Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Yahu bu hit in hemsireleri de mi ilgisiz acaba. Canimi sıkıyor bu durum. 1 hafta once test sonucunu gonderdim hala cevap gelecek

Yok canim benim gidemedim yarina kaldi.hem korku hem heyecan var canim yarin ne olacak bisey olmamistir kuzularim benledir insallah
gülfem her şey yolunda kendini strese sokma
haydi hayırlısıyla bugün git ve bebeklerinin sağlıkla büyümesini gör ve bizide mutlu et

Pozitif aldıktan ne kadar süre sonra kese ve kalp atışı için gidiliyor
test günü yapılıp hamile olduğu öğrenildiğinde 4 haftalık hamile kabul ediliyor ve 2 hafta sonra (6.hafta) kese .ve 1 hafta(7.hafta) sonra kalp için gidiliyor.Bu tarihler birer hafta öne alınabilsede kaynaklar böyle yazıyor.
Senin cumartesi günü test günün.öncesinde test yaptınmı?
Donörün gençti kaç yumurtası çıkmıştı
Dondurmak için kalan oldu mu

Sağol cnm yok erken test yapmadım günümü bekliyorum ctesi kan vericem dondurulan 4 yumurta var toplamda 12 yumurta oldu sağlam dondurulan 4 cnm

Sağol cnm yok erken test yapmadım günümü bekliyorum ctesi kan vericem dondurulan 4 yumurta var toplamda 12 yumurta oldu sağlam dondurulan 4 cnm
insallah hayırlısıyla güzel sonucu al arkadaşım.
Dondurulan olmasıda güzel olmus, insana güç verir.
Donörum amh ve fsh değerleri nasıldı.Sanki beklentinin azcık altında kalmış kalite olarak.

Merhaba kızlar
Bişey sormak istiyorum inş yardımcı olabilirsiniz
Rahim filmi çwktim ama adetimin başlangıcından itibaren 10. Gün olmuştu
Hamile oldaydım anlaşılır mıydı
Adet olmak istiyorum günüm gelmek üzere
Korkuyorum
(Fetüşe zarar veririmiş) hamile değildim ama yine de korku sardı
İçim bi rahatlasa

insallah hayırlısıyla güzel sonucu al arkadaşım.
Dondurulan olmasıda güzel olmus, insana güç verir.
Donörum amh ve fsh değerleri nasıldı.Sanki beklentinin azcık altında kalmış kalite olarak.
Ben diğer donorlere uygulanan prosedür istemedim bas iğneyi yüksek dozda sonuçta benim kardeşim az ilaç ile doğal toplama oldu ayrıca donör kullananların bile 3 ile 4 arası dondurulmuş kalıyor kalite de gayet güzel hiç tanımadığım alakasız birinin DNA sını iyi kalitede taşımaktansa orta kalite kendi kanımdan kendi genetik geçmişime sahip olanı taşımayı tercih ettim

Arkadaşım ben seni yargılamadım.
Herkes istediği kişinin yumurtasını alır bu beni niçin ilgilendirsin.
Bu sivri çıkışa hiç luzum yok.şuan icinde bulundugun stresli günlere verip, cevap vereceğim.
Öncelikle yanlış bilgini düzelteyim sayı ile kalite Asla doğru orantıda değildir.
2 tane yumurta olur ama Altın yumurta dediğimiz bebeği getiren yumurta olabilir.
Kaliteden kasdettiğim şey hücre bölünme sayılarıydı.
Hayata pozitif yaklaşırsan sana pozitifi sunar
Yolun açık olsun.

gülfem her şey yolunda kendini strese sokma
haydi hayırlısıyla bugün git ve bebeklerinin sağlıkla büyümesini gör ve bizide mutlu et
Zazam yarim saate gidiorum insallah kuzularimin kalp atışını duymaya.yuce rabbim insallah hepimizin yardimcisi Allahim.nolur dualarinizi eksik etmeyin canlarim cıkar cikmaz yazarim zazam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…