Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Cnm biz donörü fotondan secmedik yasak dendi bize
Canım biz seninle bu konuyu konuşmuştuk ama tekrar hatırlatıym.
siz sprem donörünü son anda belirlediğiniz icin hazırda bulunan donörler yasal olarak resimsizlerden seçilir.Hatta donörün çene yapısını filan söylediler sadece demiştin.
Gittigin merkez cryossprem bankla çalışiyor ve eger yumurta hazirlik asamasinda sprem donorunu belirlemek istemis olsaydiniz o zaman cryosbank in kendi sitesine girip resimden sececektiniz.
Hic bi merkezin resim gosterme yetkisi yoktur.

bu arada hazirlisiyla nezaman gideceksiniz yavruları almaya .eşin isteklimi artık gitmeye

Biz Dr. Murat beyle öncesi hiç telefonda görüşemedik maalesef hasta koordinatorü enis bey ile bize yönlendirdiği hemşire hanım yazdılar Genelde tanıdıkları doktorlar var her ilde,Bana dr umuz varsa ona gitmemi yoksa isim verdigi dr ye gitmem söylendi. Tahlillerimizi tanıdık özel bir labarotuarda yaptırdık piyasaya göre uygun oldu .Kendi dr muz olmadığı için onların tavsiye ettiği dr ye gittik, Yalnız formda bazı arkadaşlardan resim istediklerini okudum .. Benim ve eşimin resmini hiç istemediler
Merak etme resimi zaten iciniz rahat olsun diye istiyorlar , resimlerinize bakilmiyor arkadaslar, goz ve ten renginden baska hicbir seye baktiklari yok o yuzden iciniz rahat olsun, artik bahtiniza ne cikarsa supriz yumurta bunlar.

blue6363 resim istedikleri kisilerden biri benim, Kordinatorum arzu hanim ve ilk görüsmem den ertesi günü de Dr Murat aramisti beni
kibrista donor bebek yapmis bi tanidigin bebegine bakarsak, goya donor ayni anneye benziyomustu, ya bunlarin gozlerinde bozukluk var, ya da o gonderdiginiz resimlere baska bi yerleriyle bakiyolar sanirim, o yuzden hic zahmet bile etmeyin, ben cansu dere nin resimini gonderdim ben diye, giklari cikmadi :) whatsapp message kutusundan attiginiz resimlere bakarak arayinca tabii farketmek zor oluyor. Profesyonellik diz boyu

kibrista donor bebek yapmis bi tanidigin bebegine bakarsak, goya donor ayni anneye benziyomustu, ya bunlarin gozlerinde bozukluk var, ya da o gonderdiginiz resimlere baska bi yerleriyle bakiyolar sanirim, o yuzden hic zahmet bile etmeyin, ben cansu dere nin resimini gonderdim ben diye, giklari cikmadi :) whatsapp message kutusundan attiginiz resimlere bakarak arayinca tabii farketmek zor oluyor. Profesyonellik diz boyu
Ya adamlarin baslarini kasiyacak vakitleri yok, bildigin eski duzen SSK gibi, siz resimi falan birakin da, eger bebek esinize benziyorsa, embroyalar karismamissa sukredin, oyle oturup da sizin resimleri bilgisayar ortamina inderecek, sonra teker teker dikkatle bakip 100 tane donorle eslestirme yapacak, peh! Adamlar sizle telde konusurken otomatige baglamis, elinde baska islerle ugrasiyor, cunku eleman yok, hemsire, koordinator, hasta temsilcisi hepsi birbirine karismis, donor "bagis" adi altinda yasaya tamamiyle aykiri yumurta satin aliyor, alelen! Resim gostermeye gelince aaaa kesinlikle yasalara aykiri, hadi ordan!

Ya adamlarin baslarini kasiyacak vakitleri yok, bildigin eski duzen SSK gibi, siz resimi falan birakin da, eger bebek esinize benziyorsa, embroyalar karismamissa sukredin, oyle oturup da sizin resimleri bilgisayar ortamina inderecek, sonra teker teker dikkatle bakip 100 tane donorle eslestirme yapacak, peh! Adamlar sizle telde konusurken otomatige baglamis, elinde baska islerle ugrasiyor, cunku eleman yok, hemsire, koordinator, hasta temsilcisi hepsi birbirine karismis, donor "bagis" adi altinda yasaya tamamiyle aykiri yumurta satin aliyor, alelen! Resim gostermeye gelince aaaa kesinlikle yasalara aykiri, hadi ordan!
Donörleri göremememizin yasayla falanla filanla alakası yok mu yani. Emin misin?

Canım biz seninle bu konuyu konuşmuştuk ama tekrar hatırlatıym.
siz sprem donörünü son anda belirlediğiniz icin hazırda bulunan donörler yasal olarak resimsizlerden seçilir.Hatta donörün çene yapısını filan söylediler sadece demiştin.
Gittigin merkez cryossprem bankla çalışiyor ve eger yumurta hazirlik asamasinda sprem donorunu belirlemek istemis olsaydiniz o zaman cryosbank in kendi sitesine girip resimden sececektiniz.
Hic bi merkezin resim gosterme yetkisi yoktur.

bu arada hazirlisiyla nezaman gideceksiniz yavruları almaya .eşin isteklimi artık gitmeye
Hmmmm tamam canım Evet doğru .. Bizim transfer askıda şu an bu âdette olursa belki olur esim adet öncesi tamam diyor adet olunca erteliyo dua edin de ikna olsun hayırlısı ile

