- 19 Haziran 2018
- 121
- 119
- 45
Tamam zazam onu alayim ozaman allahim ne muradin varsa insallah hemen verir rabbimCAnım en iyisi bepantol sensiderm al doğaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam zazam onu alayim ozaman allahim ne muradin varsa insallah hemen verir rabbimCAnım en iyisi bepantol sensiderm al doğaldı
gülfem her şey yolunda kendini strese sokmaYok canim benim gidemedim yarina kaldi.hem korku hem heyecan var canim yarin ne olacak bisey olmamistir kuzularim benledir insallah
test günü yapılıp hamile olduğu öğrenildiğinde 4 haftalık hamile kabul ediliyor ve 2 hafta sonra (6.hafta) kese .ve 1 hafta(7.hafta) sonra kalp için gidiliyor.Bu tarihler birer hafta öne alınabilsede kaynaklar böyle yazıyor.Pozitif aldıktan ne kadar süre sonra kese ve kalp atışı için gidiliyor
Sağol cnm yok erken test yapmadım günümü bekliyorum ctesi kan vericem dondurulan 4 yumurta var toplamda 12 yumurta oldu sağlam dondurulan 4 cnmtest günü yapılıp hamile olduğu öğrenildiğinde 4 haftalık hamile kabul ediliyor ve 2 hafta sonra (6.hafta) kese .ve 1 hafta(7.hafta) sonra kalp için gidiliyor.Bu tarihler birer hafta öne alınabilsede kaynaklar böyle yazıyor.
Senin cumartesi günü test günün.öncesinde test yaptınmı?
Donörün gençti kaç yumurtası çıkmıştı
Dondurmak için kalan oldu mu
insallah hayırlısıyla güzel sonucu al arkadaşım.Sağol cnm yok erken test yapmadım günümü bekliyorum ctesi kan vericem dondurulan 4 yumurta var toplamda 12 yumurta oldu sağlam dondurulan 4 cnm
hangi hemşireyle irtibattasınYahu bu hit in hemsireleri de mi ilgisiz acaba. Canimi sıkıyor bu durum. 1 hafta once test sonucunu gonderdim hala cevap gelecek
Ben diğer donorlere uygulanan prosedür istemedim bas iğneyi yüksek dozda sonuçta benim kardeşim az ilaç ile doğal toplama oldu ayrıca donör kullananların bile 3 ile 4 arası dondurulmuş kalıyor kalite de gayet güzel hiç tanımadığım alakasız birinin DNA sını iyi kalitede taşımaktansa orta kalite kendi kanımdan kendi genetik geçmişime sahip olanı taşımayı tercih ettiminsallah hayırlısıyla güzel sonucu al arkadaşım.
Dondurulan olmasıda güzel olmus, insana güç verir.
Donörum amh ve fsh değerleri nasıldı.Sanki beklentinin azcık altında kalmış kalite olarak.
Arkadaşım ben seni yargılamadım.Ben diğer donorlere uygulanan prosedür istemedim bas iğneyi yüksek dozda sonuçta benim kardeşim az ilaç ile doğal toplama oldu ayrıca donör kullananların bile 3 ile 4 arası dondurulmuş kalıyor kalite de gayet güzel hiç tanımadığım alakasız birinin DNA sını iyi kalitede taşımaktansa orta kalite kendi kanımdan kendi genetik geçmişime sahip olanı taşımayı tercih ettim
Yarına gelsin iki sağlıklı keselerArkadaşlar yarın kese için doktora gideceğiz dualarınıza güzel dileklerinize ihtiyacım var
Ayyyy hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninle canımArkadaşlar yarın kese için doktora gideceğiz dualarınıza güzel dileklerinize ihtiyacım var
Saolasın insallah canımYarına gelsin iki sağlıklı keseler
bitsin artık hasret
Çok saol canımAyyyy hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninle canım
Insallah dualarimiz seninle canimSaolasın insallah canım
Zazam yarim saate gidiorum insallah kuzularimin kalp atışını duymaya.yuce rabbim insallah hepimizin yardimcisi Allahim.nolur dualarinizi eksik etmeyin canlarim cıkar cikmaz yazarim zazamgülfem her şey yolunda kendini strese sokma
haydi hayırlısıyla bugün git ve bebeklerinin sağlıkla büyümesini gör ve bizide mutlu et
Zazam yarim saate gidiorum insallah kuzularimin kalp atışını duymaya.yuce rabbim insallah hepimizin yardimcisi Allahim.nolur dualarinizi eksik etmeyin canlarim cıkar cikmaz yazarim zazam
Merakla bekliyoruz güzel haberiniZazam yarim saate gidiorum insallah kuzularimin kalp atışını duymaya.yuce rabbim insallah hepimizin yardimcisi Allahim.nolur dualarinizi eksik etmeyin canlarim cıkar cikmaz yazarim zazam