun embriyologu ve saat kac olursa olsun hep cevap verdi ilgi alaka on numara ben reklam oldugunu dusunmuyorum tedavin hayirli olsun. Bahceciyi secmedigine sevindim. Bu arada bizde iki merkez hakkinda ikilemde kalmistik esim hit i istedi ama ilgi sifir. 2 haftadir test sonucumu yorumlanalarini bekliyorum. Hit e mail attim oda cevap vermedi bu durum canimi cok sıkıyor. Yine de basari sansi icin hit i tercih edecegiz sanirim. Evet dogus bize de indirim yapti dr. Indirimi ama orada da dr. La bi turlu konusamiyorsun of offff ne olacak halimiz.

Öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim,çok şükür bügünüme ama hamileliğin başından beri sıkıntılarım bitmedi,önce geçmeyen öksürük,nükseden panik atak şimdide sisit oldum ve ağrılarım var ,yarın doktora gidecem inşallah herşey yolundadır,dualarınızı eksik etmeyin
Kalbini ferah tut kardeşim rabbim yardımcın olsun inşallah

Merhaba arkadaşlar bir sorum var. 17 haziranda adetle tedaviye başladım. 5 temmuzda 5. gun embriyo transfer edildi. Bana gore 6+1 olması lazim doktora gore 5+4. Internette tum sitelerde 6+1 diyo. Simdi ben kactayim. Murat onal 3 4 gunun onemi yok dedi ama 7. Haftada estrofemi birakmam lazım. Ne edeyim birakayim mi 7. Haftaya girdim diyerek
Estrofemi kadin dogum dr umun onerdigi tarihte biraktim. Bir de hemen birakilmiyor kademeli olarak azaltiliyor. Hamilelik uygulamalarinda son adet tarihini yazdiginda hafta ve gununu veriyor oyle de deneyebilirsin

Son düzenleme:
Estrofemi kadin dogum dr umun onerdigi tarihte biraktim. Bir de hemen birakilmiyor kademeli olarak azaltiliyor. Hamilelik uygulamalarinda son adet tarihini yazdiginda hafta ve gununu veriyor oyle de deneyebilirsin
Burdaki doktorum saskindi biraz. Evet hamilelik uygulamalarinda 6+1 diyo. O zaman 7.haftaya girdiysem yavas yavas birakayim bu hafta. 4 gun azaltarak kullanacagim

Ben gunde 4 e kadar cikmistim. Sonra 10 gun 3×1 10 gun 2×1 ve 10 gun 1×1 olarak uygulatti dr. 12.haftada biraktim.
Ben de 4 tane kullaniyordum ama simdi 4 gun daha kullanip birakacagim. 7 hafta az gibi geldi ama ne edim murat bey oyle dedi. Bu arada maşallah sana. Nasil gidiyor hsmislik.kac kilo aldin. Bazen bu muhabbetleri etmeye utaniyorum sirada bekleyen arkadaskat var diye. Ama hepinize dua ediyorum. Rabbim size de yasatsin. Bekletmesin tez vakitte versin inşallah

Ben de 4 tane kullaniyordum ama simdi 4 gun daha kullanip birakacagim. 7 hafta az gibi geldi ama ne edim murat bey oyle dedi. Bu arada maşallah sana. Nasil gidiyor hsmislik.kac kilo aldin. Bazen bu muhabbetleri etmeye utaniyorum sirada bekleyen arkadaskat var diye. Ama hepinize dua ediyorum. Rabbim size de yasatsin. Bekletmesin tez vakitte versin inşallah
Fena sayilmaz canim. Dinlenerek geciyor. Pek evden cikmiyorum.24. Haftadayiz. 11 kilo aldim:olamaz: hep dua ediyorum arkadaslara da. Allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.

İnşallah hamile kal anne ol o merkezlerin ismini bile unut
O merkezlerin yüzünün gülmesi parana bağlıdı
İnan allah korusun negativ olunca maskeler akabinde iniyor
Amin arkadaşım Rabbim cümlemizi hayal kırıklığından esirgesin. Bu arada doğru söylüyorsun. Para para ve maalesef para. Emin ol bu kararı vermek hepimiz için olduğu gibi Benim için de çok zordu. Açıkçası ben hem maddiyat yönünü hemde hislerimi baz alarak bir tercihte bulundum. Gerisi artık Rabbimin takdiridir.

Can beyle ben daha once konustum evet dogusun embriyologu ve saat kac olursa olsun hep cevap verdi ilgi alaka on numara ben reklam oldugunu dusunmuyorum tedavin hayirli olsun. Bahceciyi secmedigine sevindim. Bu arada bizde iki merkez hakkinda ikilemde kalmistik esim hit i istedi ama ilgi sifir. 2 haftadir test sonucumu yorumlanalarini bekliyorum. Hit e mail attim oda cevap vermedi bu durum canimi cok sıkıyor. Yine de basari sansi icin hit i tercih edecegiz sanirim. Evet dogus bize de indirim yapti dr. Indirimi ama orada da dr. La bi turlu konusamiyorsun of offff ne olacak halimiz.
Dedim ya Can beyin bilgisi tecrübesi ve ilgisi inanılmaz derecede insana kendini güvende hissettiriyor. Şöyle ki rahim kalınlığımı ölçtürmem gereken tarihten tutta ilaçlarımı dozlarımı herşeyi önceden planladı ve hafızamın zayıflığından mütevellit unuttuğum zamanlarda bile telefonuyla hep hatırlattı. Verdiği paikolojik destekleri saymıyorum bile. Seçtiğin merkezle bende görüşmüştüm. Tercihin hayırlı olsun. Rabbim tez zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh

