Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Yazıyı bende şimdi okudum,kimse donörün yakasına yapışıpta yumurtanı ver demiyor,para kazanmak için bu yola girmiş,şimdi kalkıpta mağdur edebiyatı yapmanın anlamı yok..Kendi yumurtamızla yaptığımız tedavilerdede sağlığımız tehlikeye girmiyormu,ben kaç kere Ohss oldum ölümlerden döndüm..Bizmi istedik böyle olsun o kararı verirken hepimiz ne sıkıntılar ne gel gitler yaşıyoruz..Burda Doğum yapmış bi sürü arkadaş var çocukları bi şekilde aileden birine benzetiliyor,yemişim genetiğini,benim karnımda büyüyor ben doğuracam emzirecem ,hayata hazırlayacam onu ,Anne diyecek bana varsın kaşı benzemesin bana...
Vallah allah isterse kaşıda benzer gözüde
Unutma dna sı senin olmasa rna sı senin

Ze
Merhaba arkadaşlar. Biz de bugun keselerimizi gördük. Bir tanesi bir gun geriden geliyor. Alkah herkese nasip etsin insallah.

Bugün çıkan haberi ben de okudum. Kizi o gazete nasil bulmuş. Belli ki kiz kendisi basvurmus haber yaptirmis ve bu isten para almis. Dilara k. Tıp öğrencisi... esi dosdostu bunu tahmin edemeyecek mi de yuzunu saklamis. Bir de gorse ayrilamazmis... hic samimi degil. Para icin yapıyormuş...sacindaki boyayi yapmak dünyanın parasi. Az yesin az suslensin adam olup okusun. Nice insan var okuyup çalışıyo. Her sey kizin isguzarligi. Genetik konusunda da hastalik, fiziksel ozellik vs. haricinde etkilendigini dusunmuyorum. Biz 3 kardesiz hicbirimiz birbirimize kisilik olarak benzemeyiz. Benim gorumcem arsizin tekidir kaynim alkolik esim ise bunlarin hicbiri degil fakat bencil... ben cok sert biriyim kardeslerim degil. 5. Sinifa giden bir öğrencim cok titiz calisiyo 8. sinifa giden abisi serseri geldi serseri gidiyo. E ayni ana baba geni bu... bazen ananin bananin 1 cumlesi bile cocugun hayatini degistirirken ne genetigi... cocugum kardeşle evlenmesin diye yabanci donor sectim. Beni tek uzen ailenin genetik rahatsızlıklarini bilmemek. Gerisi teferruat. Ben evlat edinmeyi cik istedim bu gerzek toplum baskisi cocugumu yormasin diye bu yola basvurdum. Donasyonu kinayanlar once burunlarindaki sümügü silip sonra bizim gozumuzdeki çapağa baksinlar
Zelita ilk önce çok şükürler olsun her şey yolunda öylede devam etsin inşallah
İkincide ıkadar güzel yazdınki
Süpersin

Çok sağol neocum
Ya bu kadar hamile kardeşlerim bana dua ediyor olucak bu iş inanıyorum
Rabbim banada bu duyguyu yaşatacak
Sizi seviyorum
Tabiki yaşatacak Rabbim canım zaza'cım
Kalbimin en içinden ,ruhumla Rabbimin sana anne olmanı nasip etmesini diliyorum Dua ediyorum
Bu sabretmişliğin ödülünü alacaksın
Allahım bizi duyuyo buna inanıyorum
Negatif alan kardeşlerimize sabır
Test günü bekleyen Dostlarımıza pozitif sonuç
Hazırlık sürecindeki Dostlarımıza da herşeyin kusursuz ilerleyip, mutlu haberlerle dönmelerini nasip et Rabbim.

Tabiki yaşatacak Rabbim canım zaza'cım
Kalbimin en içinden ,ruhumla Rabbimin sana anne olmanı nasip etmesini diliyorum Dua ediyorum
Bu sabretmişliğin ödülünü alacaksın
Allahım bizi duyuyo buna inanıyorum
Negatif alan kardeşlerimize sabır
Test günü bekleyen Dostlarımıza pozitif sonuç
Hazırlık sürecindeki Dostlarımıza da herşeyin kusursuz ilerleyip, mutlu haberlerle dönmelerini nasip et Rabbim.
Canım kardeşim seni çoook seviyorum
Duygulandım

Merhaba arkadaşlar. Biz de bugun keselerimizi gördük. Bir tanesi bir gun geriden geliyor. Alkah herkese nasip etsin insallah.

