blue6363 resim istedikleri kisilerden biri benim, Kordinatorum arzu hanim ve ilk görüsmem den ertesi günü de Dr Murat aramisti beniBiz Dr. Murat beyle öncesi hiç telefonda görüşemedik maalesef hasta koordinatorü enis bey ile bize yönlendirdiği hemşire hanım yazdılar Genelde tanıdıkları doktorlar var her ilde,Bana dr umuz varsa ona gitmemi yoksa isim verdigi dr ye gitmem söylendi. Tahlillerimizi tanıdık özel bir labarotuarda yaptırdık piyasaya göre uygun oldu .Kendi dr muz olmadığı için onların tavsiye ettiği dr ye gittik, Yalnız formda bazı arkadaşlardan resim istediklerini okudum .. Benim ve eşimin resmini hiç istemediler
Mrb gynolife da tedavi goren arkadaslara bisey sormak istiyorum murat bey sizi takip etmek icin yasadiginiz sehirde doktor onerdimi yoksa siz kendi istediginiz doktorami gittiniz bir sorum daha olucak bu istenilen ilk tahlilleri ozel bi labaratuvarda yaptiran oldumu hic ne kadar tuttu ortalama olarak nereye yaptiriyim karar veremiyorum cunku kucuk biyerde yasiyorum yardimci olursaniz sevinirim[/QUOTE
Bn acıbadem hastanesine nerdeyse biryıldır gidip geliyorum normal tüpbebek için gitmiştim havuz tedavisine başlamıştım ama ikikere denedim diğerlerini saymıyorum malisef olmadı bn sordum hemşireye donasyonu önerdiğiniz bir hastane varmı diye bana gynolife önerdiler türkiyede Doktorum bni hazırlayıp sadece oraya yum toplama ve transfer için gidicem asıl bnm Dr Bülent hoca
blue6363 resim istedikleri kisilerden biri benim, Kordinatorum arzu hanim ve ilk görüsmem den ertesi günü de Dr Murat aramisti beni
seninki sprem donasyonu.Benimde burda gittigim bi doktorum var ama suan sadece tahlil yaptirip gondericegim icin ona gitmek istemiyorum cunku hangi merkez hangi doktor gibi sorularla karsilasmak istemiyorum onun icin bi labaratuvara gitmek istiyorum oda cok pahali olurmu diye karar veremiyorum donor secme asamasina gecmedigim icin fotograf konusunu hic bilmiyorum canim diger arkadaslar yazarsa bizde ogrenmis oluruz
Aa bunu hic duymamistim cok sasirdim sperm donasyonunda neden istenmiyo acaba babanin fotosuseninki sprem donasyonu.
sprem donasyonunda resim istenmez.
Yumurta donasyonunda resim istenir anneye yada babaya benzeyen donor seçilsin diye.
Ama zaten sprem donörunun bebeklik fotosundan seciyosun
Mrb canim ins bebislerinle donersin hangi merkez ve ne donasyonu acabaMerhaba arkadaşlar. Bende donasyonla tüp bebek için Kıbrıs'ı seçenlerdenim. Açıkçası merkezi seçerken çok çok zorlandık. İnternetten araştırmadığım yer merkezlerden görüşmediğim kişi kalmadı. En sonunda kararımı verdim. İlaçlarımı kullandım(hala devam edenlerde var tabi) önümüzdeki hafta perşembe transfere gidiyorum. Süreçle ilgili bilgi almak isteyen olursa burdan yazın. A dan Z ye her şeyi paylaşmaya hazırım
İnşallah canım benim bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla sıhhatler mutlulukla cümlemize nasip olur inşallahMrb canim ins bebislerinle donersin hangi merkez ve ne donasyonu acaba
Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. Emin ol bende çok beterdim. Araştır sor soruştur kalbinin sesini dinle ve öyle karar ver. Fiyatlar inanılmaz yüksek ve bizde kredi çektik. Ama mutlaka doğuş tüp bebekte bi Can beyle görüş derim. Bu arada yanlış anlaşılmakta istemiyorum. Yemin ediyorum merkez çalışanı veya reklamcısı değilim. Neyse onu yazıyorumBana önereceğiniz bi dr var mı ben bahçeci kliginiyle görüştüm ama fiat yüksek geldi.eminim hepiniz çok inceleyip sık dokumuşsunuzdur.ben sadece dönür için kıbrısta olan bi dr istiyorum.burdan oraya bi dr önerisiyle daha mi iyi offff
Doğuş tüp bebek tedavisi her şey dahil mi.otel vsArkadaşım seni çok iyi anlıyorum. Emin ol bende çok beterdim. Araştır sor soruştur kalbinin sesini dinle ve öyle karar ver. Fiyatlar inanılmaz yüksek ve bizde kredi çektik. Ama mutlaka doğuş tüp bebekte bi Can beyle görüş derim. Bu arada yanlış anlaşılmakta istemiyorum. Yemin ediyorum merkez çalışanı veya reklamcısı değilim. Neyse onu yazıyorum