Dizara peki sen neye karar verdin? Yazilarini okuyunca hersey negativ hic olumlu birseye bakmıyorsun da o yüzden soruyorum merak ettim

Dizara peki sen neye karar verdin? Yazilarini okuyunca hersey negativ hic olumlu birseye bakmıyorsun da o yüzden soruyorum merak ettim
Birde
Birde donor konusuna gelince, ben disardan kiyafet alip da nasil kombin yapim düsüncesinde değilim tek dilegim Anne olmak ve onu saglikla dünya ya getirmek olcak baska da hic birsey istemiyorum

Ben bu topiğin eskilerinden olan bikaç arkadaşdan biriyim.
Bizler burda çok kişinin serüvenlerine şahitlik ettik.
Hangi insanın amacı bebek sahibi olmak kimin amacı reklam yapıp hasta toplayıp komisyan almak olduğunu artık yazı dilinden rahatça anlar olduk.
Yapmayın arkadaşlar!
Bu büyük bi vebaldir
Yaşadıklarınızı paylaşmak başka bişeydir , "insan " toplamak başka bişeydir.

Bu sayfa çok gördü bu reklam yaparak geçimini sağlayanları.
Ben mesajımı buraya bırakıyorum, isteğen kişi üzerine alsın !
ikili tartışma girmem , gerekirse yönetime şikayet ederiz yeter ki topiğimizin amacı " anne olmak isteyen kadınlar " olgusundan şaşmasın.
Seninle aynı şeyi düşünüyorum morkanatlarim o kadar belli oluyor ki. Fakat polemiğe girmemek için yazmadım ben de.

11. Gün 0.15 malesef
Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun ben de bi önceki denememde negatifi almıştım gercekten çok zor ama pozitifi alınca hepsi geride kalıyo oyüzden yılmamak lazım lütfen pes etme Allah bu yolda nücadele eden herkese anne olmayı nasip etsin inşallah

Kist aspirasyonu sonrası doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ve son 2-3 gündür ilişkiden sonra kanamam oluyor. Hiç başına böyle bir durum gelen var mı? Doktoru aradım ilacın yan etkisi dedi ama emin olamadım

Yazdıklarınıza zan altında kaldığıma o kadar çok üzüldüm ki. Amacım sadece ama sadece süreç hakkında detaylı bilgi verip kafalardaki soru işaretlerini bir nebze de olsa aydınlatıp yardımcı olmaktı. 2sinde transfer için gideceğimi söylemiştim. Bilet bilgilerimi bari atayım da kendimi aklayayım. Zaten bu saatten sonra da yazmayı düşünmüyorum.

Eklentiler

• IMG_6987.PNG
    IMG_6987.PNG
    107,5 KB · Görüntüleme: 133
  • Beğen
Reactions: cal
Yazdıklarınıza zan altında kaldığıma o kadar çok üzüldüm ki. Amacım sadece ama sadece süreç hakkında detaylı bilgi verip kafalardaki soru işaretlerini bir nebze de olsa aydınlatıp yardımcı olmaktı. 2sinde transfer için gideceğimi söylemiştim. Bilet bilgilerimi bari atayım da kendimi aklayayım. Zaten bu saatten sonra da yazmayı düşünmüyorum.
Arkadaşım kimseyi kırmak incitmek gibi bir amacımız yok ama burada sırf reklam yapmak için bizim gibi insanların duygularını sömüren kişiler oldu senin yazış tarzın da onlarınkine benzeyince böyle tepki verdik. Ben kendi adıma seni incittiysem üzgünüm sonuçta burada birbirimizi tanımadan birbirimizin yardımına koşan insanlarız. Ve evet hiç tanımadan birbirimize dua ediyoruz çünkü içinde bulu duğumuz durum hiç de kolay değil ve bizler birbirimizi çok İyi anlıyoruz. O yüzden yanlış anladığım için kusura bakma tedavim hayırlı uğurlu olsun ve inşallah bebişlerinle döner bize güzel haberler verirsin.

Amacımız seni kırmak incitmek değildi,yazı dilin öyle hissettirdi,kırıldıysan bende özür dilerim,inşallah herşey istediğin gibi olur

Merhaba hamilelik nasıl gidiyor
Öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim,çok şükür bügünüme ama hamileliğin başından beri sıkıntılarım bitmedi,önce geçmeyen öksürük,nükseden panik atak şimdide sisit oldum ve ağrılarım var ,yarın doktora gidecem inşallah herşey yolundadır,dualarınızı eksik etmeyin

Öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim,çok şükür bügünüme ama hamileliğin başından beri sıkıntılarım bitmedi,önce geçmeyen öksürük,nükseden panik atak şimdide sisit oldum ve ağrılarım var ,yarın doktora gidecem inşallah herşey yolundadır,dualarınızı eksik etmeyin
Umut üzlme kuzum sisite ağrılar oluyor belkide odu seni inciten
Yarın güzel haberle dön inşallah

Sorun değil arkadaşlar. Rabbim inşallah hepimize kucağımıza bebişlerimizi alıp burada musmutlu müjdeli haberler vermeyi nasip eder. 30 yaşımdayım ve öğretmen olarak kamuda hizmet veriyorum. Yazdıklarımın reklam gibi kokması sanırım söz sanatları kullanarak kendimi ifade ettiğinden kaynaklanmış olmalı. Her neyse hele bi gideyim Perşembe günü ne oldu ne bitti nasıl karşılandım, transfer nasıl oldu, kendimi nasıl hissettiğime kadar inşallah ivciğiyle civciğiyle yazarım.

X