Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Biz Dr. Murat beyle öncesi hiç telefonda görüşemedik maalesef hasta koordinatorü enis bey ile bize yönlendirdiği hemşire hanım yazdılar Genelde tanıdıkları doktorlar var her ilde,Bana dr umuz varsa ona gitmemi yoksa isim verdigi dr ye gitmem söylendi. Tahlillerimizi tanıdık özel bir labarotuarda yaptırdık piyasaya göre uygun oldu .Kendi dr muz olmadığı için onların tavsiye ettiği dr ye gittik, Yalnız formda bazı arkadaşlardan resim istediklerini okudum .. Benim ve eşimin resmini hiç istemediler
blue6363 resim istedikleri kisilerden biri benim, Kordinatorum arzu hanim ve ilk görüsmem den ertesi günü de Dr Murat aramisti beni

Mrb gynolife da tedavi goren arkadaslara bisey sormak istiyorum murat bey sizi takip etmek icin yasadiginiz sehirde doktor onerdimi yoksa siz kendi istediginiz doktorami gittiniz bir sorum daha olucak bu istenilen ilk tahlilleri ozel bi labaratuvarda yaptiran oldumu hic ne kadar tuttu ortalama olarak nereye yaptiriyim karar veremiyorum cunku kucuk biyerde yasiyorum yardimci olursaniz sevinirim[/QUOTE
Bn acıbadem hastanesine nerdeyse biryıldır gidip geliyorum normal tüpbebek için gitmiştim havuz tedavisine başlamıştım ama ikikere denedim diğerlerini saymıyorum malisef olmadı bn sordum hemşireye donasyonu önerdiğiniz bir hastane varmı diye bana gynolife önerdiler türkiyede Doktorum bni hazırlayıp sadece oraya yum toplama ve transfer için gidicem asıl bnm Dr Bülent hoca

blue6363 resim istedikleri kisilerden biri benim, Kordinatorum arzu hanim ve ilk görüsmem den ertesi günü de Dr Murat aramisti beni

Benimde aynı şekilde oldu. Resim istediler 10 gün önce dün sorduğumda birkaç aday var ama araştırıyorız ekleyip çıkartacaklarımız olacak dediler

Benimde burda gittigim bi doktorum var ama suan sadece tahlil yaptirip gondericegim icin ona gitmek istemiyorum cunku hangi merkez hangi doktor gibi sorularla karsilasmak istemiyorum onun icin bi labaratuvara gitmek istiyorum oda cok pahali olurmu diye karar veremiyorum donor secme asamasina gecmedigim icin fotograf konusunu hic bilmiyorum canim diger arkadaslar yazarsa bizde ogrenmis oluruz
seninki sprem donasyonu.
sprem donasyonunda resim istenmez.
Yumurta donasyonunda resim istenir anneye yada babaya benzeyen donor seçilsin diye.
Ama zaten sprem donörunun bebeklik fotosundan seciyosun

seninki sprem donasyonu.
sprem donasyonunda resim istenmez.
Yumurta donasyonunda resim istenir anneye yada babaya benzeyen donor seçilsin diye.
Ama zaten sprem donörunun bebeklik fotosundan seciyosun
Aa bunu hic duymamistim cok sasirdim sperm donasyonunda neden istenmiyo acaba babanin fotosu

• Beğen
Reactions: cal
Merhaba arkadaşlar. Bende donasyonla tüp bebek için Kıbrıs'ı seçenlerdenim. Açıkçası merkezi seçerken çok çok zorlandık. İnternetten araştırmadığım yer merkezlerden görüşmediğim kişi kalmadı. En sonunda kararımı verdim. İlaçlarımı kullandım(hala devam edenlerde var tabi) önümüzdeki hafta perşembe transfere gidiyorum. Süreçle ilgili bilgi almak isteyen olursa burdan yazın. A dan Z ye her şeyi paylaşmaya hazırım