Walla arzu edersek otel ve bilet konusunu da biz halledelim siz gelince ödemeyi yapın dediler biz istemedik. Ayrıca ötele gitmeyeceğiz bizi bir gece hastahanede misafir edecekler. Bu arada söylemeyi unuttum. Beş kuruş ödeme yapmadım. Hatta merak edip sordum çünkü bütün merkezler yarısını peşin yarısını transfer sonrası istediler, Can bey bana dediki siz bu yola bizi tanımadan güvenerek çıktınız bizde size güveniyoruz ödeme transferden sonra dedi. Buna da ayrıca sevindikDoğuş tüp bebek tedavisi her şey dahil mi.otel vs
Can bey kim Peki. Bir de iyiymiş tâbi.fiyat nedirWalla arzu edersek otel ve bilet konusunu da biz halledelim siz gelince ödemeyi yapın dediler biz istemedik. Ayrıca ötele gitmeyeceğiz bizi bir gece hastahanede misafir edecekler. Bu arada söylemeyi unuttum. Beş kuruş ödeme yapmadım. Hatta merak edip sordum çünkü bütün merkezler yarısını peşin yarısını transfer sonrası istediler, Can bey bana dediki siz bu yola bizi tanımadan güvenerek çıktınız bizde size güveniyoruz ödeme transferden sonra dedi. Buna da ayrıca sevindik
Tekrar anlatıym.Aa bunu hic duymamistim cok sasirdim sperm donasyonunda neden istenmiyo acaba babanin fotosu
Benimde aynı şekilde oldu. Resim istediler 10 gün önce dün sorduğumda birkaç aday var ama araştırıyorız ekleyip çıkartacaklarımız olacak dediler
İlk görüştüğüm kişi Enis bey detayların çoğunda o bize yardımcı oldu sonrası Öznur hemşire yazdı eşim ve benim fiziki özelliklerimi sordu dönorun özellikleri olarak ne istediğimi sordu resim istemedi.. sonrasında öznur hemşire oradan ayrılmış iki gün yazdım yazdım cevap alamayınca enis beye yazdım tekrar başka bir hemşireye yönlendirildim ve dönör hazır dendi tarihi size bildireceğiz denildi öznur hanım hiç ilgilenmedi zaten akabinde işten ayrıldı denildi. hatta tahlillerimizi bile kendi bilgimize göre bizim kendimizin yaptırdığımızı eksik olan bişey olup olmadığını ısrarla sordum bize hiç bilgi verilmediği hususunda şikayetimi söyledim. sonrasında Meltem hemşireye yönlendirildim Meltem hemşire çok ilgiliydi Allahtan ama oda resim istemedi.Sanırım ben sadece dönör esmer olmasın kumral ve ya beyaz tenli olsun sağlıklı ve zeki olsun yeterli dedim fazla detay istemedim üç gün içindede donor bulundu dendi. Belkidefazla detay istemediğim için başkası için hazır olan dönorden işlem yaptılar banada.. Ama inanın buna pek takılmıyorum zira kardeşim ben hiç benzemiyoruz.. eşim ve kardeşleride herbiri farklı tellerde : )) SAĞLIKLI OLSUN ELİ AYAĞI DÜZGÜN OLSUN BENİM OLSUN VARSIN BANA BENZEMESİN..Benimde aynı şekilde oldu. Resim istediler 10 gün önce dün sorduğumda birkaç aday var ama araştırıyorız ekleyip çıkartacaklarımız olacak dediler
Aynen, çok uzatırsa reklam diye şikayet ederim. Bu sayfada amiyane tabirle yemezler arkadaşlar, o yüzden bu sayfadan uzak durun, kendi derdimiz bize yeterBen bu topiğin eskilerinden olan bikaç arkadaşdan biriyim.
Bizler burda çok kişinin serüvenlerine şahitlik ettik.
Hangi insanın amacı bebek sahibi olmak kimin amacı reklam yapıp hasta toplayıp komisyan almak olduğunu artık yazı dilinden rahatça anlar olduk.
Yapmayın arkadaşlar!
Bu büyük bi vebaldir
Yaşadıklarınızı paylaşmak başka bişeydir , "insan " toplamak başka bişeydir.
Bu sayfa çok gördü bu reklam yaparak geçimini sağlayanları.
Ben mesajımı buraya bırakıyorum, isteğen kişi üzerine alsın !
ikili tartışma girmem , gerekirse yönetime şikayet ederiz yeter ki topiğimizin amacı " anne olmak isteyen kadınlar " olgusundan şaşmasın.
Cnm biz donörü fotondan secmedik yasak dendi bizeTekrar anlatıym.
zaten sprem donorunun resminden seçiyorsun.
Sen kendin eşine benzeyen donoru kendin görerek seciyorsun.
Ama merkeze ben seçmiycem.benim yerime siz eşime benzeyen birini seçin dersen, onlarda seçerler.
Buradaki güzel olan şey donörün bebeklik fotosunu görüp karar verebilme hakkı.