Bugün çıkan haberi ben de okudum. Kizi o gazete nasil bulmuş. Belli ki kiz kendisi basvurmus haber yaptirmis ve bu isten para almis. Dilara k. Tıp öğrencisi... esi dosdostu bunu tahmin edemeyecek mi de yuzunu saklamis. Bir de gorse ayrilamazmis... hic samimi degil. Para icin yapıyormuş...sacindaki boyayi yapmak dünyanın parasi. Az yesin az suslensin adam olup okusun. Nice insan var okuyup çalışıyo. Her sey kizin isguzarligi. Genetik konusunda da hastalik, fiziksel ozellik vs. haricinde etkilendigini dusunmuyorum. Biz 3 kardesiz hicbirimiz birbirimize kisilik olarak benzemeyiz. Benim gorumcem arsizin tekidir kaynim alkolik esim ise bunlarin hicbiri degil fakat bencil... ben cok sert biriyim kardeslerim degil. 5. Sinifa giden bir öğrencim cok titiz calisiyo 8. sinifa giden abisi serseri geldi serseri gidiyo. E ayni ana baba geni bu... bazen ananin bananin 1 cumlesi bile cocugun hayatini degistirirken ne genetigi... cocugum kardeşle evlenmesin diye yabanci donor sectim. Beni tek uzen ailenin genetik rahatsızlıklarini bilmemek. Gerisi teferruat. Ben evlat edinmeyi cik istedim bu gerzek toplum baskisi cocugumu yormasin diye bu yola basvurdum. Donasyonu kinayanlar once burunlarindaki sümügü silip sonra bizim gozumuzdeki çapağa baksinlar
Çok sevindim zelitta..Allah saglikla dogmalarini nadip etsin canim..bizimde miniklerden biri en basindan beri bir gün geriden geliyor...ama o degisirmis annesi zamanla önede gecebilirmis:)

Çok sevindim zelitta..Allah saglikla dogmalarini nadip etsin canim..bizimde miniklerden biri en basindan beri bir gün geriden geliyor...ama o degisirmis annesi zamanla önede gecebilirmis:)
Sağolasın canim.Annesi dedin ya icim bi hos oldu. Inşallah hayirlisi olsun. Ay tutulması var şimdi. Boyle anlarin enerjisine inaniyorum. Rabbim herkesin yüzünü guldursun. Senin de sağlıcakla ilerlesin inşallah

Maşallah benimde 10.hafta sen bilirsin karnımın alt bölgesinde ağrı oluyor normalmi
Bayagi ilerlemiş seninde maşallah Neo....evet özellikle rahim ağzı bölgesi göbek deliginin 3-4 parmak altında ağrı oluyor..hata bazen bıçak saplanmasi gibi agrilar da oluyor..Bunlar normal agrilar rahmin buyuduğu için özelikle o bölgede kasların gerildiğinden adet ağrısı yada farklı bir gerginlik ağrısı olarak hissediliyor...Benimde en basindan beri var..endiselenme arkadaşım. Bu ağrıyı test etmenin en un iyi yolu ağrı arttiginda sol tarafina uzanıp yarım saat dinlen ozaman geçiyor...geçmese agri surekli ise ozaman endiselenebilirsin...

Ben iki yıldır sağlık sorunlarıyla ugradiyordum çok şükür son 6 aydır iyiyim
Noral terapi yaptırıyorum ve rahmim daha iyi son zamanlarda pistlerin küçüldü psikolojik daha iyi pazartesi rahim filmiyle duruma bakacaz artık
Tup bebek denemek zaman kaybı gibi zaten yeterince vakit harcadım
Allah sana da hayırlısıyla kavuştursun tekrar canim
Çok sağol canım. Sana da çok geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun.

X