• Beğen
Merhaba arkadaşlar. Bende donasyonla tüp bebek için Kıbrıs'ı seçenlerdenim. Açıkçası merkezi seçerken çok çok zorlandık. İnternetten araştırmadığım yer merkezlerden görüşmediğim kişi kalmadı. En sonunda kararımı verdim. İlaçlarımı kullandım(hala devam edenlerde var tabi) önümüzdeki hafta perşembe transfere gidiyorum. Süreçle ilgili bilgi almak isteyen olursa burdan yazın. A dan Z ye her şeyi paylaşmaya hazırım
Mrb canim ins bebislerinle donersin hangi merkez ve ne donasyonu acaba

3 yıllık evliyiz. 1 yıl kadar önce eşimde y mikrodelasyonuna bağlı azospermi teşhisi konuldu ve haliyle yıkıldık. Gittiğimiz ürolog'un bize tavsiyesi ya evlatlık almak ya da sperm donasyonu oldu. Sperm donasyonuna hiç sıcak bakmadık. Haziran ayının son haftasında bir gece rüyamda 2 tane oğluşumun olduğunu gördüm ve uyandığımda hüngür hüngür ağladım dua ettim. Bir an aklıma kalbime donasyon düşüncesi düştü fakat bu düşünce şöyleydi, sperm donasyonuyla benim bebeğim yerine hem sperm hem yumurta alarak embriyo donasyonu oldu ve bu düşüncem ikimizin de içine sindi ve bize umut oldu. Size yemin ederim neredeyse bütün merkezlerle ayrı ayrı konuştum süreç hakkında hepsinden detaylı bilgi ve fiyat aldım hepsi benzer şeyler söyledi(Kıbrıstaki merkezler üzerine konuşuyorum) inanır mısınız saçma sapan şekilde bel altı rekabet yaparak bir birlerini kötüleyenler bile oldu. Her neyse altıncı hislerim kuvvetlidir hem hislerime hemde araştırmalarıma güvenerek iki merkez arasında kaldım birisi bahçeci diğeri doğuş. Tabi bu 2 merkez için belirleyici olayım hem konuşma etiği ve dürüstlük hemde sağlık bakanlığına bağlı internet sitesindeki yıl içerisindeki en çok işlemin gerçekleştiği iki merkez oldu. Sonrasında eşimle ve çevremle yaptığım istişareler sonucunda doğuş tüp bebeği tercih ettik. Sağ olsunlar hatırı sayılır bir indirim de yaptılar. Görüştüğüm kişi embriyolog Can beydi. Sağ olsun çok çok çok ilgilendi. Transfer sonrasında apar topar gitmememizi üstüne basa basa önerdi. Maddi durumumuz sıkıntılı olduğu için Kıbrıs'ta konaklama imkanımızın olmadığını söyledik. O da sağ olsun hastanede 1 gece misafir ederek bizi konaklatabileceğini söyledi. Ben ondan razıyım Allah'ta olur inşallah. Bizden fotolarımız istedi uygun donör ve sperm bankasından sperm tedarik ederek embriyomuzu en özenli şekilde oluşturdu. Her gün arayıp tahlillerimi, jinekolojik muayenelerimi ve ilaç dozlarımla ilgilendi. Aslında ilgilenmek ne kelime bize yoldaşlık etti. Şöyle ki eşim sinirli ve agtesif hareketleri olan bir adam onunla bile defalarca görüşüp adeta hassasiyetim konusunda onu uyarıp bildiğiniz psikolojik destek verdi. Şundan bizim için geriye sayım başladı. Ayın 2 sinde transferim var. Hayır dualarınızı ve desteğinizi benden esirgemezseniz çok mutlu olurum. Şimdi buraya nasıl detayıyla yazdıysam söz veriyorum transfer sürecini ve sonrasını da yazacağım. Dileyen olursa kullandığım ilaç bilgilerimi de sizlerle paylaşabilirim.

