Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Vallah allah isterse kaşıda benzer gözüde
Unutma dna sı senin olmasa rna sı senin

Ze
Zelita ilk önce çok şükürler olsun her şey yolunda öylede devam etsin inşallah
İkincide ıkadar güzel yazdınki
Süpersin

Çok sağol neocum
Ya bu kadar hamile kardeşlerim bana dua ediyor olucak bu iş inanıyorum
Rabbim banada bu duyguyu yaşatacak
Sizi seviyorum
Tabiki yaşatacak Rabbim canım zaza'cım
Kalbimin en içinden ,ruhumla Rabbimin sana anne olmanı nasip etmesini diliyorum Dua ediyorum
Bu sabretmişliğin ödülünü alacaksın
Allahım bizi duyuyo buna inanıyorum
Negatif alan kardeşlerimize sabır
Test günü bekleyen Dostlarımıza pozitif sonuç
Hazırlık sürecindeki Dostlarımıza da herşeyin kusursuz ilerleyip, mutlu haberlerle dönmelerini nasip et Rabbim.

Canım kardeşim seni çoook seviyorum
Duygulandım

Çok sevindim zelitta..Allah saglikla dogmalarini nadip etsin canim..bizimde miniklerden biri en basindan beri bir gün geriden geliyor...ama o degisirmis annesi zamanla önede gecebilirmis:)

Çok sevindim zelitta..Allah saglikla dogmalarini nadip etsin canim..bizimde miniklerden biri en basindan beri bir gün geriden geliyor...ama o degisirmis annesi zamanla önede gecebilirmis:)
Sağolasın canim.Annesi dedin ya icim bi hos oldu. Inşallah hayirlisi olsun. Ay tutulması var şimdi. Boyle anlarin enerjisine inaniyorum. Rabbim herkesin yüzünü guldursun. Senin de sağlıcakla ilerlesin inşallah

Maşallah benimde 10.hafta sen bilirsin karnımın alt bölgesinde ağrı oluyor normalmi
Bayagi ilerlemiş seninde maşallah Neo....evet özellikle rahim ağzı bölgesi göbek deliginin 3-4 parmak altında ağrı oluyor..hata bazen bıçak saplanmasi gibi agrilar da oluyor..Bunlar normal agrilar rahmin buyuduğu için özelikle o bölgede kasların gerildiğinden adet ağrısı yada farklı bir gerginlik ağrısı olarak hissediliyor...Benimde en basindan beri var..endiselenme arkadaşım. Bu ağrıyı test etmenin en un iyi yolu ağrı arttiginda sol tarafina uzanıp yarım saat dinlen ozaman geçiyor...geçmese agri surekli ise ozaman endiselenebilirsin...

Çok sağol canım. Sana da çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…