Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Merhaba arkadaşlar. Bugün sonucumu aldım. Embriyo donasyonu olduğu halde, 26 yasinda olmama rağmen, bende en ufak bi sıkıntı olmamasına rağmen tutamamisim bebeklerimi. Bu şekilde olup tutmadigina göre annelik kaderim değilmiş. Yoksa neden tutmasın. Bidaha yaptirmaya cesaretin yok çünkü çok inanmıştım. Manevi desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Sonucuna çok üzüldm canım hem yaşın genç hem de embriyo donasyonu tutmaması ne büyük şanssızlık bu şekilde olunca bende vazgeçiyorum resmen donasyondan kur da aldı başını gitti ztn o kadar para harcayıpta elde var sıfır olması çok kötü.. donmuş embriyolar için gitmeden önce histeroskopi filan yaptır

Merhaba arkadaşlar. Bugün sonucumu aldım. Embriyo donasyonu olduğu halde, 26 yasinda olmama rağmen, bende en ufak bi sıkıntı olmamasına rağmen tutamamisim bebeklerimi. Bu şekilde olup tutmadigina göre annelik kaderim değilmiş. Yoksa neden tutmasın. Bidaha yaptirmaya cesaretin yok çünkü çok inanmıştım. Manevi desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Kuzum lütven pes etme çok erken bununçin
Yaşım 44 arkamda birsürü denemem var ama yine yılmıyorum
Sen iyice dinlen piskolojında rahatlasın sonra bebişlerini al
İnan rahat olsan bu iş olur
Sen bu tedavide çok tedirgindin

Kaldı ama onlar daha düşük kalite bu tutmadı onlar hiç tutmaz. Donasyon son yol kesin tutar gencim dedim ve tutmadı. Benim yaşımda olup tutmayan yok resmen ama benim tutmadı çünkü kaderim değil.
Mervettyde genç yaşta
İlk denemesi negativ oldu ikincide maşallah artık kalp atışlarını duydu
Darısı sana

Çok üzüldüm canım.İnsallah kendini biraz toplar cesaretin gelir ve dondurulmuslarını denersin.

Donörüm bulunmuş testleri tamamlanıyormuş. Hala son kez kendi yumurtalarımla deneyip denememek konusunda soru işaretlerim var. Tekrar aynı yıkımı yaşamak bölündü bölünmedi döllendi döllenmedi stresi daha şimdiden dengemi alt üst ediyor. Ama ilerde keşke deneseydim de demek istemiyorum.
En azından donör bulunmuş olması biraz rahatlattı
Bence burada öncelikle düşünmen gereken şey tekrar kendi yumurtanla denemezsen içinde uhte kalacak mı
Eğer kalacak ise kendi yumurtan ile denemelisin.
Doktorun %kaç başarı oranı veriyor
Rahim ile ilgili bi sıkıntın var mı.çünki bu donasyon düşünsen bile önemli olacak
Kaç defa denedin kendi yumurtanı

Bence burada öncelikle düşünmen gereken şey tekrar kendi yumurtanla denemezsen içinde uhte kalacak mı
Eğer kalacak ise kendi yumurtan ile denemelisin.
Doktorun %kaç başarı oranı veriyor
Rahim ile ilgili bi sıkıntın var mı.çünki bu donasyon düşünsen bile önemli olacak
Kaç defa denedin kendi yumurtanı

Geçen ay histeroskopi yaptırdım bir sorun olmadığını söyledi doktor. Kendi yumurtamla 4 kere denedim. Şansım çok yüksek değil ama bu seferde kistleri aspire ettik kaliteyi bozuyor diye. Doktorum birde böyle denemeyi önerdi. Bir yüzde vermedi başarı için

Geçen ay histeroskopi yaptırdım bir sorun olmadığını söyledi doktor. Kendi yumurtamla 4 kere denedim. Şansım çok yüksek değil ama bu seferde kistleri aspire ettik kaliteyi bozuyor diye. Doktorum birde böyle denemeyi önerdi. Bir yüzde vermedi başarı için
kalbimin sesini dinle.O nerde öyle yap
Ben herzaman kalbimi dinlerim hiç yanıltmadı beni.
Örneğin donasyon yapsan o kistler tutunmada bi negatiflik oluşturuyo mu ki hiç bildiğim bi konu değil

kalbimin sesini dinle.O nerde öyle yap
Ben herzaman kalbimi dinlerim hiç yanıltmadı beni.
Örneğin donasyon yapsan o kistler tutunmada bi negatiflik oluşturuyo mu ki hiç bildiğim bi konu değil

Bu kistleri olup normal hamile kalan insanlarda var. Doktorlar yumurtalıktaki kistlerin rahimde tutunmaya engel olmadığını söylüyor. Kistlerle tüp bebek tedavisinde kendi yumurtalarıyla başarıya ulaşanda çok. Benim onlardan farklı olarak problemin yumurtalarımın kalitesiz olması.
Kalbim donasyon diyor. Beynim son kez dene. Ruhumsa kaç git yoruldun diyor. Bilemiyorum...

