Teşekkürler canım rahatladım hep bir endişe oluyor insandaBayagi ilerlemiş seninde maşallah Neo....evet özellikle rahim ağzı bölgesi göbek deliginin 3-4 parmak altında ağrı oluyor..hata bazen bıçak saplanmasi gibi agrilar da oluyor..Bunlar normal agrilar rahmin buyuduğu için özelikle o bölgede kasların gerildiğinden adet ağrısı yada farklı bir gerginlik ağrısı olarak hissediliyor...Benimde en basindan beri var..endiselenme arkadaşım. Bu ağrıyı test etmenin en un iyi yolu ağrı arttiginda sol tarafina uzanıp yarım saat dinlen ozaman geçiyor...geçmese agri surekli ise ozaman endiselenebilirsin...
Allahım sağ Salim kavuştursun güzelim..ben de pazattesi sabah laproskopi oluyorum..iki tüp de kapanacak..umarım iyi geçer herşey yolunda olur..Valla yeşilada da sen de haklı çıktın ikiniz de ikiz dıyordunuz.Canı gönülden bu duyguyu en kısa zamanda yaşamanı diliyorum canımmm
Benim de negatifti..üç gün ağladım hiç durmadan..hiç geçmez üzüntüm sandım aöa şimdi iyiyim..ancak başına gelen bilir bu acıyı..seni anlıyorum ama geçecek ve yeniden dememe gücün olacak..bı son üzüntün olsun..en kısa zamanda anne olmanı canı gçmülden diliyorum canım11. Gün 0.15 malesef
İnsallah hersey yolunda gecer canım benim herzaman dualarımdasın.Allahım sağ Salim kavuştursun güzelim..ben de pazattesi sabah laproskopi oluyorum..iki tüp de kapanacak..umarım iyi geçer herşey yolunda olur..
Yuppy ne dedim ben oleyyyyy cok mutlu oldum darisi basimizaaaa hayirli olsun canimArkadaşlar canlarrrrrrr.Şimdi doktordan geldik.Doktor baktı ikiz dedi .Ama kesenin biri küçük.Elim ayağım bu sefer mutluluktan titriyor.Darısı başınıza canlarımmmm.
Evet sen de demiştin insallah tez zamanda darısı başına canım:)Yuppy ne dedim ben oleyyyyy cok mutlu oldum darisi basimizaaaa hayirli olsun canim
Ewt cnm ben kendi donorümü götürdüm İnan çokta umrumda değil 5. Gün embriyosu olması tutacaksa 2. Gün Embriyo bile tutuyor[
çok iyi yapmışşsın bence.keske benimde sansım olsa...kimi götürdün ?
Amin cnm çok sağol şu an İspanya merkezlerine bakıyorum daha iyi laboratuvar koşullarına sahiplerBenim de negatifti..üç gün ağladım hiç durmadan..hiç geçmez üzüntüm sandım aöa şimdi iyiyim..ancak başına gelen bilir bu acıyı..seni anlıyorum ama geçecek ve yeniden dememe gücün olacak..bı son üzüntün olsun..en kısa zamanda anne olmanı canı gçmülden diliyorum canım
Çok teşekkür ederim transfer den snra aynı gün dönsek bişey olurmuki Rabbim inşallah hepimizin kucağına bebişlerle doldursunMerhabalar , 3 gün önce bende gynolif de yumurta donasyon yaptırıp donasyon sonrası ertesi gün dönüşümü yaptım.Yumurta donasyonu olduğu için dönörün cumartesi yumurta toplama gününde bizide çağırdılar toplamda 5 gün kalıp cuma akşamı gidip çarşamba öğleden sonra döndük .Biz konaklamayı kendimiz temin edicez dedik iyikide öyle demişiz. Girne öğretmen evinde internet üzerinden reservasyon yaptım 5 gün için 900 tl. ödeme yaptık kahvaltı dahil bu fiyata.. Ayrıca akşam yemekleride fena değildi. Ögretmenevinin önünden lefkoşe dolmuşları geçiyor lefkoşede de ikinci vasıta ile (göçmenköy sanayi dolmuşarı var) gynolifenin önünde indiriyorlar.Fikir sahibi olmanız adına biraz detaylı yazdım sağlıcakla çocuklarımızı kucağımıza alırız inş.
Gynolife de benimle ilgililen hemşirede merve hemşireKizlar, gynolife da öznur hemşire merkez den ayrilinca Merve hemşireye yönlendirildim,beni aradi tüm ön hazirlik detaylari anlatti ve dönör ile ilgili tüm istekleri aldi hatta ben çok fazla özellik istemedigim taktirde bu bizim dogal hakkimiz oldugunu ve aklimizda ne varsa nasil istiyorsak söylememizi istedi resimlerimizi de sart kostu.