Donörleri göremememizin yasayla falanla filanla alakası yok mu yani. Emin misin?
Olmaz mi kesinlikle yasak. Donor lerinde zarf icinde sattiklari yumurtalarin parasini klinikten el altindan almasinin kesinlikle yasak olmasi gibi. Bagis yapiyorlar klinige tabii ki bu iyi kalpli insanlar. Sizde hic zarf icinde para vermiyorsunuz tabii. Deveye sormuslar boyunun neden egri, nerem dogru ki? Demis.
Kibrista klinige sormuslar neden resim gostermiyorsunuz? en azindan bi tane yasa var isimize gelen, bari ona uyalim demis.

Son düzenleme:
Yazdıklarınıza zan altında kaldığıma o kadar çok üzüldüm ki. Amacım sadece ama sadece süreç hakkında detaylı bilgi verip kafalardaki soru işaretlerini bir nebze de olsa aydınlatıp yardımcı olmaktı. 2sinde transfer için gideceğimi söylemiştim. Bilet bilgilerimi bari atayım da kendimi aklayayım. Zaten bu saatten sonra da yazmayı düşünmüyorum.
Neden dusunmuyosun, desifre oldugun icin mi? Mantikli oldu ama bu simdi.

Dizara peki sen neye karar verdin? Yazilarini okuyunca hersey negativ hic olumlu birseye bakmıyorsun da o yüzden soruyorum merak ettim
Size gore hersey cok olumlu, ben el pence kurbanlik koyun degilim, oyle elim mahkum da degil. Bi de illa anne olayim da kimin genlerini tasirsam tasiyim da yapamam, insan 8 saatlik yolculukta yanina oturdugu insan nasil biri diye bakiyorken , bi zahmet icime alip, bir omur boyu birlikte olacagim cocugun mensei, koku huyu suyu nedir bilmek isterim. Onemlidir o konular. Cevre ve yetistirme bi yere kadar. Insanin catisi genleridir. Ben tasiyici anneyim. Evet donorun benegini tasiycsm. In midir cin midir nedir arkadas bu bilmek istiyorum bu kadar. Siz lendinizi neye inqndirmissaniz ne guzel oyle devam edin , keske bende oyle lay lay lay dusunebilsrm. Gipta ediyorum size. Ama kiziyorum acayip kiclarini kalsirmissiniz kibrisim saglik ocagi kalitesinde hizmete donmus. Evet negativfim.

Neden dusunmuyosun, desifre oldugun icin mi? Mantikli oldu ama bu simdi.
Offf rica ediyorum saçma sapan şeyierie uğraşmak yerine makul olalım hanım efendi. Günahımı alıyorsunuz alenen. Herhangi bir şüpheniz varsa şüphenizin muhattabı ben değilim. Adminlere şikayette bulunun araştırıp nick imi mercek altına alsınlar. Sözlerinize sataşmanıza karşılık verip burada çirkinlik yapacak değilim. Mesajlarınızı görmezden gelmeyi yeğliyorum

Size gore hersey cok olumlu, ben el pence kurbanlik koyun degilim, oyle elim mahkum da degil. Bi de illa anne olayim da kimin genlerini tasirsam tasiyim da yapamam, insan 8 saatlik yolculukta yanina oturdugu insan nasil biri diye bakiyorken , bi zahmet icime alip, bir omur boyu birlikte olacagim cocugun mensei, koku huyu suyu nedir bilmek isterim. Onemlidir o konular. Cevre ve yetistirme bi yere kadar. Insanin catisi genleridir. Ben tasiyici anneyim. Evet donorun benegini tasiycsm. In midir cin midir nedir arkadas bu bilmek istiyorum bu kadar. Siz lendinizi neye inqndirmissaniz ne guzel oyle devam edin , keske bende oyle lay lay lay dusunebilsrm. Gipta ediyorum size. Ama kiziyorum acayip kiclarini kalsirmissiniz kibrisim saglik ocagi kalitesinde hizmete donmus. Evet negativfim.
Kıbrıs'tan başka bir yer mi düşünüyorsunuz. Sağlık ocağı gibi diyorsunuz da. Neresi daha iyi kaliteli veya hesapli.soyleyin de vilgimiz olsun

Son düzenleme:
Kıbrıs'tan başka bir yer mi düşünüyorsunuz. Sağlık ocağı gibi diyorsunuz da. Neresi daha iyi kaliteli veya hesapli.soyleyin de vilgimiz olsun
Hesabi kitabi bi kenara atalim simdi zira 5000 euro eger ilk seferde tutarsa , 10 bin euro dan fazla odeyenler var.
ha kaliteye gelince avrupa da ispanya oldugunu tum doktorlar ve hrr isi tek baaina yapan, gunde 8 saatten fazla cslisan embryologlarda biliyor kibrista ki.

Arkadaşlar Cuma günü kontrole gideceğiz.Dualarınıza ihtiyacım var insallah kalp atışlarını duyacağız.doktor 2 hafta kontrol var dedi.Bulantılarım ve uyku halim devam.Tedaviye yeni başlayanlar arkadaşlarım hayırlı olsun şimdiden
Dualarım seninle canım bende Cuma günü gideceğim kalp atışı için inş hepimiz güzel haberler alırız artık Allah ın izniyle

X