Bana önereceğiniz bi dr var mı ben bahçeci kliginiyle görüştüm ama fiat yüksek geldi.eminim hepiniz çok inceleyip sık dokumuşsunuzdur.ben sadece dönür için kıbrısta olan bi dr istiyorum.burdan oraya bi dr önerisiyle daha mi iyi offff

• Beğen
Bana önereceğiniz bi dr var mı ben bahçeci kliginiyle görüştüm ama fiat yüksek geldi.eminim hepiniz çok inceleyip sık dokumuşsunuzdur.ben sadece dönür için kıbrısta olan bi dr istiyorum.burdan oraya bi dr önerisiyle daha mi iyi offff
Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. Emin ol bende çok beterdim. Araştır sor soruştur kalbinin sesini dinle ve öyle karar ver. Fiyatlar inanılmaz yüksek ve bizde kredi çektik. Ama mutlaka doğuş tüp bebekte bi Can beyle görüş derim. Bu arada yanlış anlaşılmakta istemiyorum. Yemin ediyorum merkez çalışanı veya reklamcısı değilim. Neyse onu yazıyorum

Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. Emin ol bende çok beterdim. Araştır sor soruştur kalbinin sesini dinle ve öyle karar ver. Fiyatlar inanılmaz yüksek ve bizde kredi çektik. Ama mutlaka doğuş tüp bebekte bi Can beyle görüş derim. Bu arada yanlış anlaşılmakta istemiyorum. Yemin ediyorum merkez çalışanı veya reklamcısı değilim. Neyse onu yazıyorum
Doğuş tüp bebek tedavisi her şey dahil mi.otel vs

Doğuş tüp bebek tedavisi her şey dahil mi.otel vs
Walla arzu edersek otel ve bilet konusunu da biz halledelim siz gelince ödemeyi yapın dediler biz istemedik. Ayrıca ötele gitmeyeceğiz bizi bir gece hastahanede misafir edecekler. Bu arada söylemeyi unuttum. Beş kuruş ödeme yapmadım. Hatta merak edip sordum çünkü bütün merkezler yarısını peşin yarısını transfer sonrası istediler, Can bey bana dediki siz bu yola bizi tanımadan güvenerek çıktınız bizde size güveniyoruz ödeme transferden sonra dedi. Buna da ayrıca sevindik

Walla arzu edersek otel ve bilet konusunu da biz halledelim siz gelince ödemeyi yapın dediler biz istemedik. Ayrıca ötele gitmeyeceğiz bizi bir gece hastahanede misafir edecekler. Bu arada söylemeyi unuttum. Beş kuruş ödeme yapmadım. Hatta merak edip sordum çünkü bütün merkezler yarısını peşin yarısını transfer sonrası istediler, Can bey bana dediki siz bu yola bizi tanımadan güvenerek çıktınız bizde size güveniyoruz ödeme transferden sonra dedi. Buna da ayrıca sevindik
Can bey kim Peki. Bir de iyiymiş tâbi.fiyat nedir

Aa bunu hic duymamistim cok sasirdim sperm donasyonunda neden istenmiyo acaba babanin fotosu
Tekrar anlatıym.
zaten sprem donorunun resminden seçiyorsun.
Sen kendin eşine benzeyen donoru kendin görerek seciyorsun.
Ama merkeze ben seçmiycem.benim yerime siz eşime benzeyen birini seçin dersen, onlarda seçerler.
Buradaki güzel olan şey donörün bebeklik fotosunu görüp karar verebilme hakkı.