Biz ayni gun donduk canim. 10.30 gibi transferim oldu. 16.00 ya kadar orada kalnamiza izin verdiler. Cikinca 5 saat kadar hava alaninda bekledik. Gece de cok yorulmusuz petrolde arabada uyuduk zira gitsek kaza yapabilurdik. Yani sefil bir dönüştü ama tuttu :)Çok teşekkür ederim transfer den snra aynı gün dönsek bişey olurmuki Rabbim inşallah hepimizin kucağına bebişlerle doldursun
8 saate kadar yolculuk serbest.Biz de transferimiz oldu biraz dinlendik aynı gün döndükÇok teşekkür ederim transfer den snra aynı gün dönsek bişey olurmuki Rabbim inşallah hepimizin kucağına bebişlerle doldursun
Canim Sana yardimci olmak isterim ama ben yurt disinda yasadigim icin fiyat biraz degisik olabilir,ben burda herzam gittigim Dr da ön tedavi oldum, labaratuvarda kan testleri yapildi fiyat ortalama 180 Euro tuttu August da hapima basliyorum ve kismetse eylülde merkez de olup yumurta donasyonu olcam ama sen merkez ile görüstügünde bir sor kesin onlara calisan Dr lar da vardirMrb gynolife da tedavi goren arkadaslara bisey sormak istiyorum murat bey sizi takip etmek icin yasadiginiz sehirde doktor onerdimi yoksa siz kendi istediginiz doktorami gittiniz bir sorum daha olucak bu istenilen ilk tahlilleri ozel bi labaratuvarda yaptiran oldumu hic ne kadar tuttu ortalama olarak nereye yaptiriyim karar veremiyorum cunku kucuk biyerde yasiyorum yardimci olursaniz sevinirim
Aminnn .. Benim transferim saat 1.30 gibi oldu uçak saati uymadığı için ertesi gün , reservesyon yaptırmıştık aynı gün dönmedik uçak yolculuğu ise birşey olmaz deniliyor ama yinede acaba ondan mı oldu bundanmı oldu dememek için riske atmayınız derimÇok teşekkür ederim transfer den snra aynı gün dönsek bişey olurmuki Rabbim inşallah hepimizin kucağına bebişlerle doldursun
Biz Dr. Murat beyle öncesi hiç telefonda görüşemedik maalesef hasta koordinatorü enis bey ile bize yönlendirdiği hemşire hanım yazdılar Genelde tanıdıkları doktorlar var her ilde,Bana dr umuz varsa ona gitmemi yoksa isim verdigi dr ye gitmem söylendi. Tahlillerimizi tanıdık özel bir labarotuarda yaptırdık piyasaya göre uygun oldu .Kendi dr muz olmadığı için onların tavsiye ettiği dr ye gittik, Yalnız formda bazı arkadaşlardan resim istediklerini okudum .. Benim ve eşimin resmini hiç istemedilerMrb gynolife da tedavi goren arkadaslara bisey sormak istiyorum murat bey sizi takip etmek icin yasadiginiz sehirde doktor onerdimi yoksa siz kendi istediginiz doktorami gittiniz bir sorum daha olucak bu istenilen ilk tahlilleri ozel bi labaratuvarda yaptiran oldumu hic ne kadar tuttu ortalama olarak nereye yaptiriyim karar veremiyorum cunku kucuk biyerde yasiyorum yardimci olursaniz sevinirim
Tesekkur ederim ins guzel sonuclarlar alirsinCanim Sana yardimci olmak isterim ama ben yurt disinda yasadigim icin fiyat biraz degisik olabilir,ben burda herzam gittigim Dr da ön tedavi oldum, labaratuvarda kan testleri yapildi fiyat ortalama 180 Euro tuttu August da hapima basliyorum ve kismetse eylülde merkez de olup yumurta donasyonu olcam ama sen merkez ile görüstügünde bir sor kesin onlara calisan Dr lar da vardir
Benimde burda gittigim bi doktorum var ama suan sadece tahlil yaptirip gondericegim icin ona gitmek istemiyorum cunku hangi merkez hangi doktor gibi sorularla karsilasmak istemiyorum onun icin bi labaratuvara gitmek istiyorum oda cok pahali olurmu diye karar veremiyorum donor secme asamasina gecmedigim icin fotograf konusunu hic bilmiyorum canim diger arkadaslar yazarsa bizde ogrenmis oluruzBiz Dr. Murat beyle öncesi hiç telefonda görüşemedik maalesef hasta koordinatorü enis bey ile bize yönlendirdiği hemşire hanım yazdılar Genelde tanıdıkları doktorlar var her ilde,Bana dr umuz varsa ona gitmemi yoksa isim verdigi dr ye gitmem söylendi. Tahlillerimizi tanıdık özel bir labarotuarda yaptırdık piyasaya göre uygun oldu .Kendi dr muz olmadığı için onların tavsiye ettiği dr ye gittik, Yalnız formda bazı arkadaşlardan resim istediklerini okudum .. Benim ve eşimin resmini hiç istemediler
İlk istenilen tahlilleri devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz.Doktora tüp bebek tedavisi için istenilen testler dersiniz.Nerde diye sorarsa şehir den bir merkez ismi söylersiniz olur biter:)Mrb gynolife da tedavi goren arkadaslara bisey sormak istiyorum murat bey sizi takip etmek icin yasadiginiz sehirde doktor onerdimi yoksa siz kendi istediginiz doktorami gittiniz bir sorum daha olucak bu istenilen ilk tahlilleri ozel bi labaratuvarda yaptiran oldumu hic ne kadar tuttu ortalama olarak nereye yaptiriyim karar veremiyorum cunku kucuk biyerde yasiyorum yardimci olursaniz sevinirim