Zazam yarim saate gidiorum insallah kuzularimin kalp atışını duymaya.yuce rabbim insallah hepimizin yardimcisi Allahim.nolur dualarinizi eksik etmeyin canlarim cıkar cikmaz yazarim zazam
Merakla bekliyoruz güzel haberini
Ayyy çok sevindim ne güzel bi haber maşallah hadi gözün aydın :))) darısı bizim başımızaCanlarim ve zazam duyduk bebegimin kalp atışını ama kese 1 taneymis yani ikiz gebelik degilmis.olsun hic umrumda degil kuzum bana tutunmus benimle yasiyor ya bana yeter rabbime binlerce kere şükürler olsun.iyiki varsiniz ve iyiki varsin zazam.yuce rabbim en kisa zamanda zazama ve isteyen herkese nasip etsin dualarim hep bizimle canlar
Gözünüz aydın rabbim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah..Canlarim ve zazam duyduk bebegimin kalp atışını ama kese 1 taneymis yani ikiz gebelik degilmis.olsun hic umrumda degil kuzum bana tutunmus benimle yasiyor ya bana yeter rabbime binlerce kere şükürler olsun.iyiki varsiniz ve iyiki varsin zazam.yuce rabbim en kisa zamanda zazama ve isteyen herkese nasip etsin dualarim hep bizimle canlar
Güzel kalpli kadın rabbim sanada tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..Yarına gelsin iki sağlıklı keseler
bitsin artık hasret
Canlarim ve zazam duyduk bebegimin kalp atışını ama kese 1 taneymis yani ikiz gebelik degilmis.olsun hic umrumda degil kuzum bana tutunmus benimle yasiyor ya bana yeter rabbime binlerce kere şükürler olsun.iyiki varsiniz ve iyiki varsin zazam.yuce rabbim en kisa zamanda zazama ve isteyen herkese nasip etsin dualarim hep bizimle canlar
Canım hayırlısı inşallah nasılsın pekiBugün transfere gidiyorum kızlar dua edin
Allahım ne güzel haber darısı başımıza insallahhhhhhhh:)Canlarim ve zazam duyduk bebegimin kalp atışını ama kese 1 taneymis yani ikiz gebelik degilmis.olsun hic umrumda degil kuzum bana tutunmus benimle yasiyor ya bana yeter rabbime binlerce kere şükürler olsun.iyiki varsiniz ve iyiki varsin zazam.yuce rabbim en kisa zamanda zazama ve isteyen herkese nasip etsin dualarim hep bizimle canlar
Pazartesi gidicem inşallah bende bana da dua edinSizin kalp atışı ne zaman :)
Tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alCanlarim ve zazam duyduk bebegimin kalp atışını ama kese 1 taneymis yani ikiz gebelik degilmis.olsun hic umrumda degil kuzum bana tutunmus benimle yasiyor ya bana yeter rabbime binlerce kere şükürler olsun.iyiki varsiniz ve iyiki varsin zazam.yuce rabbim en kisa zamanda zazama ve isteyen herkese nasip etsin dualarim hep bizimle canlar
Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallahPazartesi gidicem inşallah bende bana da dua edin
Aaa canım selam nasılsın? Ben hata ile bu topiğe yazdım ama bence de başka çare olmayan durumlarda bir umut oluyor. Hiç unutmam ilki için uğraşırken bir haber başlığı görmüştüm “annesi kayıp yavrulara yuva aranıyor diye” bahsedilen tabii ki kedi yavrusu ama çok kısa bir süre için, belki saniyenin 10’da 1’i, beynim onların bebek olabileceğini ve alabileceğimi düşündürtmüştü bana. Sonra çok şükür hamile kaldım. Şimdi ikinci için direkt tüp bebeğe gittik. Hayırlısı. Olur inşallah. Sen ne yapıyorsun?Canım hayırlısı inşallah nasılsın peki
Bende donasyona sıcak bakiyorum
İnşallah sonuç hepimiz icin olumlu olur
Sen 2. Düşünüyorsun galiba
Ayy hadi bakalım Allah ın izniyle senden de güzel haberleri alırız inşşşşPazartesi gidicem inşallah bende bana da dua edin
Çok sükür Gulfem, inanilmaz mutlu oldum:)Canlarim ve zazam duyduk bebegimin kalp atışını ama kese 1 taneymis yani ikiz gebelik degilmis.olsun hic umrumda degil kuzum bana tutunmus benimle yasiyor ya bana yeter rabbime binlerce kere şükürler olsun.iyiki varsiniz ve iyiki varsin zazam.yuce rabbim en kisa zamanda zazama ve isteyen herkese nasip etsin dualarim hep bizimle canlar
Cok tesekkurler canimmmm darisi en kisa zamanda insallah hepinize olsunÇok sükür Gulfem, inanilmaz mutlu oldum:)
Amin mervecim sende insallah saglikla kucagina al canimTebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına al
Amin insallah canim darisi isteyen ve niyeti bizler gibi guzel olan herkese olsunAllahım ne güzel haber darısı başımıza insallahhhhhhhh:)
TesekkurlerGözün aydınnn :)))
Amin canim insallahhh dualarim hep sizinleAyyy çok sevindim ne güzel bi haber maşallah hadi gözün aydın :))) darısı bizim başımıza