Bu kistleri olup normal hamile kalan insanlarda var. Doktorlar yumurtalıktaki kistlerin rahimde tutunmaya engel olmadığını söylüyor. Kistlerle tüp bebek tedavisinde kendi yumurtalarıyla başarıya ulaşanda çok. Benim onlardan farklı olarak problemin yumurtalarımın kalitesiz olması.
Kalbim donasyon diyor. Beynim son kez dene. Ruhumsa kaç git yoruldun diyor. Bilemiyorum...
Pes etmek yokk
Anne olucaz inşallah

Arkadaşlar çikolata kisti olup donasyonla hamile kalan arkadaşlarımız var mı?

Kaldı ama onlar daha düşük kalite bu tutmadı onlar hiç tutmaz. Donasyon son yol kesin tutar gencim dedim ve tutmadı. Benim yaşımda olup tutmayan yok resmen ama benim tutmadı çünkü kaderim değil.
sakin boyle dusunme benimde ilkinde daha kalitelilerdi ve tutmamisti ama ikinci daha dusuk kalite donmuslarla ikiz oldu cnm. biraz dinlen kalanlari almaya git sonra hemen. ben 2 ay bekleyip gitmistim hemen

Aranızda sebepsiz infertilite olup donasyon yaptıran varmı?
Genelde bircok kisi tup bebek denemelerinde basarisiz oldugu icin ve dr larin ortalama soyledigi sebepleri biliyor ve birkac denemeden sonra olmayinca donasyonu tercih ediyor. sebepsiz inf. ye inanmiyorum acikcasi. olmamasinin elbet bir sebebi var. Burada senin yas durumun, suana kdr kac kez denedigin. esinin durumu, psikolojik durumun gibi seyleri degerlendirip karar vermek gerek. Tup bebek sureci cok yipratici oldugu icin acikcasi cok zaman/para/psikolojiyi kaybetmemek icin ve anne olabilmek icin bukarar veriliyor.

Genelde bircok kisi tup bebek denemelerinde basarisiz oldugu icin ve dr larin ortalama soyledigi sebepleri biliyor ve birkac denemeden sonra olmayinca donasyonu tercih ediyor. sebepsiz inf. ye inanmiyorum acikcasi. olmamasinin elbet bir sebebi var. Burada senin yas durumun, suana kdr kac kez denedigin. esinin durumu, psikolojik durumun gibi seyleri degerlendirip karar vermek gerek. Tup bebek sureci cok yipratici oldugu icin acikcasi cok zaman/para/psikolojiyi kaybetmemek icin ve anne olabilmek icin bukarar veriliyor.
31 yasındayız. 4 deneme hersy cok cok ıyı ama sonuc hepsınde düşük. Ngs dahıl era cd56 tüm testler yapıldı. Tıbba gore acıklanamayan bır durum. Ama ben de sizin gibi dusunuyorum kesınlıkle sebebı var ancak bıyerde adını koyamıyorlar. Donasyon konusu vok hassas dogru zamanı beklıyorum. Ancak boyle bır durumda onada ınancm yok:KK43:

kızlar hidrosalpinks için yaptırdığım laproskopi ameliyatı öncesi çok aradım forumlarda bulamadım tam olarak iyleşme sürecini...o yüzden biri faydalanır diye yazıyorum ben iki gün sonra işe başladım..evet karnım şiş üç beş dikiş var ama işimi yapabiliyorum hatta arabada kullnıyorum...asla büyütmeyin gözünüzde..çok basit bir operasyon...asla değmez risk alıp tüplerde sıvı varken transfer olmaya..

ben de ilk negatifi aldığımda çok üzlmüştüm..geçicek..o kadar gençsin ki..önünde çoook uzun seneler var...bir değil bir kaç çocuk sahibi olacaksın allahın izniyle..ama kendini bırakma..kaderim değilmiş deme..kaderin donmuşlarınla kqlmak belki...kalitesi düşük olsa bile şansın yine yüzde yetmiş..embriyo transferinde oran çok yüksek..yılma güzel kız..çok çok gençsin..anne olacaksın sen..inan bana

Kistlerinin boyutu kaç? benim sol yumurtamda 2 smlik var ve çok şükür yumurta donasyonuyla hamileyim. transferden sonra prednol'a 10 haftaya kadar devam ettim. şuan azalta azalta bitirdim.
benim senin gibi değerlerim olsa ne yapardım. 1 kere kendi yumurtalarımla denerdim. en az 3 ay: omega3, Q10, inofolik, selen, cinko, vitamin D3, ağrı ürünleri( polen, ağrı sütü) kullanıp yumurta kalitesini arttırırdım. eşimede proxeeed plus kullandırtırtım. yumurta toplandığı ay transfer olmam, embriyoları dondurup. 1 ay doğum kontrol hapı primolut (kistlere iyi geliyor)kullanıp adetten sonra normal hiç ilaç kullanmadan donmuşlarımı transfer yapardım.

Arkadaşlar kanda cd56 ya bakıldı ve sonucu bugün geldi %18.50 çıkmış nasıl sizce yüksek mi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Karyotip analizinde henüz çıkmadı haftaya cuma çıkacakmış ama ben bir iki güne adet olup tedaviye başlamam gerekiyor. Kafam karıştı ne yapıcam ben?

X