• Beğen
Benimde aynı şekilde oldu. Resim istediler 10 gün önce dün sorduğumda birkaç aday var ama araştırıyorız ekleyip çıkartacaklarımız olacak dediler
İlk görüştüğüm kişi Enis bey detayların çoğunda o bize yardımcı oldu sonrası Öznur hemşire yazdı eşim ve benim fiziki özelliklerimi sordu dönorun özellikleri olarak ne istediğimi sordu resim istemedi.. sonrasında öznur hemşire oradan ayrılmış iki gün yazdım yazdım cevap alamayınca enis beye yazdım tekrar başka bir hemşireye yönlendirildim ve dönör hazır dendi tarihi size bildireceğiz denildi öznur hanım hiç ilgilenmedi zaten akabinde işten ayrıldı denildi. hatta tahlillerimizi bile kendi bilgimize göre bizim kendimizin yaptırdığımızı eksik olan bişey olup olmadığını ısrarla sordum bize hiç bilgi verilmediği hususunda şikayetimi söyledim. sonrasında Meltem hemşireye yönlendirildim Meltem hemşire çok ilgiliydi Allahtan ama oda resim istemedi.Sanırım ben sadece dönör esmer olmasın kumral ve ya beyaz tenli olsun sağlıklı ve zeki olsun yeterli dedim fazla detay istemedim üç gün içindede donor bulundu dendi. Belkidefazla detay istemediğim için başkası için hazır olan dönorden işlem yaptılar banada.. Ama inanın buna pek takılmıyorum zira kardeşim ben hiç benzemiyoruz.. eşim ve kardeşleride herbiri farklı tellerde : )) SAĞLIKLI OLSUN ELİ AYAĞI DÜZGÜN OLSUN BENİM OLSUN VARSIN BANA BENZEMESİN..

Ben bu topiğin eskilerinden olan bikaç arkadaşdan biriyim.
Bizler burda çok kişinin serüvenlerine şahitlik ettik.
Hangi insanın amacı bebek sahibi olmak kimin amacı reklam yapıp hasta toplayıp komisyan almak olduğunu artık yazı dilinden rahatça anlar olduk.
Yapmayın arkadaşlar!
Bu büyük bi vebaldir
Yaşadıklarınızı paylaşmak başka bişeydir , "insan " toplamak başka bişeydir.

Bu sayfa çok gördü bu reklam yaparak geçimini sağlayanları.
Ben mesajımı buraya bırakıyorum, isteğen kişi üzerine alsın !
ikili tartışma girmem , gerekirse yönetime şikayet ederiz yeter ki topiğimizin amacı " anne olmak isteyen kadınlar " olgusundan şaşmasın.

Ben bu topiğin eskilerinden olan bikaç arkadaşdan biriyim.
Bizler burda çok kişinin serüvenlerine şahitlik ettik.
Hangi insanın amacı bebek sahibi olmak kimin amacı reklam yapıp hasta toplayıp komisyan almak olduğunu artık yazı dilinden rahatça anlar olduk.
Yapmayın arkadaşlar!
Bu büyük bi vebaldir
Yaşadıklarınızı paylaşmak başka bişeydir , "insan " toplamak başka bişeydir.

Bu sayfa çok gördü bu reklam yaparak geçimini sağlayanları.
Ben mesajımı buraya bırakıyorum, isteğen kişi üzerine alsın !
ikili tartışma girmem , gerekirse yönetime şikayet ederiz yeter ki topiğimizin amacı " anne olmak isteyen kadınlar " olgusundan şaşmasın.
Aynen, çok uzatırsa reklam diye şikayet ederim. Bu sayfada amiyane tabirle yemezler arkadaşlar, o yüzden bu sayfadan uzak durun, kendi derdimiz bize yeter

Tekrar anlatıym.
zaten sprem donorunun resminden seçiyorsun.
Sen kendin eşine benzeyen donoru kendin görerek seciyorsun.
Ama merkeze ben seçmiycem.benim yerime siz eşime benzeyen birini seçin dersen, onlarda seçerler.
Buradaki güzel olan şey donörün bebeklik fotosunu görüp karar verebilme hakkı.
Cnm biz donörü fotondan secmedik yasak dendi bize

SAnırım bana reklamcı diyorsunuz. Allah şahidim olsun ki reklamla onunla bununla alakam yok. Ne kadar kötü bir durum olduğunu bizzat yaşayanlardanım. Vebalden bahseden arkadaşım düşün bakalım beni reklamcılıkla veya komisyonculukla suçlarken sen benim günahımı alarak vebal altına girmiiyor musun

X